Změna ha adele na rhonya

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda když jem přešla z HA Adele na Rhonyu, bez pauzy, rovnou z platíčka na platíčko, je možnost, že bych mohla otěhotnět? A je normální, že při dobírání již 1. platíčka Rhonya, občas zašpiním, či tělo vyloučí neoplodněné vajíčko, ještě před dobráním posledního prášku? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost gravidity je velmi malá jinak při antikoncepci nedochází k ovulaci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: