Změna ha

Dobrý den paní doktorko, přecházím z užívání HA Lindynette 20 na HA Rhonya. Chtěla bych se jen ujistit v tom, jestli po dobrání staré antikoncepce (Lindynette 20) následuje běžná sedmidenní pauza a po této pauze začnu klasicky užívat antikoncepci (ale už novou HA Rhonya). Tedy zjednodušeně - v užívání HA nenastane žádná změna? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to tak:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x