Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Amputace prstu

Chirurgie Jirka . 11.10.2010

Dobrý den, po téžkém úraze větší část tkání prstu na ruce odumřela, lékař pacienta nechává být, nechť koupe v řepíku, přitom trpí šíl. bolestmi, proč lékař neamputuje část, která již nejeví známky života a asi 2 měsíce nechává pacienta trpět, prosím poraďte, v kraji je jediná nemocnice a nikdo jiný jej s tímto nepříjme

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Pokud se jedná skutečně o nevratné změny prokrvení prstu a tkáň nejeví známky regenerace,navíc je to provázeno krutými bolestmi, pak jistě amputace by byla nejlepším řešením. Ale samozřejmě bez podrobného vyšetření se nemohu takto nadálku blíže vyjádřit. Obraťte se (třeba i bez doporučení) na nejbližší chirurgické odd.

Související dotazy

Amputace
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na amputaci nohy....
Částečná amputace prstu
Manžel má 3 roky částečnou amputaci prstu a při práci...
Zánět na prstech
Dobrý den, na dvou prstech ruky se mi udělali jakoby...
Červené tečky na prstech
Dobrý večer prosím o radu, na člancích prstu né na...
Puchýřky na prstech rukou a nohou
Dobrý den je mi 13 let a na těle převážně na prstech...
Hojení po částečné amputaci článku prstu
Dobrý den Pane Doktore. Mám na vás prosbu.. Víte ja...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Amoksiklav tablety 375 mg

Dobrý den, syn měl od pátku horečky, včera už bez teploty. Dnes jsme byli u...

Amoksiklav u tříletého dítěte

Dobrý den,prosím o radu ohledně nutnosti antibiotik u mého tříletého syna. Situace...

Amoksiklav vs Augmentin a kopřivka

Dobrý den! Měl bych takový dotaz na lék Amoksiklav vs. Augmentin. Pokud...

Amoksiklav+sunya+odložení menstruace

Dobrý den, více roku již beru antikoncepci Sunya (byla mi predepsana z důvodu...

Amoksilav 1G a Lindynette

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli AMOKSIKLAV 1G může snížit učnnost LINDYNETTE....

AMP analyzátor

Dobrý den, jaký je Váš názor na AMP analyzátor?

Ampulární adenom na Vaterské papile

Prosím o vysvětlení diagnózy ampulární adenom na Vaterské papile.Jaký způsob...

Amputace

Přeji hezký den, můj přítel je po reoperaci amputované nohy v nártu, rána se...

Amputace

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na amputaci nohy. Tatínekje diabetik, bude...

Amputace dolní končetiny

Dobrý den, mému otci před týdnem doktoři amputovali nohu od kolene dolu(diabetická...

Amputovaná noha

dobrý vvečer! mám k vám dotaz mamince amputovali nohu před týdnem a má stále...

AMS / kreatinin: ukazují laboratorní hodnoty na ledviny?

Dobrý den, prosím o informaci, zda mé zdravotní nepříjemnosti mohou souviset...

Amtibiotika Amoksiklav 1g a HA Bonadea

Dobry den, chci se zeptat. Ovlivnuji ATB Amoksiklav 1g HA Bonadea? Amoksiklav...

Amyláza

Dobrý den, před rokem jsem mívala časté nevolnosti, byl mi proveden odběr krve...

Amyláza

Dobrý den, od února mívám opakovaně zjištěné hraniční amylázy v krvi, i v moči...

Amylaza

Dobry den rada bych se zeptala co znamena hodnota 1,72 S amylazy.dr mi rekla...

Amylaza

Dobrý den mám dotaz ohledně zvysene amylazy v krvi ,před měsícem jsem byla na...

Amyláza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co může znamenat pomalu vzrůstající hladina...

Amyláza

Dobrý den, na doporučení mého výživového poradce jsem si nechala udělat testy...

Amyláza

Jak se nazývá laboratorní vyšetřovací metoda, která stanoví hladinu sérových...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×