Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Acylpyrin v 15

Jakub . 30.12.2015

Dobrý den, jen jsem se chtěl zeptat, zda by mi mohl jeden Acylpyrin něco udělat. Před nedávnem jsem měl horečky, a protože nám před pár týdny došel paralen, tak napadla mého otce nehezká věc. Rozdrtil prášek Acylpyrinu a dal mi ho do čaje. Takže se tedy ptám, mohlo mi to něco udělat? (Zvýšená šance Reyova Syndromu apod.) Předem děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


Jakékoli riziko je zcela minimální, Acylpyrin se dříve užíval u dětí běžně. Reyův syndrom je naštěstí extrémně vzácné onemocnění.

Související dotazy

Poranění na dlani
Dobrý den Dnes ráno jsem na dlani objevil krvavou...
Acylpyrin
Dobrý večer udělala jsem si mazání z Alpy a acylpyrinu...
Motání hlavy
Dobrý den mam takovy problém 3-4 dny zpatky jsem byl...
Spongioplastika femuru
Po spongioplastice femuru, kdy by mělo být koleno funkční?Jsem...
LS sy
Dobrý den, je možné, že léky, které beru nezabiraji?...
Potíže s hlenem, alergie
Dobrý den, prosím o Váš názor, omlouvám se za obšírnější...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Acsites

dobry den, jsem onkologicky pacient. Ted momentaalne bez chemoterapii. Ale během...

Acsorutin

Dobrý večer, jsem v Anglii a používam ascorutin a došel, ale tady ho nemájí....

ACTH, mikroadenom hypofýzy

Dobrý deň, po rokch trápenia sa s rôznymi zdanlivo nesúvisiacimi príznakmi...

Actinická keratóza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na svojí babičku je jí 67 let a nyní se jí...

Activell

Dobrý den, po antikoncepci Yadine mně lékař předepsal Activell, který beru rok....

Activelle

Dobrý den. Je mi 48 let a Activelle jsem brala 3 roky bez problémů. Pak jsem...

Activelle + Indonal

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu zároveň s přípravkem Activelle užívat...

Acylpirin a krev

dobrý den, potřeboval bych radu, na hematologii mi zjistily prodloužené aptt...

Acylpyrin

Dobrý večer udělala jsem si mazání z Alpy a acylpyrinu prý to pomáhá na bolest.Užívám...

Acylpyrin a ostatní léky

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli může babičče (82let) škodit občasné...

Acylpyrin v prvním trimestru

Dobrý den,může se v prvních týdnech těhotenství(konkrétně první dva týdny)užívat...

AD

Dobrý den, doktorka mi změnila AD z Asentra na Elify plus amisulprid mylan....

AD

Mohu se tedy ještě zeptat jak jinak by se dala posílit léčby než kombinací antidepresiv,...

AD a CA prsu, vaječníků

Dobrý den, nejsem si jistá, zda adresuji dotaz správně, možná jsem se měla...

AD a sport, náhle úmrtí

Dobrý den Zajímá mne zda je bezpečné plně sportovat a posilovat při léčbě antidepresivy... Ekg...

AD a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor na antidepresiva asentra v tehotenstvi....

Ad bulka na krku - minuly dotaz

Doplnění k předchozímu dotazu ohledne bulky na krku, hned u konci spodní celisti,...

Ad nekróza a zlomenina - HemaGel?

Vážený pane doktore, moc Vám děkuji za expresní odpověď. Ještě mne napadlo,...

Ad odpověď

Reaguji na Vaši rychlou odpověď. My ale bydlíme ve městě, vzdáleném 80km od...

Ad pneumokok v nose,očkování

MOc děkuji. Ještě jeden dotaz k Vaší odpovědi. Bylo by tedy dobré udělat dceři...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Sledujte růst dítěte pečlivě

Dívat se, jak dítě roste a sílí, je jistě snem každého správného rodiče. Sledovat...

Hiatova hernie

dobry den prosim o radu a vas nazor.V roce 2007 jsem byl operovan laparoskopicky...

Kůže při ekzému potřebuje vlhkost. Jak ji nejlépe dodat?


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Natržený lýtkový sval


MUDr. Martin Melichar

Ordinace lékaře specialisty - interna


Občas ji používáme jako účinnou metodu pro odražení nevítané mužské pozornosti....

Jak se vyšetřuje syndrom dráždivého tračníku?


Záškuby ve svalech


MUDr. Jindřich Sklenář

Ordinace praktického lékaře

Ztopořený úd

Dobrý den chci se zeptat mám penis12/3cm dase říct že ho mám pořád stoporeny...

Oteklé kotníky


Nadměrné pocení

Dobrý den. U moji 3-leté dcery, pozoruji nadměrné pocení, když spí. Nezaleží,...

Boule v nose

Dobrý den,už delší dobu mám problémy s rýmou,ale dnes jsem si prohlížel nos...

Svědění klitorisu

Dobry Den. Uz druhy den me trapi silne svedeni klitorisu a okoli. V pochve...

Čepy na mandlích


Herpes zoster

Dobrý den, je mi 24 let asi před týdnem, mě začala bolet hlava, první den se...

MUDr. Jiří Henzl

Ordinace stomatologa

Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×