Zvýšená hladina aslo

Dobrý den, již několik měsíců se necítím dobře, vrací se mi menší bolesti v krku, ale hlavně cítím stálý stěhovavý tlak v pravém podžebří a žaludku, v noci mne ten tlak i budí.Byla jsem u dr, z výsledků odběru krve mám zvýšené ASLO 416, jinak mám veškeré hodnoty KO,jaterní testy, moč ... v pořádku.Jsem často náhle unavená a elán a síla se mi vrátí až druhý další den. V listopadu 2012- únoru 2013 jsem měla nejprve chřipku, vysoké teploty následně zánět středního ucha, zánět v očích , brala jsem několikery ATB . Od té doby jsem často unavená a vyskytují se výše uvedené problémy. Děkuji Vám za odpověď a radu co dál.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučila bych doplnit imunologické vyšetření, pokud Vás trápí i zažívací obtíže /tlak žaludku, bolest v oblasti jater/ doplnila bych i sono břicha event. gastroenterologické vyšetření. Zatím můžete zkusit užívat probiotoiky, zelený ječmen, opakovaným užíváním antibiotika mohlo dojít k narušení slizniční bakteriální flory, která je důležitá pro obranyschopnost člověka. Hodnota ASLO je mírně zvýšená, je důležité sledovat její vývoj, nevycházet pouze z jedné hodnoty.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: