Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Sunya příbalový leták

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Norethisteron

Gynekologie Iveta 11.7.2017

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mohu brát Norethisteron, když jsem před 2 roky prodělala mozkový infarkt a beru prášky na ředení krve Stacyl 100 mg. Četla sem příbalový leták a mám docela strach to zkusit, ale příští týden bych měla dostat menses zrovna na dovolené. Děkuji za odpoveď. Zobrazit více

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová
Odpovídá lékař:

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová

Dobrý den, domnívám se, že krátkodobé užití k posunutí menstruace sebou nese minimální riziko. Samozřejěm... Celá odpověď

Reklama

Těhotenství a užívání globulí Polygynax

Léky Alzbeta 4.7.2017

Dobry den. Chtela bych se zeptat na zavadeci tablety Polygynax. Jsem v 11 tt a trapi me zapachajici vytok uz asi 14 dni a k lekari jdu az za 14 dni. Dala jsem si dnes na noc polygynax jestli mi to pomuze. Prvne jsem se bala, kdyz jsem cetla pribalovy letak, ale kdyz ctu diskuze tak by to nemelo nijak... Zobrazit více

MUDr. Danica Fričová
Odpovídá lékař:

MUDr. Danica Fričová

Dobrý den Alžběto, dle příbalového letáku se POlygynax nedoporčuje používat v těhotenství. Váš dotaz... Celá odpověď

MUDr. Jan Sládeček
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Vážená paní, nemějte obavy plodu to jistě neublíží klidně jej doberte. Příjemný den Celá odpověď

Porucha erekce

Sex Petr 30.6.2017

Dobrý den, mám dotaz ohledně poruchy erekce. V kombinací s psychickými problémy se to bohužel projevuje tak, že používám podpůrné léky na erekci. A to konkrétně Tadalift - generikum Cialis, 10 mg denně. Díky tomu mám zcela pohodlný sexuální život, ale mám dotaz, zda je nějaká jiná možnost, jak pomoci... Zobrazit více

MUDr. Barbora Barchánková
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Barchánková

Dobrý den, léky by neměly mít vliv na plodnost. Další informace k dotazu Vám sdělí specialista (sexuolog)... Celá odpověď

MUDr. Jan Vašinka
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka

Dobrý den, pokud máte psychogenní poruchu erekce nebo dysfunkci při užívání psychiatrické medikace, tak... Celá odpověď

Zamlký potrat

Gynekologie Eva 27.6.2017

Dobrý den, Pokusím se být stručná. Po vysazení HA, jsem měla vždy docela nepravidlenou MS (ale vždy jsem ji nejpozději 42DC dostala), řešila jsem to s doktorkou, ta mi na to nasadila HA s tím, že až ji mám vysadit těsně předtím než budu chtít otěhotnět. Letos v březnu jsem tedy HA vysadila a ihned... Zobrazit více

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Noretisteron je lék, který se používá jednak k oddálení menstruace, ale jednak i k úpravě... Celá odpověď

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Pribalovy letak cipralexu mne vydesil

Psychika Lucie 14.6.2017

Dobry den! Dnes jsem dostala od lekarky lek cipralex. Rok se trapim s prechodnym tlakem na hrudi. Rtg plic v poradku, ekg v poradku, pobolivaji mne ramena spis trochu stuhla. Vysetreni u neurologa, pocinajici neuropatie. Kdyz se citim dobre jsem stastna, ale porad se obavam, ze se to vrati. Citim se... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, pokud Váš lékař uvážil, že antidepresiva jsou aktuálně pro Vás nejlepší alternativou, která... Celá odpověď

nohy vykukující z houpací sítě

Nenechte si pokazit dovolenou virózou

Článek 11.6.2017

Léto je čas dovolených, ovšem i v tomto období, zejména při střídání klimatizovaných prostor a vysokých letních teplot venku nás...

Antikoncepce

Gynekologie Veronika 7.6.2017

Dobrý den, potřebovala bych od Vás poradit. Dnes (středa) jsem měla dostat menstruaci. Již 5 let užívám antikoncepci Sunya a menstruaci mám vždy pravidelnou. Teď mám však (zatím) jednodenní zpoždění. Tabletky jsem užívala přesně tak, jak každý měsíc, avšak během 2. týdne užívání jsem trpěla střevními... Zobrazit více

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Opoždění vaší menstruace může být jak z důvodu ztráty váhy, tak z důvodu po nemoci. Rozhodně... Celá odpověď

Vaginální krém Dalacin a antikoncepce

Gynekologie A 5.6.2017

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Gynekoložka mi předepsala vaginální krém Dalacin na vyléčení vaginální mykózy. V příbalovém letáku jsem se dočetla, že se jedná o antibiotikum a že snižuje účinnost kondomů. Chtěla bych se zeptat, zda snižuje účinek i antikoncepce (beru Sunya), popřípadě za jak dlouho... Zobrazit více

MUDr. Barbora Bačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová

Dobrý den, lokálně aplikovaný antibiotický krém účinnost Vaší antikoncepce neovlivní. Nezapomeňte, že... Celá odpověď

kaloba3

Náhoda pomohla objevit rostlinný lék proti akutní bronchitidě

Článek 30.4.2017

O léčebných účincích rostliny s latinským názvem Pelargonium sidoides věděli již afričtí domorodci, neboť nápojem z kořenů pelargonie,...

Vaginální tablety a menstruace

Gynekologie Markéta 26.4.2017

Dobrý den, v pondělí mi doktor předepsal vaginální globule a dnes jsem dostala menstruaci, chtěla jsem se zeptat jestli globule mohu používat dál? Zobrazit více

MUDr. Klára Martoníková
Odpovídá lékař:

MUDr. Klára Martoníková

Dobrý den Markéto, nepíšete jaké vaginální tablety jste dostala. Pokud myslíte vaginální tablety antimykotické,... Celá odpověď

Bechtěrevova nemoc

Revmatologie vladimir 25.4.2017

Dobrý den, mam bechterevovu chorobu.Sulfasalazin nepomaha a dostal jsem trexan.V zaří bych mel jit na biologickou lecbu.Revmatolog mi rekl ze pred biolecbou se musi uzivat trexan..četl jsem letak a diskuze a ma spoustu vedlejsich ucinku a ryzik.Rád bych věděl jestli je podminka uzivani trexanu jen kvuli... Zobrazit více

MUDr. Daniela Obrová
Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová

Dobrý den, pane Vladimíre, Trexan se využívá v léčbě pro své imunosupresivní účinky, tlumí imunitní odpověď... Celá odpověď

MUDr. Eva Dokoupilová
Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dokoupilová

Dobrý den pane Vladimíre. Vaše otázky by měly směřovat především k Vašemu revmatologovi. Ten určuje Vaši... Celá odpověď

CALTRATE 600mg/400 IU D3 a ledvinové kameny

Vnitřní lékařství Libuše 8.4.2017

zdravím. Chci se optat zda mohu brát bez obav lék CALTRATE 600mg/400 IU D3. Je mi 69 let a již jednou mi byl vyjmut z ledviny kamének, a ve druhé mám opět jeden malinkatý, asi mám tendenci k tomu ,aby se mi dělaly. Četla jsem přibalový leták k tomu CALTRATE, a tam píšou, že komu se dělají kaménky ledvinové,... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, dle SPC je kontraindikací k nasazení těchto léků ledvinové kameny (nefrolitiáza, nefrokalcinóza).... Celá odpověď

Schizofrenie

Psychiatrie Roman 6.4.2017

DObrý den , můj dotaz se týká vedlejších účinků antipsychotik.Naše dospělá dcera (nyní 27 let ), která trpí duševní poruchou už od svých 14 let )se před měsícem vratila domů z půlroční hospitalizace na psych.klinice s diagnozou f209 schizofrenie simplex.Z nemocnice vyšla s těmito leky : Amisulprid 200mg... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, kombinace antipsychotik a antidepresív, které má dcer nasazeny, je poměrně rozsáhlá, pokud... Celá odpověď

Povrchový zánět žil

Cévy Hanka 6.4.2017

Dobrý den,byla jsem před necelými 14 dny na Radiofr. bipolární termokoagulaci vnitřní žíly. Bohužel patřím do těch 2%, kdy přijdou komplikace.Po dvou dnech začala noha ve stehně bolet, mám ztvrdlých už aspoň 10cm na délku ve stehně s barvou napovrchu červeno vínovou. Posledních 5 dní si píchám injekce... Zobrazit více

MUDr. David Folprecht
Odpovídá lékař:

MUDr. David Folprecht

zdravím vás, pokud se jedná o zánět žíly, asi bych s těmi antibiotiky ještě počkal pokud nemáte třeba... Celá odpověď

MUDr. Tomáš Kneifl
Odpovídá lékař:

MUDr. Tomáš Kneifl

Dobrý den, pokud máte známky zánětu, tak operatér který zákrok prováděl, zhodnotil stav který vyžaduje... Celá odpověď

Léčba

Stejně jako život i očkování má svá rizika. Výhody však převažují

Článek 13.3.2017 Hana Horáková

O očkování se vášnivě diskutuje na celém světě. Když o vakcinaci hovoří lékaři, kladou na misky vah možná rizika a výhody. To...

Nepravidelné špinění či krvácení v počátku užívání hormonální antikoncepce

Antikoncepce Ludmila 8.3.2017

Dobrý den, je mi 18 let a před 7 dny jsem začala dle pokynů gynekologa při začátku menstruace užívat antikoncepci Ebelya. Trápilo mě silnější krvácení při menstruaci a po pár tabletkách se mi začalo lepšit a trochu se mi i zkrátila. Nevím jestli to bude nějak souviset ale bylo mi řečeno že mám srdcovou... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, nepravidelné špinění či krvácení v počátku užívání hormonální antikoncepce v souvislosti se... Celá odpověď

Hormonální léčba

Gynekologie lefulina30 25.2.2017

Dobrý den, již cca 7 let trpím neustálými gynekologickými záněty, které se vracejí, ať dělám cokoliv. Za tu dobu jsem zkusila snad všechny dostupné volně prodejné přípravky na trhu - gely na úpravu poševního prostředí, laktobacily, krémy, čípky a masti...záněty se pořád vrací. Prakticky mám nulovou obranyschopnost... Zobrazit více

MUDr. Nikola Klímová
Odpovídá lékař:

MUDr. Nikola Klímová

Dobrý den, je velký rozdíl v cestě podávání léků. POdáváním léků lokálně (v podobě krémů, mastí apod.)... Celá odpověď

různé tablety a léky

Šest tipů, jak si zvyknout na nové léky

Článek 8.2.2017 MUDr. Tereza Kopecká

Dostali jste nové léky k pravidelnému užívání? Nebo dokonce celou hromadu léků? Poradíme, pomůžeme!

Hemoroidy a kojení

Proktologie Jitka 26.1.2017

Dobry den, jsem pul roku po porodu a od porodu me trapi hemoroidy,ktere vzdy po stolici trochu krvaci a boli. Chtela jsem se zeptat, jak bych je mohla lecit,ale kojim,takze nemuzu vsechny prasky.Moc dekuji predem za odpoved. Zobrazit více

MUDr. Nikola Klímová
Odpovídá lékař:

MUDr. Nikola Klímová

Dobrý den, určitě to tení tak, že když kojíte, nemůžete žádné léky. Určitě si nechte za prvé předepsat... Celá odpověď

Nežádoucí účinky Azitroxu

Léky Martin 20.1.2017

Dobrý den, přečetl jsem si příbalový leták k Azitroxu 500 mg a docela mě vylekal. Obzvlášť nežádoucí účinky jako zápal plic, poškození zraku, porucha sluchu. Jsou to bezpečná antibiotika, když jsou u nich uvedeny takové možné nežádoucí účinky? Děkuji za odpověď. Zobrazit více

MUDr. Barbora Barchánková
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Barchánková

Dobrý den, v příbalových letácích se obvykle píší všechny nežádoucí účinky, které by mohly nastat (i... Celá odpověď

Sunya

Antikoncepce Mandy 13.1.2017

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, začínám brát antikoncepci Sunya a až doberu první platíčko kolik dní mám vynechat? Děkuji. M.H. Zobrazit více

MUDr. Gabriela Rybářová
Odpovídá lékař:

MUDr. Gabriela Rybářová

Dobrý den, přesné užívání je vždy popsané v příbalovém letáku v krabičce: Užívejte 1 tabletu přípravku... Celá odpověď

Tablety se sklenicí vody, zdroj: http://freerangestock.com/

Léky na zácpu a průjem mívají vedlejší účinky. Vybírejte opatrně!

Článek 10.1.2017 Mgr. Petra Kováčová

Zažívací potíže v podobě průjmu nebo naopak zácpy lze řešit. Pro oba problémy je na trhu k dispozici množství různých přípravků....

Kancerogenita metronidazolu

Léky Lenka 25.12.2016

Dobrý den, začala jsem užívat perorální tablety Entizol a nyní jsem si přečetla příbalový leták, kde je uvedeno, že "metronidazol u myší a potkanů působí kancerogenně", z toho důvodu se nesmí podávat při kojení. Kojení jsem z důvodu léčby předčasně ukončila, chtěla bych se ale zeptat, zda je tato látka... Zobrazit více

MUDr. Jan Diviš
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Diviš

Dobrý den, ano kojení je vhodné při léčbě metronidazolem přerušit, popřípadě prokonzultovat s ošetřujícím... Celá odpověď

Psychika

Praktické lékařství Eva 24.12.2016

Dobrý večer, vím, je zvláštní, že píši zrovna dnes ale už to nejde vydržet. Chci se, prosím, zeptat. V roce 2009 mi obvodní lékař nasadil na latentní tetanii, krom hořčíku také léd Remood. V té době jsem netušila, co je to za lék a v té době jsem také neměla žádné příznaky úzkostí. Lékař mi nevysvětlil,... Zobrazit více

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Latentní tetanie, ač se to hned tak nejeví, je poměrně závažný, pro pacienta nepříjemný stav,... Celá odpověď

Zapomenutá tableta antikoncepce

Gynekologie Lucie 7.12.2016

Dobrý den, beru měsíc a půl antikoncepci. Pravidelně. Včera ráno jsem mela nechraneny styk a večer jsem si v obvyklou dobu zapomněla vzít prášek. Vzala jsem si ho asi 15 hodinách od běžného užívání. Je riziko otehotneni? Zobrazit více

MUDr. Lucie Hasalíková
Odpovídá lékař:

MUDr. Lucie Hasalíková

Dobrý den Lucie, neměla bych obavy, píšete 1,5 měsíce, tudíž jste zapomněla tabletu v polovině cyklu,... Celá odpověď

Vreya

Praktické lékařství Lucie 18.11.2016

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, dlouhodobě beru antikoncepci Vreya, ale doposud jsem ji brala je z důvodů akné, nepravidelné menstruace apod. Nyní mám stálého přítele a chtěla bych vědět jestli se na ni v tomto ohledu mohu plně spolehnout. Znejistil mě příbalový leták, kde se uvádí, že přímo k této... Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Lucie, dle SPC ( lze stáhnout z webových stránek SÚKL) Vreya účinkuje také jako perorální... Celá odpověď

Antikocepční účinek - kdy po nasazení antikoncepce?

Antikoncepce Jana 13.11.2016

Dobrý den, chci se zeptat na něco ohledně antikoncepce. Dostala jsem antikoncepci Verezana a ať pročítám příbalový leták ze všech stran, tak nemůžu najít, po jak dlouhé době užívání pilulky jsem chráněná před otěhotněním. První menstruace by měla brzy dorazit, v ten den kdy mi začne si vezmu prášek..A... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, chráněná proti otěhotnění jste ihned po nasazení antikoncepce již během prvního měsíce jejího... Celá odpověď

Těhotenství a menstruace

Sex Tereza 11.11.2016

Dobrý večer mám dotaz toho že jsem dělala náhradní matku ale neúspěšně a od včera beru antikoncepci pořád krvácím a dnes jsem měla nechráněny pohlavní styk můžu být těhotná? V době pokusu o náhradní mateřství jsem měla léky utrogestan estrofem kyselina listová prednison aspirin díky za odpověď Tereza Zobrazit více

MUDr. Lucie Hasalíková
Odpovídá lékař:

MUDr. Lucie Hasalíková

Dobrý den Terezo, těhotenství je velmi nepravděpodobné, nejplodnější je ovoluce - druhý týden cyklu,... Celá odpověď

Nežádoucí účinky léčby Trittico AC

Psychiatrie LUDMILA 4.11.2016

Dobrý den,asi 2měsíce užívám na noc čtvrt triticcotu,je pravda že po něm spím,ale delší dobu pozoruji třes,nízký tlak,únavu zpomalené reflexy!K tomu již mnoho let užívám cipralex.Je možné,že mi triticcot vyvolává tyto stavy?Nechala sem si udělat odběry krve snad na vše a mám výsledky výborné.Může mi... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, pokud byla vyloučená organická příčina Vaších potíží a tyto problémy datujete cca. od začátku... Celá odpověď

Opakované vaginální mykozy

Gynekologie Anna 2.11.2016

Dobrý den, už dva roky trpím na opakující se mykózy. Na gynekologii mi vždy předepsali nějaké léky a mastičky, které sice zabraly, přibližně měsíc byl klid a pak zase. Jediné co mi trošku pomohlo, byl tea tree olej, avšak si myslím, že mám ten organismus tak "zanesený" a možná až přeléčený různými druhy... Zobrazit více

MUDr. Kristýna Jiříčková
Odpovídá lékař:

MUDr. Kristýna Jiříčková

Dobrý den Anno, co se týče opakovaných vaginálních mykoz, napíši Vám určité zásady, které zřejmě již... Celá odpověď

Očkování

Očkování Lucie 26.10.2016

Dobrý den, je mi 20 let , do konce roku mám být očkovaná proti klíšťove encefalitidě. Slyšela jsem že očkování probíhá tak, že se malé množství látky, ve které je v podstatě sama nemoc vpichne a tělo si na nemoc vytvoří obranné látky. Mám slabou imunitu po borelióze, kterou jsem překonala asi dva roky... Zobrazit více

MUDr. Dagmar Doležalová
Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová

Dobrý den Lucie, v očkovací látce proti klíšťové meningoencefalitidě (KME) je malá dávka inaktivovaného... Celá odpověď

dítě na cestě kolem světa

Nejdůležitější součást zavazadla? Přece lékárnička!

Článek 14.6.2016 Helena Novotná

Žádné rodinné putování za zážitky jak v tuzemsku, tak v zahraničí se neobejde bez tašky, krabice či kufříku plného přípravků a...

Vitar_uvodni_obrazek_vycerpani

Jak jste na tom s hořčíkem?

Článek 10.4.2016

Trápí vás problémy se zády nebo trpíte častými bolestmi krční páteře? Možná by vás to nenapadlo, ale příčinou může být nedostatek...

prasky, tablety, leky, lahvicka

Pozor na množství analgetik, větší dávky mohou velmi uškodit!

Článek 18.3.2016 MUDr. Ida Vitvarová

Bolest je stav, který umí moderní medicína řešit. Nejlepší je ale svěřit se do rukou odborníků. Ordinujete-li si léky sami, nezřídka...

pilule.jpg

Šest tipů, jak správně užívat léky

Článek 14.3.2016 MUDr. Tereza Kopecká

Aby vám léky opravdu pomáhaly a měly minimum nežádoucích účinků, musejí být aplikovány správně. Pro ty z vás, kteří denně užívají...

bolest_bricha_zena_3

Sužují vás průjmy a nadýmání? Možná vám chybí důležité enzymy!

Článek 22.2.2016 MUDr. Veronika Přibylová

Správně fungující zažívání má nesporný vliv na celkové rozpoložení člověka. Pokud to v tomto citlivém soukolí jen trošku skřípe,...

stop_koureni_krabicka

Opravdu chcete přestat kouřit?

Článek 18.1.2016

Mnoho z nás začíná nový rok předsevzetím. Chceme být lepší, hezčí, zdravější. A zapřisáhle prohlašujeme, že zhubneme, začneme...

bolest_zubu_zena

Trápí vás záněty dutiny ústní? Kyslík a mořská sůl pomohou!

Článek 3.1.2016 Anežka Velková

Záněty v dutině ústní bývají nesmírně bolestivé. Někdy postiženého až omezují v běžném každodenním životě. Naštěstí již existují...

viry_kaloba

Kaloba: rostlinný lék, který vás znovu vrátí do formy!

Článek 28.12.2015

Znáte nejčastější důvod návštěvy praktického lékaře? Pokud si myslíte, že jsou to infekce horních cest dýchacích, pak jste uhodili...

injektory

Musíte si lék denně píchat? Vše usnadní injektor!

Článek 14.12.2015 MUDr. Tereza Kopecká

Pro většinu z nás je nepředstavitelné, že bychom si sami aplikovali injekci. Právě z toho důvodu vznikly injektory. Kdysi byly...

antikoncepce_divka

Když vám pilulka nesedne, pořád existují jiné možnosti

Článek 11.8.2015 Lucie Kovářová

Ne každá žena má to štěstí, že hormonální antikoncepce „první volby“ je pro ni ta pravá. Jak poznáte, že vám ta vaše nevyhovuje,...

Dítě na pláži

Děti si chtějí užít léta. Nezapomeňte ale na ochranu před slunečními paprsky!

Článek 7.8.2013 MUDr. Hana Králová

K prázdninám patří i dětské dovádění na slunci. Děti si řádění na sluníčku dokážou užít jako nic jiného. Dospělí by je sice od...

Smutná seniorka

I obyčejná chřipka může vážně ohrozit srdce

Článek 15.10.2012

Některé z onemocnění srdce trápí téměř každého seniora. Může jít o banální problém patřící k vyššímu věku, ale také o těžkou ischemickou...

mapa a cizojazyčný slovník

Dovolenou plánujte s ohledem na nemocné srdce

Článek 11.7.2012

Prodělat srdeční infarkt neznamená, že se stanete poustevníky, kteří nikam nemohou. Jakmile je váš zdravotní stav stabilizovaný,...

Myšlenka

Naprogramujte si zdraví pomocí myšlenky

Článek 9.8.2011

Už koncem sedmdesátých let proběhla studie, v níž se sledoval vliv placeba na bolest – pacienti dostávali tabletky z cukru a jejich...

Léky, prášky,tablety

Máte žloutenku typu C? Pozor na paracetamol

Článek 5.2.2010

Paracetamol sám nebo v kombinaci je součástí mnoha volně prodejných léčiv k tišení mírné bolesti a snížení vysoké teploty.

očkování, očkovací látka,injekce, prevence

Kdo by se neměl očkovat

Článek 11.9.2008

Pokud přemýšlíte o očkování sebe nebo své rodiny proti klíšťové encefalitidě, je vhodné seznámit se s případy, kdy očkování tohoto...

Zavřít reklamu