Změna ha

Dobrý den přecházím z Clormetinu na Bonadeu. Gynekolog mi řekl, abych dobrala Clormetin udělala pauzu 7 dní a začala užívat Bonadeu. Ale v příbalovém letáku jsem se nedočetla ani doktor neřekl (zapomněla jsem se zeptat) jestli budu stále chráněná i během přechodu (tedy na novou Ha)při užívání prvních prášků? Děkuji

Odpověď odborníka:

Při přechodu na jinou kombinovanou HA zůstává antikoncepční účinek zachován,protože antikoncepční účinek je totožný,tzv.. blokádou ovulace. Budete tedy chráněna.S pozdravem dr.Kozák

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: