Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Anitkoncepce a antibiotika

Antikoncepce Barbora . 5.1.2012 redakce uLékaře

dobrý den beru anitkoncepci chloe a antibiotika Nolicin ale tenhle tyden mam pauzu s anitkoncepci protoze dostanu menstruaci je mozne ze muzu otehotnit pokud jsem mela nechraneny styk moc dekuji za odpoved

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, v pauze otěhotnět nemůžete, hladina hormonů je nastavená z dobraného platíčka.

Související dotazy

Antibiotika
Dobrý den, opakovaně mi byl ve vagině zjištěn Staphylococcus...
Antibiotika
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli by se...
Antibiotika
Dobrý den. Mám zánět středního ucha a beru na to antibiotika...
Antibiotika
Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho zůstávají v těle...
Antibiotika
Dobrý den, beru antibiotika amoksiklav 1g ,avšak cca...
Terapie antibiotiky
Dobrý den, už čtvrtý den beru antibiotika Ofloxin...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Anibiotika a drogy

Dobrý den. Prosím o radu. Dnes jsem dostala antibiotika Azitrox 500 a mám bolesti...

Anibiotika vs. antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Natalya a chtěla jsem se zeptat jestli na ní...

Anibiotika vs. sorbifer durules

Dobrý večer, chtěl jsem se zeptat jestli snižuje sorbifer durules učinek mojí...

Anidepresiva

Dobrý den, beru dva týdny prothiaden 25 a mám strašně hořko, sucho v puse. Myslíte,...

Anidepresiva SSRI (escitalopram) a výživový doplněk DLPA (DL phenylalanin)

Dobrý den, je možné spolu užívat anidepresiva SSRI (escitalopram) a výživový...

Anikoncepce a otehotneni

dobry den, od 15 let jsem brala pramino a v 19 jsem presla na Sunya, kterou...

Aniontové vložky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat odborníka na názor na aniontové vložky od...

Anitibiotika

Dobrý den, vím, že tu je spousta podobných otázek, ale nenašla jsem tu dotaz...

Anitibiotika a otěhotnění

Dobrý den.Beru právě antibiotika Ciplox500 a právě se chceme snažit o dítě.Máme...

Anitkoncepce

Dobrý den, na zánět močového měchýře jsem dostala Ofloxin a ráda bych se zeptala,...

Anizocytóza erytrocytů

Dobrý den, byla mi zjištěna sideropenická anémie – (velmi silné menstruační...

Anizokorie

Dobrý den, asi před 4 měsíci jsem byla na laserové operaci krátkozrakosti....

Anizokorie

Dobrý den, měl bych dotaz. Pokud se vyskytne anizokorie (např. u nádoru...

Anizokorie

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat, zda při zjištění anizokorie...

Anizokorie - nádor na mozku?

Dobrý den, mám skoro 11-ti měsíční dceru. Zhruba před týdnem jsem zjistila,...

Anizokorie u kojence

Dobrý den. Mohu se zeptat co může znamenat anizokorie u miminka? Dceři je 4,5...

Ankylozující spondylitida

Dobrý den, nevím, zda dotaz směřuji správně... chci se zeptat na biologickiou...

Ankylozující spondylitida

Dobrý den, nevím, zda dotaz směřuji správně... chci se zeptat na biologickiou...

Ankylozující spondylitida

Dobrý den, mám ankylozující spondylitidu IV-V stupně periferní formy. Poškozeny...

Anntidepresiva na spaní

Po 2,5měsíční těžké depresi spojené s nespavostí jsem dostal od psychiatra naordinováno...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×