Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Amoksilav 1G a Lindynette

Antikoncepce Sára 2.12.2014

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli AMOKSIKLAV 1G může snížit učnnost LINDYNETTE.

Odpovídá lékař:

Dobrý den. Ano, i penicilinová antibiotika mohou snižovat účinnost perorální hormonální antikoncepce.

Související dotazy

Začala jsem užívat antikoncepci a po menstruaci špiním
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Začala jsem poprvé...
Antikoncepce a menstruace
Beru poprvé antikoncepci Lindynette 20, dobrala jsem...
Padání vlasů
Dobrý den, chci se zeptat . Od ledna mi začali vlasy...
Augmentin 1g + Lactobene Forte + antikoncepce
Dobrý den, prosím vás mají léky antibiotika Augmentin...
Nadměrné krvácení
Dobry den. Trapi me (podle me) neprinerene dlouha menstruace....
Zapomenutá tableta antikoncepce
Dobrý den, chci se prosím zeptat - užívám antikoncepci...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Amoksiklav 1g

dobry den měl bych dotaz na toto antibiotikum asi pred měsicem sem byl v nemocnici...

Amoksiklav 1g a účinek na HA Minerva

Dobrý den, dnes jsem dostala predepsane antibiotika Amoksiklav 1g na opakovaný...

Amoksiklav 625 mg

Dobrý den, beru antibiotika Amoksiklav 625 z důvodu trhání zubu.Tyto antibiotika...

Amoksiklav a antikoncepce

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně antibiotik a antikoncepce. Během 7-denní...

Amoksiklav a ulcerozní kolitida

Již od roku 1976 se léčím s ulcerosní kolitidou. Poslední lékařem předepsaná...

Amoksiklav interakce

Dobrý den, mám angínu, můj lékař má dovolenou, musel jsem do jiné nemocnice....

Amoksiklav tablety 375 mg

Dobrý den, syn měl od pátku horečky, včera už bez teploty. Dnes jsme byli u...

Amoksiklav u tříletého dítěte

Dobrý den,prosím o radu ohledně nutnosti antibiotik u mého tříletého syna. Situace...

Amoksiklav vs Augmentin a kopřivka

Dobrý den! Měl bych takový dotaz na lék Amoksiklav vs. Augmentin. Pokud...

Amoksiklav+sunya+odložení menstruace

Dobrý den, více roku již beru antikoncepci Sunya (byla mi predepsana z důvodu...

AMP analyzátor

Dobrý den, jaký je Váš názor na AMP analyzátor?

Ampulární adenom na Vaterské papile

Prosím o vysvětlení diagnózy ampulární adenom na Vaterské papile.Jaký způsob...

Ampulární pánvička a zahuštěný močový měchýř

Dobrý den, 26.12. jsem prodělala akutní cystitidu, která se přeléčila Cotrimoxazolem...

Amputace

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na amputaci nohy. Tatínekje diabetik, bude...

Amputace

Přeji hezký den, můj přítel je po reoperaci amputované nohy v nártu, rána se...

Amputace části palce

Dobrý den, dnes jsem si uřízla cca pul centimetru palce, držel jen na kousku....

Amputace části prstu ruky

Dobrý den jsem 14 dnů po amputaci ukazováčku levé ruky jsem chci se zeptat...

Amputace dolní končetiny

Dobrý den, mému otci před týdnem doktoři amputovali nohu od kolene dolu(diabetická...

Amputace kostrče

Dobrý den, cca v roce 1997 jsem nešťastně spadla na záda. Byla jsem převezena...

Amputace nohy

Dobrý den, můj bratr je 3 měsíce v nemocnici po operaci nádoru tlustého střeva....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Divný tlak od prostaty?

Dobrý den, chtěl bych vás poprosit od radu. Již od září (8 měsíců) trpím...

Výrůstek v ústech

Dobrý den, už delší dobu pozoruju v ústech takovy výběžek/výrůstek. Není nijak...

Chronické bolesti páteře

Dobrý den, mám stejně jako mnoho dalších vyhřezlou ploténku. podle nálezu z...

Říhání vajíček

Dobrý den, vetšinou večer říhám vajíčka (přestala jsem kvůli tomu vajíčka jíst,...

Duomox 500 proti angíně

Dobrý den, v pátek jsem začala brát Duomox 500 proti začínající angíně. Ještě...

Antibiotika a alkohol

Dobrý den, dnes jsem byl u lékaře s chřipkou. Po prohlídce mi sdělil, že se...

Zalehlé ucho


Zapouzdřený hematom

Dobrý den, cca před 9-ti měsíci jsem spadla na kole a udělal se mi na stehně...

Bolest svalu, mravenčení po cvičení

re Dobrý den, tuto středu (22.6.) jsem posilovala na nohy, po sériích jako obvykle,...

Časté říhání a nevolnost

Dobrý den, od ledna tohoto roku trpím skoro po každém jídle i někdy nalačno...

Krvavý výtok

Dobrý den. Třetí den mě trápí krvavý výtok, ve kterém se vyskytují velké kusy...

Trittico a zvětšená sexuální touha

Dobrý den je mi 21 let a beru Trittico 2/3 večer a Risperdal 1,5mg-0-2mg. Dřív...

Omeprazol

Dobrý den je mi 19 let a již delší dobu užívám Omeprazol na bolesti žaludku....

Barva žaludu penisu

Dobrý den, Je mi 16 let a mám dotaz ohledně barvy mého žaludu. Nevím, jestli...

Azitromycin a alkohol


Bubliny v infuzi

Mám dotaz týkající se infúze do krevního oběhu a vzduchových bublin v ní. V...

Ostře ohraničený avaskulární lehce nehomogenní okrsek vel. 15x4x12 mm

Dobrý den, včera jsme byla na sonografické vyšetření prsů, kde mi paní doktorka...

Bulka pod jazykem

Dobrý den, Již více než 14 dní mám pod jazykem na jedné straně jakoby vodnatou...

Oteklý a zarudlý prst u nohy

Dobrý den, mám od minulé středy oteklý a zarudlý prst u nohy vedle palce. Myslel...

Zibor - injekce před letem

Dcera - 65 kg (heterozygot. Leiden) si má píchnout před letem do USA injekci...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.