Ztráta ochrany během sexu

Přeji dobrý den, Před dvěma dny jsme měli s přítelkyní pohlavní styk, při kterém mi omylem spadl kondom, ale přesně si nevybavuji kdy. Myslím, že kondom mi sjel až po "akci". Ale chci se zeptat, jestli je možné, aby přítelkyně nechtěně otěhotněla, i když nedošlo k "vyvrcholení" uvnitř ní. PS: omlouvám se za nějaká špatně zvolená slova.

Odpověď odborníka:

Ano, je to docela dobře možné, Vy sam nemáte evidenci, kdy k sesmeknutí kondomu došlo, navíc tzv. preejakulát, "kapka rozkose", může obsahovat spermie z minulé ejakulace. Neváhejte, dojdete k lekari, tedy nejlepe gynekologovi, tehotensky test plus účinnější ochrana před neplánovanym početim. Dr. Borovansky

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: