Žloutenka tip b

Dobrý den.V 18 letech jsem se nakazil žloutenkou tipu B a moc by mě zajímalo jestly je nějaké ryziko pokud moje partnerka otěhotní přenosu na dítě.Děkuji Šafařík

Odpověď odborníka:

Bohužel Vás zarmoutím- hepatitida B náleží do skupiny chorob, které se dají přenést pohlavním stykem.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Výživa a věk
Články: Výživa a věk
I když se to možná nezdá...
Noc jako prokletí pro astmatika?
Články: Noc jako prokletí pro astmatika?
Možná to znáte: sotva...
Poznejte srdeční infarkt – můžete zachránit život
Články: Poznejte srdeční infarkt – můžete zachránit život
Akutní infarkt myokardu je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zhubněte, a nedejte tak rakovině šanci
Články: Zhubněte, a nedejte tak rakovině šanci
Zbavení se i malého...
Pomozte si cvičením od bolestí zad
Články: Pomozte si cvičením od bolestí zad
Základem zdraví je zůstávat...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: