Ztráta ochlupení na nohách

Dobrý den, mám problém s ochlupení na nohách za poslední 2 roky jsem přišel o ochlupení na lýtkách a posledních 2 měsících začínám přicházet i na stehnech,dnes jsem byl u PL myslel jsem, že mám schemická choroba dolních končetin, doktor mě z toho ihned vyvedl s tím, že mě sáhl na kotník, že mám hmat silný, že prý by to neřešil budiž, ale cílem jeho diagnozi je L639 ale po prohlížení diagnozi jsem o žádných chlupech nenašel o vlasech ano, ale i kdyby to byl kožní problém, jak je možný, že chlupy ztrácím jen na nohách, nemuže se doktor mýlit ale když mu to řeknu nebudu oblíbený pacient, co mám dělat děkuji snad mě chápete s přáním hezkého dne Martin

Odpověď odborníka:

Milý pane Martine, nemyslím si, že by inteligentní pacient se zájmem o svůj zdravotní stav měl být neoblíbený. Bylo by škoda nevyužít skutečnosti, že Váš registrující praktický lékař zná Váš celkový stav, zdravotní minulost atd..Opakovanou návštěvu jeho ordinace s prosbou pomoc při dalším diagnostickém postupu /endokrinologie?/ bych vnímala jako logickou, nejde přece o znevažování lékařova úsudku.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příčinou vysokého tlaku může být nádor
Články: Příčinou vysokého tlaku může být nádor
Existuje více důvodů ke...
16 potravin, které chrání srdce
Články: 16 potravin, které chrání srdce
Zdravý životní styl působí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x