Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Acesulfam k

Doplňky stravy katerina . 15.3.2009 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda v těhotenství můžu pít nápoje slazené umělými sladidly - samozřejmě s mírou, řekněme do 2 skleniček denně. Jedná se mi především o sladidlo acesulfam k. Děkuji za odpověď. Kateřina

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Kateřino, dobrý den! Účinek umělých sladidel na plod není otestován a některá umělá sladidla jsou přímo podezřelá z poškozování plodu. V průběhu těhotenství se umělým sladidlům úplně vyhýbejte a rozhodně neplánujte jejich denní užívání!

Související dotazy

Kombinace doplňků stravy - kandidóza - padání vlasů?
Zdravím. Jsem pacient s Crohnovou chorobou a nyní se...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Abtorze myomu

Dobrý den.Mám dotaz kvůli operaci myomu.Pro krvácení a špinění během cyklu jsem...

AC dysjunkce Tossy II-III

Dobrý den, před týdnem jsem upadl při snowboardingu celou vahou na pravé rameno....

AC Luxace Tossy III

Přeji dobrý den :-) Z fotbalového zápasu jsem putoval rovnou na operační sál...

Acai berry

Před rokem jsem objevila úžasný prostředek, jak přispět k tomu, aby se bříško...

Acanthosis nigricans

Dobrý den, mám u sebe podezření na acanthosis nigricans, podle hledání na internetu...

Acc

pani doktorko děkuj za rady ted jsme se vas ptala ohledne acc děkuji ale ješte...

ACC

Dobrý den, chci se zeptat za jak dlouho po skončení užívání ACC long mohu pít...

ACC a Bronchovaxom

Dobrý den, mohu užívat zmíněné léky současně?děkuji.

Acc a ospen

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda se smí užívat ACC LONG k antibiotikum předepsaným...

ACC long

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat, koupila jsem si v lékárně tablety...

Acetabularní dysplazie bez léčby

Dobrý den, žijeme v Anglii a mé dceři byl v 6. měsících proveden rentgen...

Aceton v dechu

Dobrý den, Pane Doktore cítím v dechu naftu nebo aceton či co. Sedím doma...

Acetylcystein

Vážený pane doktore,moc Vám děkuji za odpověď,ale prosím Vás ještě jednou o...

Aci mozol babatka

Dobry den, chcem sa spytat moze sa saci mozol babatku urobit aj z vnutra...

Acidobazická rovnováha

Dobrý den rád bych si nechal změřit acidobazickou rovnováhu nekde v Praze. Děkuji...

Acidóza

Dobrý den, ráda bych se zeptala na překyselení organismu...mám všechny příznaky,...

Acidum folicum

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat,jestli se lék acidum folicum užívá i před otěhotněnim,prý...

Acidum folicum léčiva

Dobrý den, menstruace se mi měla dostavit 17. 6. 2014, ale ani za týden se nic...

Acidum folikum a ostatní volně prodejné léky

Dobrý den, prosím o zodpovězení následujícího dotazu. Od svého gynekologa mám...

Acifein v tehotenstvi


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Přestal jsem kouřit a kašlu

Dva měsíce nekouřím. Zhoršilo se chrápání a chroptivé dýchání/tvrdí manželka/a...

Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják


Tmavě černá kůže na varlatech

Dobrý den, Při tréninku jsme dostal omylem od kamaráda loktem do varlat. Pár...

Persona simplex

Dobry den. Chtě bych se zeptat, co znamena diagnoza persona simplex? Děkuji...

Natažení šlachy

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda z přiložených zpráv od lékaře lze zjistit...

Poděkování

dobrý den, předem bych chtěla poděkovat za vaši odpověď.A jen abych vysvětlila...

Bolesti zad

Dobrý den, od listopadu 2016 mám bolesti v zádech, bolí mě kříž, hýždě, pánev....

Vysvětlení nálezu z RTG srdce a plic

Dobrý den, prosím o vysvětlení mého nálezu z RTG srdce + plic, kam jsem byl...

Salmonelóza


Malá štítná žláza

Dobrý den, mám dotaz ohledně snížené funkce štítné žlázy. Léčím se již od roku...

Zpoždění menstruace

Dobry den, mám otazku... S přítelem jsem mela prerusovany styk asi 9.12. A menstruaci...

Odporný zápach z nosu - ozéna?

Dobrý den, paní doktorko, můj dotaz se týká manželky. Trpí silně páchnoucí...

Časté virózy,bolest v krku

Dobrý den. Už asi 2 roky mě trápí časté onemocnění typu chřipka, bolení v krku...

Lopatka trčící ze zad

Dobrý den, po posilování si má přítelkyně všimla, že mi ze zad nepřirozeně...

Vridky v podbrisku

Dobry den. Uz asi dva mesice me trapi vridky v podbrisku. Mam stalou pritelkyni...

Píchavá bolesť v pravom kolene, nielen pri chôdzi, ale aj v kľude ak to koleno chcem narovnať alebo zohnúť

asi mesiac ma bolí pravé koleno, mal som s tým už problémy, ale bolo to asi...

Preejakulát a otěhotnění


Citlivější jazyk

Dobrý den, už třetí týden mám malinko citlivější jazyk , hlavně na jedné straně...

Pocit nafouknutého břicha a střídavý průjem

Dobrý den, paní doktorko, zhruba od léta mám obtíže v oblasti břicha, střídavě...

Postižení jazyka

Mám popraskaný jazyk a po stranách jakoby výrůstky..Vše v nepravidelné době...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×