Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Nimesil užívání

Inzerce

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Zjistit, jak funguje poradna
leky_barevne

Antidepresiva: v psychické nouzi pomáhají, ale jen při správném užívání!

Článek 5.10.2017 Lucie Kovářová

Antidepresiva se umí s chorobnou beznadějí a smutkem poměrně dobře vypořádat. Aby však byla léčba úspěšná, je zapotřebí dodržet...

Inzerce

Nimesil a Warfarin

Léky Hana 8.7.2017

Nimesil mi velmi dobře zabírá na bolesti kyčlí - užívám jen přibližně 2x týdně jeden sáček, ale nevím, zda je možno užívat ve spojení s Warfarinem? Zobrazit více

MUDr. Daniela Obrová
Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová

Paní Hano, NE, nesteroidní antirevmatikum Nimesil může zvyšovat účinek léků tlumících krevní srážlivost... Celá odpověď

Léky na bolest

Léky Nikolaj 29.6.2017

Dobrý den. Před sedmi lety jsem měl akutní pankreatitidu, nyní v klidu, s omezením tuků. Jaké mohu případně užívat nesteroidnéí analgetika při běžných potížích (nachlazení, mírná běžná bolet zad, apod. ...)? Prý Ibalgin ne, Panadol ne, Nimesil vůbec ne..... Co tedy ano? Děkuji za info. Zobrazit více

MUDr. Dominika Pitaková
Odpovídá lékař:

MUDr. Dominika Pitaková

Dobrý den,Nikolaji, v léčbě bolesti se podávají obvyklé druhy spazmolytik a analgetik. Nejlépe účinkují... Celá odpověď

MUDr. Milan Hrubý
Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Hrubý

Vážený pane Nikolaji, vzhledem k časovému odstupu od akutní pankreatitidy není důvod pro vyloučení krátkodobého... Celá odpověď

Tromboza u užívání hormonální antikoncepce

Gynekologie Kristýna 12.6.2017

Dobrý den, všude se píše, že hormonální antikoncepce zvyšuje riziko trombózy, nikde se však už nedočtu proč tomu tak je. Mohli byste mi poradit? Děkuji Zobrazit více

MUDr. Kristýna Jiříčková
Odpovídá lékař:

MUDr. Kristýna Jiříčková

Dobrý den Kristýno, díky za zajímavý dotaz, máte pravdu, skutečně v dostupných materiálech nebývá přesně... Celá odpověď

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Nepravidelné užívání antikoncepce

Antikoncepce Anna 11.6.2017

Dobry den, asi před čtrnácti dny jsem začala užívat antikoncepci, bohužel až den po začátku menstruace a potom menstruace přestala, casto mě bolí břicho a mám hnědý výtok, měla jsem pohlavní styk a ze začátku jsem nevěděla, ze se antikoncepce musí brát pravidelne( občas jsem vzala déle maximálně hodinu) Zobrazit více

MUDr. Dominika Pitaková
Odpovídá lékař:

MUDr. Dominika Pitaková

Dobrý den,Anno, nenapsala jste otázku,tak reaguji dle toho,co si myslím,že jste chtěla vědět. Pokud... Celá odpověď

Pálení žáhy a užívání Mirtazapinu

Trávení Lenka 7.6.2017

Dobrý den, prosím o radu, může mé žaludeční problémy způsobovat lék Mirtazapin Sandoz, beru ho dlouhodobě asi 2 roky a pomáhá mi na spánek, mám po něm však velmi sucho v ústech a při spolknutí, mám pocit hořkosti v ústech, také mě pálí žáha, jde mi o tento konkrétní lék, protože mi dost pomáhá, žaludeční... Zobrazit více

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová

Lenko, sucho v ústech s medikací jistě souvisí. Vaše potíže se žaludkem ale nejsou pro užívání tohoto... Celá odpověď

Užívání Nimesilu

Léky Ivana 6.6.2017

Revmatoidni artritida - pri bolestech uzivam Nimesil, v prumeru pul sacku 1-2x tydne. Je potreba se i tak obavat pripadnych ucinku na jatra? Je treba po urcite dobe Nimesil prestat uzivat a pripadne nahradit jinym lekem proti bolesti? Dekuji za odpoved! Zobrazit více

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová
Odpovídá lékař:

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová

Dobrý den, obavy z dlouhodobého užívání Nimesilu (a jím podobným přípravkům) jsou zejménu kvůli vředové... Celá odpověď

Suchost pochvy po užívání antibiotik

Urologie Monika 1.6.2017

Dobrý den, dlouhodně jsem brala ATB na zánět močových cest (nejprave ciplox na 5 dní a nyní Fulorin na 10 dní - budu dobírat v pondělí). Od té doby, co jsem na ATB mě trápí suchost pochvy. Užívala jsem i probiotika Hylac. Nemáte nějakou radu, jak se suchosti zbavit? Děkuji za odpověď Zobrazit více

MUDr. Danica Fričová
Odpovídá lékař:

MUDr. Danica Fričová

Dobrý den Moniko, přípravek Hylak je určen k úpravě mikrobiální flory trávicáho traktu. Proto pokud Vás... Celá odpověď

Operace a užívání Furolinu

Urologie Lucie 30.5.2017

Dobrý den, před pár dny mi byl předepsán lék Furolin, s tím že první 4 dny ho budu brát 1-1-1 a poté zbytek 0-0-1 . Problém je v tom, že balení jsem dostala 2, tudíž ho budu brát až někdy do července a já mám dlouho plánovanou operaci kýly již na konci června. Tudíž se chci zeptat, jestli je to problém... Zobrazit více

MUDr. Klára Martoníková
Odpovídá lékař:

MUDr. Klára Martoníková

Dobrý den paní Lucie, o tom byste se měla poradit především s pracovištěm, kde bude výkon prováděn, protože... Celá odpověď

Kolapsy při užívání antikoncepce a krvácení mimo pauzu

Antikoncepce Barbora 14.5.2017

Dobrý den, Už třetím rokem užívám antikoncepci Foxinette Neo. Dva roky užívání bylo v pohodě, následující rok jsem začala mít problém s kolabováním a neskutečnou bolestí v podbřišku během týdenní pauzy. Na bolest mi nepomohl žádný prášek, ani Nimesil který mi doporučila doktorka. Přestala jsem vysazovat... Zobrazit více

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová

Barboro, Váš dotaz předám raději specialistovi. Vaše obtíží jsou, zdá se, celkem závažné (nyní myslím... Celá odpověď

MUDr. Jan Sládeček
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Vážená slečno, bez vyšetření včetně ultrazvuku není možno odpovědět o co se jedná při kontinuálním... Celá odpověď

Užívání prednisonu

Léky Petr 8.4.2017

Dobrý den, Začínám brát Prednison zhruba na jeden rok. Mohu si souběžně občas dát Marihuanu? Děkuji za odpověď. Zobrazit více

MUDr. Renata Šimjáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Renata Šimjáková

Dobrý den Petře, Systémová léčba kortikoidy je pro organismus velká zátěž. Pokud tedy užíváte Prednison,... Celá odpověď


Léky vera 7.4.2017

Může pacient se slabým srdcem,který má kardiostimulátor a užívá dlouhodobě anopyrin užívat lék nimesil.Děkuji za odpověď. Zobrazit více

MUDr. Barbora Barchánková
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Barchánková

Dobrý den, k dotazu je nutné znát, zda pacient nemá či v minulosti neměl vředovou chorobu žaludku a duodena.... Celá odpověď

MUDr. Milan Hrubý
Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Hrubý

Vážená paní Věro, podávávání přípravku Nimesil by mělo být pečlivě zváženo u pacientů se špatně kompenzovanou... Celá odpověď

Neuralgie trigeminu

Mozek a nervy Ivana 24.3.2017

Dobrý den, před 3mi týdny mi začala růst osmička, což doprovázelo bolesti. Po kontrole u zubaře mi bylo sděleno, že zub se dobře prořezal a neměl by teoreticky způsobovat další komplikace. Záhy jsem však měla silné záchvatovité bolesti, což bylo později u neurologa diagnostikováno jako atypický zánět... Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Ivano, doporučila bych vám zajít co nejdříve na kontrolu k zubnímu lékaři. Neuralgie trigeminu... Celá odpověď

Bolest zad

Záda, páteř Dalibor 12.3.2017

Dobrý den, obracím se na Vás o pomoc, poněvadž již 18 měsíců mám problémy se zády a velmi bolestivou chůzí, jež je příčinou mojí nezpůsobilosti pracovat a tudíž se pomalu přibližuji k ekonomickému krachu. Navštívil jsem již v Brně 7 neurologů, neurochirurga, ortopeda, absolvoval jsem 4 x rehabilitace,1xHiltterapii,2xobstřiky... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, Váš dotaz zodpoví specialista v naší konzultační ambulanci pro problémy zad a páteře, do té... Celá odpověď

MUDr. Tomáš Vilhelm
Odpovídá lékař:

MUDr. Tomáš Vilhelm

Pane Dalibore, na váš dotaz jsem již odpovídal cestou privátní emailové korespondence. Celá odpověď

Ochrana při užívání antikoncepce

Sex Kateřina 7.3.2017

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak se to s chráněním při braní HA antikoncepce Jeannine. Beru svoji první HA (aktuálně i první měsíc). Když doberu první platíčko, prášky poté 7 dní brát nebudu a 8. den začnu nové platíčko. Od jaké doby jsem opět chráněná? Opět od první tabletky z 2. platíčka? Nebo... Zobrazit více

MUDr. Lada Novotná
Odpovídá lékař:

MUDr. Lada Novotná

Dobrý den Kateřino, děkuji za Váš dotaz. Všeobecně byste při pravidelném užívání antikoncepce měla být... Celá odpověď

Užívání léků

Léky Eva 27.1.2017

Dobrý den, dnes mi byl předepsán lék xeforapid 8mg 30 tablet v balení. Na krabičce mám napsané, že mám užívat jednu tabletu denně ráno, ale bohužel jsem se zapomněla zeptat jak dlouho lék užívat. Lék užívám na potíže s nohou. Nemohli byste mi prosím poradit? Děkuji za odpověď. Zobrazit více

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová
Odpovídá lékař:

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová

Dobrý den, Xefo Rapid užívejte nyní denně až do odeznění obtíží. Xefo Rapid užívejte nyní denně... Celá odpověď

Epilepsie

Praktické lékařství Adam 21.1.2017

Dobry den, chtel jsem se zeptat. Jsem epileptik a nevim zda muzu lek nimesil. Dekuji za odpoved. Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Adame, bohužel vaše informace jsou velmi stručné. Neuvádíte, zda ev. jaké léky na epilepsii... Celá odpověď

Od začátku užívání hormonální antikoncepce pozoruji v pochvě takový bílý docela hustý hlen bez zápachu

Antikoncepce Hana 20.1.2017

Dobrý den, přibližně od začátku užívání hormonální antikoncepce pozoruji v pochvě takový bílý docela hustý hlen bez zápachu. Žádné pálení, bolení břicha nebo něco takového nemám. Mohl by to být třeba jen zhuštěný poševní sekret, nebo něco jiného? Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, hormonální antikoncepce mohla způsobit změnu charakteru i objemu poševního sekretu, pokud... Celá odpověď

Svědící vagína po užívání antibiotik

Gynekologie Gabriela 19.1.2017

Dobrý den, Jsem těhotná v 15tt mám zánět močových cest dostala sem antibiotika ... nyní mám nateklou a červenou svědící vagínu co to je a co s tim? Zobrazit více

MUDr. Barbora Barchánková
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Barchánková

Dobrý den, s největší pravděpodobností máte nyní kvasinkový zánět pochvy (po užívání antibiotik není... Celá odpověď

Užívání Neurolu

Praktické lékařství Dominika 18.1.2017

Dobrý den, moje babička (72) dlouhodobě užívá Neurol, který jí předepisuje její praktická lékařka. Bere si ho každé ráno "pro jistotu" (bohužel nevím kolik). Před neurolem užívala také Diazepam (také několik let, podle rodičů celý život). Babička všechno a všechny řeší, na všechny nadává, nadává i sobě... Zobrazit více

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Vaše babička už má takovou povahu, trvá to celý život a nyní již je na řešení pozdě. Úzkost... Celá odpověď

NImesil a jaterní onemocnění

Praktické lékařství Zuzana 28.12.2016

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, zda je možné brát lék Nimesil, když má pacient problém s játry - konkrétně zvýšená tvorba bilirubinu. Lék mi předepsala lékařka na bolest hlavy, která teď během svátků postihla i otce, a protože mu léky jako ibalgin nezabírají, tak zkusil užít Nimesil a ten zabral,... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, nevím co myslíte zvýšenou tvorbou bilirubínu, pokud se jedná o Gilbertovou nemoc, pak Nimesil... Celá odpověď

Anamnéza nitrožilního užívání drog

Praktické lékařství Irena 24.12.2016

Dobry den, brala sem pervitin 5 let z toho rok nitrozilne. Dva az tri mesice jsem uz vicemene čista ale zacala sem mit problemy stim ze malo piju na toaletu chodim az k veceru a moc mam tmave zlutou, paleni pri moceni nemam takze sem si rikala ze zanet mocoveho mnechyre to nebude. Bolesti ledvin mam... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, vzhledem k anamnéze nitrožilního užívání drog by jsem doporučila, aby jste co nejdříve vyhledala... Celá odpověď

slečna jí bílý jogurt s jahodama na posteli

Na průjem z užívání antibiotik pomáhají probiotika

Článek 20.12.2016 Mgr. Petra Kováčová

Mnoho pacientů užívajících antibiotika trápí během této léčby průjem. Jedná se o nežádoucí účinek antibiotik.

Zvýšená hodnota ALT a užívání ATB

Léky Jan 9.12.2016

Dobrý den, Před 14 dny mi byla na odběru krve zjištěna mírně zvýšena jaterní hodnota ALT. Prý opravdu jen mírné, o kolik nevím, byl jsem objednán na preventivní prohlídku, kde se případně dořeší. Týden předtím jsem měl cca 3 dny mírně zvýšenou teplotu do 38 C a nevolnost. Odeznělo samo. Nyní jsem byl... Zobrazit více

MUDr. Zuzana Fazekašová
Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Fazekašová

Dobrý den, doporučila bych antibiotika dobrat. Vzhledm k průjmu dieta (jogurty, lehčí nedráživá strava,... Celá odpověď

Bolesti nohy, obavy z trombózy při užívání HAK

Cévy Lucie 1.12.2016

Dobrý den, v sobotu jsem byla převezena do nemocnice s podezřením na plicní embolii, beru půl roku antikoncepci, udělali mi EKG, odběr krve a rentgen plic, vše se ukázalo být v pořádku a byla mi diagnostikována panická porucha, kterou trpím už delší dobu, d-dimery jsem měla hodnotu 150, nohy mě v ten... Zobrazit více

MUDr. Barbora Barchánková
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Barchánková

Dobrý den, k příznakům trombózy patří ještě i otok končetiny. Vaše bolesti mohou být i svalového původu.... Celá odpověď

Bolesti oka při užívání kontaktních čoček

Oči Romana 23.11.2016

Dobry den, jiz asi 2 roky me trapi bolest/tlak v levem oku, vzdy se to opakuje po zhruba 2-3 mesicich a trva to par hodin. Bolest neni nejak nesnesitelna, spise je to neprijemne. V cervenci jsem byla u ocniho lekare a ten mi diagnostikoval pouze zanet a suche oko, jelikoz nosim kontaktni cocky. Leky... Zobrazit více

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová
Odpovídá lékař:

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová

Dobrý den, domnívám se, že Vaše obtíže souvisejí spíše s užíváním kontaktních čoček. Astigmatismu... Celá odpověď

"Výron lokte"

Ortopedie Pavel 12.11.2016

Dobrý den, prosím o radu. Mám výron na lokti. Už jsem si 2x vytahoval vodu (sám, nemám s tím problém, byl jsem zdravotníkem na vojně) kolikrát se to ještě bude zhruba opakovat, než to splaskne? Četl jsem něco o 14 dnech. A také bych se rád zeptal, zda výron tělo vstřebá samo, nebo je nutné vodu vytahovat.... Zobrazit více

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová
Odpovídá lékař:

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová

Dobrý den, tak předně mi není jasné, co vlstně na tom lokti máte, protože se nepřesně vyjadřujete. Výron,... Celá odpověď

Hubnutí při užívání léků

Praktické lékařství Gabriela 19.10.2016

Dobry den, chci se zeptat jestli je mozne zhubnout pri onemocneni ledvin- nefr.syndrom??? Uzivani leku : medrol 8mg denne, verospiron,furosan. Zaroven mam po operaci stitne zlazy a uzivam 150 mg eurytox. Ledv.onemocneni se uz zlepsilo,jsem na biolog.lecbe. Je mozne zhubnout omezenim nejakych jidel,ma... Zobrazit více

MUDr. Kristýna Jiříčková
Odpovídá lékař:

MUDr. Kristýna Jiříčková

Dobrý den Gabrielo, jistě by se Vám mohlo podařit zhubnout, stav po operaci štítné žlázy ( bohužel neudáváte,... Celá odpověď

Bolesti zápěstí

Ortopedie Jana 15.10.2016

Dobrý den, prosím o radu. Od cca června mám problém se zápěstím (bolest v krajních polohách, o ruku se nemohu opřít). Navíc drobný otok na předloktí za zápěstím, palcová strana. Ruka léčena pouze klidovým režimem (ortéza), Uno, Ibalgin. Bez zlepšení. Postupně jsem se naučila ruku nepoužívat při bolestivých... Zobrazit více

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová
Odpovídá lékař:

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová

Dobrý den, tak zejména bych Vám doporučovala řídit se radami Vašeho lékaře a ne užívat místo předepsaného... Celá odpověď

Užívání hořčíku

Doplňky stravy Petr 12.10.2016

Dobrý den pane doktore, je pravda když užívám hořčík musí zároveň vápník ? Údajně se hořčík z těla bez vápníku vyplavuje a nemá tak žádné účinky. Děkuji za odpověď Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Váš dotaz přeposílám specialistovi Celá odpověď

MUDr. Milan Hrubý
Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Hrubý

Vážený pane Petře, doplňky potravy by se měly užívat pouze v případě jejich nedostatku v organizmu. Pokud... Celá odpověď

Trhání zubu při užívání Bonvivy

Zuby Veronika 12.10.2016

Prosím o odpověď na následující dotaz. Jednou ročně od roku 2009 chodím na kontroly na osteologii. Užívala jsem Siranin a ten mi byl zaměněn za Bonvivu. Tu užívám jednou měsíčně po dobu 5 let. Závěr poslední kontroly v roce 2015 byl následující: V oblasti zápěstí trvá jen osteopenie distální části,... Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den, jelikož se jedná o dotaz na specialistu, přeposílám Vaši otázku stomatologovi. S pozdravem... Celá odpověď

MUDr. Jan Stuchlík
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Stuchlík

Dobrý den, prakticky jde o to, provést vytržení zubu v antibiotické profylaxi, tedy vzít antibiotikum... Celá odpověď

Krvácení mimo menstruaci při užívání antikoncepce

Gynekologie Eva 5.10.2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je normální, dostat měsíční krvácení i mimo pravidelný cyklus při užívání hormonální antikoncepce? Užívám antikoncepci Bonadea již řadu let, ale teď se mi stalo, že jsem 2 pilulky po sobě vynechala (za pondělí a úterý). Dnes (středa 5. 10.) jsem si již obě vzala... Zobrazit více

MUDr. Markéta Pražáková Ph.D.
Odpovídá lékař:

MUDr. Markéta Pražáková Ph.D.

Dobrý večer, Evo, vzhledem k charakteru Vašeho dotazu Váš dotaz předám našemu odborníkovi z oboru gynekologie,... Celá odpověď

MUDr. Jan Sládeček
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Vážená paní, krvácení které se dostavilo bylo ze spádu hladin který nastal protože jste vynechala 2... Celá odpověď

tablety_leky

Užívání léků proti bolesti si dříve či později vybere svou daň

Článek 31.3.2016 MUDr. Veronika Přibylová

Opioidní analgetika jen tak v lékárně nekoupíte. Jde o silné léky proti bolesti, které mohou být vydány až po předložení speciálního...

prasky, tablety, leky, lahvicka

Užívání léků má svá pravidla, dodržujte je!

Článek 10.7.2015 MDDr. Karolina Jezdinská

Aby byla léčba opravdu účinná, je nutné ji užívat správně. Zdá se to jasné a banální? Ne tak docela, asi každý si někdy vzal léky...

těhotná žena leží v posteli

(Ne)bezpečnost užívání vitamínu D v těhotenství

Článek 12.9.2013

Čekáte miminko? Pak byste si měla dávat pozor na přísun tzv. „déčka“. Nadměrné užívání tohoto vitamínu totiž může u dětí po narození...

Užívání léků na snížení cholesterolu může snižovat riziko zeleného zákalu

Článek 12.12.2012

V dnešní době mnoho lidí užívá léky ke snížení cholesterolu, aby tak omezili riziko vzniku kardiovaskulárních onemocnění, jako...

Léky, prášky,tablety

Chcete opravdu snížit krevní tlak? Samotné užívání léků nestačí…

Článek 20.4.2011

V dnešní době existují léky téměř na každou chorobu. Pacienti tak získávají představu, že přijdou k lékaři s problémem, dostanou...

Léky

Pravidelné užívání aspirinu může zvýšit riziko Crohnovy nemoci až pětinásobně

Článek 23.2.2011

Lidé, kteří užívají aspirin pravidelně po dobu delší než jeden rok, jsou vystaveni vyššímu nebezpečí, že u nich vznikne Crohnova...

Žluté zkumavky

V laboratoři zjistí užívání některých drog i po měsících!

Článek 30.7.2010

Testování na přítomnost drogy v těle je dnes již vysoce specializovaným vyšetřením. Provádí se v laboratoři a lze jím zjistit...

Taneční párty

Užívání extáze může spustit deprese!

Článek 10.2.2010

Se slovem extáze si většina lidí spojuje bujaré večírky, taneční zábavy, technoparty. Extáze je totiž jednou z nejčastěji užívaných...

marihuana, drogy, hippies, konopí

Užívání marihuany je spojeno s rizikem vzniku osteoporózy

Článek 7.12.2009

Podle nového výzkumu může nadměrné užívání marihuany vést k řídnutí kostí. Vědci zjistili, že molekuly na povrchu kostních buněk...

Inzerce
×