Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Angína (bakterie) a nakažlivost

Infekce David 16.6.2013

Dobrý den, chci se zeptat zda po třech dnech řádného braní penicilinu je člověk, který má angínu stále nakažlivý?
Konkrétně začal brát antibiotika ve středu, hrozí ještě nějaké riziko nákazy v sobotu?
Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, záleží, o koho se jedná (dítě bývá nakažlivé déle než dospělý, a to obvykl...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Bakterie v moči
Dobrý den. Mám na vás několik otázek. Minulý měsíc...
Angina
Dobrý den, mám problém s angínami. Je mi 20 let a angínu...
Angina
Dobrý den,jsem v 6tt a včera mi byla diagnostkovana...
Angina
Dobry den, chci se zeptat mám anginu a antibiotika...
MRSA a nakažlivost
Dobrý den.Naše babička 70 let,která je v hospicu ohledně...
Angina
Dobry den, asi pred 10ti dny me zasalo skrabat...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Angina - hodnota CRP 15, předepsany atb

Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o Váš názor. V únoru 2014 jsem dostala angínu,...

Angína - Ospen 1500

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ohledně atb Ospen 1500. Předevčírem mi pí....

Angina - stafylok - Xorimax

dobrý den, před cca 3 tydny jsem mela zanet nosohltanu, lecila jsem se 6 dni...

Angína - za jak dlouho zmizí otok z uzlin + za jak dlouho můžu začít zase sportovat?

Dobrý den, 28.6. mi byla diagnostikována angína, brala jsem antibiotika Penbene,...

Angina , Ospen 1500

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, beru ospen 1500 už třetím dnem horečky už sice...

Angína ?

Dobrý den, nedávno jsem dobrala antibiotika na angínu. Jenže krk mě opět začal...

Angina ?

Dobry den už třetí den mě boli na levé straně krku když polykám, nebolí to tak...

Angína ?

Přeji krásný den, Můj dotaz je ohledně "divné angíny" . Jeden den ráno jsem...

Angína ?

Dobrý den, syn má spálu,lékař ji diagnostikoval podle vyrážky a pohledu do krku,...

Angína ??

Dobrý den, dnes jsem byla u lékaře s podezřením na chřipku. Už čtvrtý den mám...

Angína / Telesna teplota

Dobry den Predevcirem jsem zacal pocotovat bolest v krku a unavu. Ten stejny...

Angina a afty


Angína a afty

Dobrý den, Před čtyřmi dny mi byla diagnostikována angína, tím pádem i nasazena...

Angína a alergická reakce na penicilin u kojence

Dobrý den, můj malý desetiměsíční syn v pátek večer,sobota,neděle vysoké horečky......

Angína a antibiotika

Dobrý den, v úterý ráno mě škrábalo v krku, malé škrábání pokračovalo celý den....

Angína a antibiotika

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat když mám 3x do měsíce angíny a stále antibiotika...

Angína a antibiotika

Dobrý den, ráda bych věděla, zda můžu ukončit podávání antibiotik v penicilin...

Angína a antibiotika

Vážená paní doktorko, Vážený pane dotore. Nevím zda mám jít k lékaři a proto...

ANGÍNA A ANTIBIOTIKA

Dobrý den, mám prý zánět nosohltanu od steptokoka a beru již dva dny antibiotika,...

Angína a bílý jazyk

Dobrý den, prosím Vás, chci poradit. Už 4 týdny mám angínu, měla jsem dvakrát...