Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Alergie

Alergie Marie . 2.5.2011 redakce uLékaře

dobrý den.mám alergii na lepek tak že držím bezlepkovou dietu a alergii na kravské mléko a výrobky z mléka,sýry i jogurty.chtěla bych se zeptat.jsem po hysterektomii 4 roky,zda nemám brát kalcium,abych předešla osteoporose.

Odpovídá:

MUDr. Marcela Vorlíčková


Dobrý den, určitě pokud striktně dodržujete dietu bez bílkoviny kravského mléka, tak by doplňková léčba calciem byla vhodná. K prevenci osteoprozy ještě patří dostatečná pohybová aktivita, dostatek vitamínu D.

Související dotazy

ALERGIE
Dobrý den,zajímalo by mě,zda by můj půlroční syn mohl...
Alergie
Dobrý den,mému ročnímu dítěti byla prokázána mimo jiné...
Alergie
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se může alergie...
Alergie
Jaké jsou příznaky alergie na mužské spermie?
Alergie
Dobrý den, delší dobu užívám Analergin stím, že mám...
Alergie
Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně mojí alergie....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Alergické astma?

Dobrý den paní doktorko, měla bych prosbičku. S přítelem se nám nedaří dlouho...

Alergické obtíže

Dobry den, velmi prosim o radu. Uz rok a pol trpim alergickymi chripkami, así...

Alergické potíže po operaci žlučníku a vyšetření ERCP

Dobrý den, 14.3.2011 jsem absolvovala laparoskopii žlučníku a 21.3.2011 ERCP...

Alergické reakce

Je mi 25 a již delší dobu pozoruji alergické reakce. Nevím, proč se mi alergie...

Alergický ekzém ??

Dobrý den, již delší dobu mám problém s loupáním kůže na rukou (cca měsíc)....

Alergický kašel

Dobrý den, mám alergii na srst a mamka pořídila kočku Devon Rex, která nemá...

Alergický kašel

Dobrý den, mažel začal před více než 3 kašlat, trpěl bolestí hlavy a nevolností,...

Alergický kontaktní ekzém

Dobrý den, mám problémy s ekzémem na obou rukou, jsem alergická na všechny čistící...

Alergický rýma

Dobrý den, před nedávnem jsem onemocněla- bolení v krku, teplota, kašel, zahlenění.....

Alergicky šok

Dobry den, rada bych se zeptala jestli nedokážete říct více o mém problému s...

Alergie

Dobrýden, prosila bych Vás o radu. U mé dcery 2,5 roku se najednou po ranním...

Alergie

Zdravím z Ostravy, prosím, mám dotaz, mám již rok střašnou rýmu, je to samá...

Alergie

Dobrý den chtela bych se zeptat mam problem předevčírem jsem se opalovala den...

Alergie

Dobrý den, již po několikáté se mně vytvořili červené fleky na kůži po konzumaci...

Alergie

Dobrý den.Moc vás prosím o informaci.Mám už několik roků problémy s bolestí...

Alergie

Dobrý den,na břiše se mi objevily červené svědivé pupínky, které se slívají...

Alergie

Dobrý Den chtěla bych se prosím zeptat trpím atopickým ekzémem. Alergiemi na...

Alergie

Dobrý den, je možne, že by se alergie na kočku projevila az po roce? Je to v...

Alergie

Dobrý den, byl jsem dnes vyšetřen Alergologem a říkal, že mám alergii na roztoč,pelyněk,žito...

Alergie

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, už druhý den mne bolí těsně pod pupkem a...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×