Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Nimesil použití

Reklama
Reklama

Opakované použití kondomu

Sex Honza 8.7.2017

Dobrý den, mám dotaz, hodlám poprvé zkusit kondom, ale nejsem si jist zda po ejakuaci mohu dále pokračovat ve styku i přestože budou spermie v kondomu. Vadilo by to něčemu? Nebo je snad riziko, že kondom praskne a spermie vytečou do partnerky? Jinak normálně durex. Děkuji předem za odpověď Zobrazit více

MUDr. Daniela Obrová
Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová

Honzo, bylo by vhodné kondom po ejakulaci vyměnit, to hlavně proto, že po ejakulaci dojde k poklesu erekce... Celá odpověď

Použití vaginálního krému a globulí Pharmatex

Sex Andrea 29.6.2017

Dobrý den mám takovéj dotaz budu mít pohlavný styk s partnerem a mohu použit Pharmatex vaginální globule když jsem panna a mohu k tomu namazat partnera krémem PHARMATEX Vaginální krém. Zobrazit více

MUDr. Danica Fričová
Odpovídá lékař:

MUDr. Danica Fričová

Dobrý den Andreo, vaginální globule i krém použít můžete. K účelu lokální, tedy místní, kontracepce jsou... Celá odpověď

zanet_klin

Opakované gynekologické záněty

Článek 18.6.2017 MUDr. Tereza Kopecká

Někdo si svým životním stylem nebo přístupem k léčbě o vaginální záněty přímo „koleduje“....

Použití Macmiror masti na zevní genitál u muže

Kožní obtíže Veronika 12.6.2017

Dobrý den, může partner použít (vně) vagin. mast macmiror complex?? Děkuji Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, neuvádíte, co za obtíže přítele trápí, ale obecně by nemělo použití Macmiror masti na zevní... Celá odpověď

Užívání Nimesilu

Léky Ivana 6.6.2017

Revmatoidni artritida - pri bolestech uzivam Nimesil, v prumeru pul sacku 1-2x tydne. Je potreba se i tak obavat pripadnych ucinku na jatra? Je treba po urcite dobe Nimesil prestat uzivat a pripadne nahradit jinym lekem proti bolesti? Dekuji za odpoved! Zobrazit více

mjr. MUDr. Denisa Gottvaldová
Odpovídá lékař:

mjr. MUDr. Denisa Gottvaldová

Dobrý den, obavy z dlouhodobého užívání Nimesilu (a jím podobným přípravkům) jsou zejménu kvůli vředové... Celá odpověď

Použití IPL přístroje

Kožní obtíže Simona 5.6.2017

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli se muze stat pri pouziti IPL pristroje (pulzni svetlo na odstraneni chloupku), ze mi muze spalit kuzi. Uz jsem pouzila vickrat na nohach, ted mam zezadu na lytku jakoby lezi - spaleninu, pamatuju si, ze to hodne zastipalo na tom jednom miste, ale ted se pristroj... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, použití IPL lampy pro odstranění chloupků je bezpečné, měla by jste ji ale používat dle návodu... Celá odpověď

Gelové nehty s použitím UV lampy

Kožní obtíže Lenka 14.5.2017

Dobrý den, zajímal by mě Váš názor na gelové nehty s použitím UV lampy? Jsou zdraví škodlivé? Dočetla jsem se někde, že mohou způsobovat rakovinu, někde zase, že toto záření je škodlivé pouze v obrovské míře, kterého se úpravou nehtů nikdy nedosáhne... Jelikož o nehtech přemýšlím, ráda bych znala... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, problémů dlouhodobého překrývání vlastních nehtů gelovými je více, podstatné je že maskují... Celá odpověď


Léky vera 7.4.2017

Může pacient se slabým srdcem,který má kardiostimulátor a užívá dlouhodobě anopyrin užívat lék nimesil.Děkuji za odpověď. Zobrazit více

MUDr. Barbora Suchecká
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká

Dobrý den, k dotazu je nutné znát, zda pacient nemá či v minulosti neměl vředovou chorobu žaludku a duodena.... Celá odpověď

MUDr. Milan Hrubý
Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Hrubý

Vážená paní Věro, podávávání přípravku Nimesil by mělo být pečlivě zváženo u pacientů se špatně kompenzovanou... Celá odpověď

Jaký vliv má použití tabletky proti početí na budoucí otěhotnění?

Antikoncepce Kateřina 3.4.2017

Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký vliv má použití tabletky proti početí na budoucí otěhotnění. Pokud tabletku uziju jednou za rok po dobu 3 let?? Budu mít problém otěhotnět, otěhotním vůbec může to mít nějaký vliv na budoucí dítě?? Předem děkuji za odpověď. Přeji hezký den Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, pokud máte na mysli takzvanou postkoitální antikoncepci, tabletku "po", nouzovou kontracepci... Celá odpověď

4 týdny po plastice předního zkříženého vazu s použitím ST-G štěpu

Ortopedie Olina 1.3.2017

Dobrý den, jsem 4 týdny po plastice předního zkříženého vazu s použitím ST-G štěpu. Operace a i následná rehabilitace probíhala bez problémů. Dnes v noci jsem ale nějak špatně natáhla nohu a ucítila jsem prudkou bolest v zadní části kolene a stehna na vnitřní straně nohy. Bolest se po čase zmenšila,... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, vzhledem ke krátkému odstupu od operace s provedením plastiky vazu Váš dotaz určitě zodpoví... Celá odpověď

MUDr. Milan Navrátil
Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil

Stav vyžaduje ortopedickou kontrolu. Je pravděpodobné, že došlo k distenzi svalu nebo irritaci svalového... Celá odpověď

Umrtvovaci injekce a pouziti rajskeho plynu v těhotenství

Zuby Ilona 3.1.2017

Dobry den. Nedavno se mi potvrdilo tehotenstvi ale mam jit k zubari. Jsem hrozny bazlivec a chtela bych zakrok s umrtvovaci injekci a pouziti rajskeho plynu. Jeto mozne v mem stavu? Injekce pry nevadi co jsem se dozvedela, ale ten rajsky plyn. Jedna se jen o jedno osetreni, to by plodu nemuselo nijak... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, dle mého názoru je lokální injekční anestezie dostačující k úlevě od bolesti a další anestetika,... Celá odpověď

NImesil a jaterní onemocnění

Praktické lékařství Zuzana 28.12.2016

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, zda je možné brát lék Nimesil, když má pacient problém s játry - konkrétně zvýšená tvorba bilirubinu. Lék mi předepsala lékařka na bolest hlavy, která teď během svátků postihla i otce, a protože mu léky jako ibalgin nezabírají, tak zkusil užít Nimesil a ten zabral,... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, nevím co myslíte zvýšenou tvorbou bilirubínu, pokud se jedná o Gilbertovou nemoc, pak Nimesil... Celá odpověď

Riziko otěhotnění při použití kondomu

Praktické lékařství Michaela 28.12.2016

Dobrý den chtěla bych se zeptat... Pokud jsem s přítelem měla pohlavní styk během ovulačních dnů,ale byl použit kondom zda můžu být těhotná? Zobrazit více

MUDr. Aleš Ducháček
Odpovídá lékař:

MUDr. Aleš Ducháček

Dobrý den, žádná antikoncepční metoda není 100% účinná, nicméně při správném použití (!) kondom pravděpodobnost... Celá odpověď

Použití aloe vera

Kosmetika v. 22.12.2016

Dobrý den, pořídila jsem si aloe vera. Je to skutečně velice živá a čilá rostlina, a tak jsem se rozhodla, že jí ustřihnu jedno menší rameno, abych si vyléčila jizvu na rtu po oparu, která ani po půl roce nezmizela. Bohužel, nevím jak často (během dne) mohu aloe vera na jizvu přikládat. Zobrazit více

mjr. MUDr. Denisa Gottvaldová
Odpovídá lékař:

mjr. MUDr. Denisa Gottvaldová

Dobrý den, tak předně efekt užívání aloe záleží na tom, jaký druh Aloe jste si pořídila. Ne všechny... Celá odpověď

Žádost o posudek a návod jak nejlépe bodnout člověka do zad, aby zemřel, pro použití v dokumentu

Praktické lékařství Adam 3.12.2016

Dobrý den, mám dotaz. Se skupinou dalších lidí se chystáme natočit dokument, který se sice medicínou ani ničím podobným nezabývá(zabývá se historií), ale i přesto se zde vyskytuje v jedné části příběhu situace, kterou potřebuji zhodnotit a to i přes to že to jinak není nijak moc drastický dokument, ale... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, my jsme poradna, která Vám má pomáhat rozpoznat Vaše symptomy, poruchy zdraví, nemoci a doporučit... Celá odpověď

Nevolnost po použití chemikálie

Trávení Alena 1.12.2016

Dobrý den poradno, včera večer jsem do tiskárny plnila barvu, a nešetrnou manipulací s lahvičkou barvy jsem si obarvila ruce. Druhý den jsem měla důležité jednání na úřadech, tak bylo nutné tu barvu nějakým způsobem dostat pryč. Samozřejmě, jsem dostala skvělý nápad, umýt si ruce univerzálním Savem.... Zobrazit více

MUDr. Lada Novotná
Odpovídá lékař:

MUDr. Lada Novotná

Dobrý večer Aleno, děkuji za Váš dotaz. Domnívám se, že jste si diagnosu určila sama. Nepíšete sice... Celá odpověď

NImesil a riziko infarktu, mrtvice

Praktické lékařství Marie 22.11.2016

Dobrý den. Ráda bych se zeptala,zda mohu bez obav užít lék Nimesil,když mám nyní celk.chol.7,8-HDL 1,31-LDL 5,29 (beru Rovasin 10mg,léky na chol.beru asi od 30let,před rokem jsem měla velké problémy s játry), zároveň mám Leidenskou mutaci, Trom:nyní 344. Dostala jsem ho od otrtopeda na týden,než budou... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, lék Nimesil je velice účinný a bezpečný v krátkodobé léčbě bolesti, můžete ho užívat maximálně... Celá odpověď

Pohlavní choroba po použití veřejného wc?

Kožní obtíže Alena 9.11.2016

Hezky den, muj dotaz je asi trosku hloupy, presto me trapi. Pred cca mesicem jsem byla nucena pouzit toaletu v obchodnim centru. Zachodove prkenko jsem dvakrat dokola otrela toaletnim papirem, oblozila vrstvou papiru a sedla si. Stoprocentně jsem se bohuzel kontaktu s prkenkem nevyhnula, ale byl minimalni.... Zobrazit více

MUDr. Kristýna Jiříčková
Odpovídá lékař:

MUDr. Kristýna Jiříčková

Hezký den Alenko, myslím, že je velmi nepravděpodobné, abyste tímto způsobem chytila pohlavní nemoc.... Celá odpověď

CT jater a použití kontrastné látky

Trávení Ivana 27.10.2016

dobry den. chcela by som sa spytat ci sa da niekde urobit ct heparu bez podania vnutrozilovej kontrastnej latky. dakujem za odpoved Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, CT břicha a malé pánve, během kterého se zobrazí i játra, se provádí standardně s použitím... Celá odpověď

Spermicidní přípravky a jejích použití

Praktické lékařství Andrea 25.10.2016

Krásný den, chci se zeptat i na Váš názor. Antikoncepci brát nemohu a ani nechci, protože jsem zkusila už asi 5 druhů a žádná mi nesedí, telisko mi ma gynekolozka nedoporučuje a přítel, ale.ani já kondomy nemusíme. A tak jsem se chtěla zeptat co říkáte na spermidicidní gely a který je podle... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, spermicidní přípravky jsou určitě volbou v antikoncepčních metodách. Spermicidy fungují na... Celá odpověď

těhotná žena s plyšovým medvídkem

Rady těhotným a maminkám

Článek 13.3.2016

Těhotenství a mateřství jsou nejzvláštnějšími obdobími v životě ženy, která dávají zabrat...

Reklama
Zavřít