Změna ha

Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Brala jsem pravidelně 1 rok HA Mercilon a následně mi doktorka předepsala HA Lindynette 20 ze zdravotních problémů. Po vysazení Mercilonu jsem měla měsíc pauzu a následně 1 den menstruace jsem začala brát tu LIndynette 20 ,menstruace přišla v termínu,1.den probíhal v pořádku jenze 2 a 3 den jsem jen špinila a dále už ani to ne.Chci se tedy zeptat,jestli to můžu považovat za menstruaci a jestli jsem tedy plně chráněna.Dnes je to 5 den od užívání nové HA. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, i slabé krvácení může být menstruací. Zeslabení intenzity krvácení je častým jevem při užívání antikoncepce. Pokud jste tabletky užívala pravidelně, jste chráněná.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x