Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Anidepresiva

Psychiatrie Marie 25.6.2016

Dobrý den, beru dva týdny prothiaden 25 a mám strašně hořko, sucho v puse. Myslíte, že tento vedlejší účinek odezní?

Děkuji za zprávu

MUDr. Alena Malíková
Odpovídá lékař:

MUDr. Alena Malíková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Ambulance praktického lékaře, A- Medicos, s.r.o., Zlín

Dobrý den, tento nežádoucí účinek neodezní, pokud to bude problém, budete muset Prothiaden vysadit.

Související dotazy

Anidepresiva SSRI (escitalopram) a výživový doplněk DLPA (DL phenylalanin)
Dobrý den, je možné spolu užívat anidepresiva SSRI...
Atarax a řízení auta, léky na depresi
Dobry den chtel bych se zeptat jestly je atarax navykovy...
Krvácení po menzes a pohlavním styku
Dobrý den, vylekal mne nynější problém,po ukončení...
Účinky Ataraxu
Dobry den chtel bych se zeptat zdali je atarax navykovi...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Anguli infectiosi

Dobrý den Již zhruba tři roky se potýkám s bolavými koutky úst. Vždy se mi...

Anguli infectiosi

Dobrý den, může mít dárcovství krve, resp. pravidelný úbytek krve a železe...

Angýna??

Dobrý den, byla jsem nachlazená(kašl, teplota, bolest na prsou). Nachlazení...

Anhedonie

Dobrý den, můj přitel trpi anhedonii. Na prvni pohled je to uplně normalni 20...

Ani doktor si se mnou neví rady

Dobrý den paní doktorko, měla bych na Vás dotaz, se kterým asi chodí hodně...

Ani kilo dole

Dobrý den, rozhodla jsem se ,,pročistit vnitřek,, a držet 7denní půst. minulý...

Anibiotika a drogy

Dobrý den. Prosím o radu. Dnes jsem dostala antibiotika Azitrox 500 a mám bolesti...

Anibiotika vs. antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Natalya a chtěla jsem se zeptat jestli na ní...

Anibiotika vs. sorbifer durules

Dobrý večer, chtěl jsem se zeptat jestli snižuje sorbifer durules učinek mojí...

Anička se hodně snaží sama a Adélka ta je víc opatrná

Dobrý den, Mám jednovajecna dvojčata narozená v 36tt. Od začátku zdravá, veselá,...

Anidepresiva SSRI (escitalopram) a výživový doplněk DLPA (DL phenylalanin)

Dobrý den, je možné spolu užívat anidepresiva SSRI (escitalopram) a výživový...

Anikoncepce a otehotneni

dobry den, od 15 let jsem brala pramino a v 19 jsem presla na Sunya, kterou...

Aniontové vložky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat odborníka na názor na aniontové vložky od...

Anismus

Dobrý den, Jsem po několika zákrocích na vnitřnich hemoroidech,nyní jsem byla...

Anitibiotika

Dobrý den, vím, že tu je spousta podobných otázek, ale nenašla jsem tu dotaz...

Anitibiotika a otěhotnění

Dobrý den.Beru právě antibiotika Ciplox500 a právě se chceme snažit o dítě.Máme...

Anitkoncepce

Dobrý den, na zánět močového měchýře jsem dostala Ofloxin a ráda bych se zeptala,...

Anitkoncepce a antibiotika

dobrý den beru anitkoncepci chloe a antibiotika Nolicin ale tenhle tyden mam...

Anizocytóza erytrocytů

Dobrý den, byla mi zjištěna sideropenická anémie – (velmi silné menstruační...

Anizokorie

Dobrý den, asi před 4 měsíci jsem byla na laserové operaci krátkozrakosti....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Stav po gynekologické operaci

Dobrý den,jsem týden po gynekologické operaci a dnes jsem šla poprvé ven se...

Bolesti P spánku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na to, co by mi mohlo být. Od května mám problém...

Pocit pálení kůže

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na následující "problém"-občas se mi stane...

Bolest očí

Dobrý večer, chcela by som sa Vas spytat na moj problem, ktory mi nerobi...

Píchání levé strany, nejčastěji pod levým žebrem.

Dobrý den, prosím o radu, už měsíc každý den, mám píchání pod levým žebrem,...

Bolest v podbřišku a močové trubici

Dobry den p rosimvas měsíc me bolí v podbřišku a mocove trubice beru antibiotika...

Odložená ortopedická operace

Dobrý den,byla mi zrušena naplánovaná operace kolene(TEP) z důvodu špatného...

Wobenzym a alkohol

Dobrý den, mám dotaz ...může se při užívání Wobenzymu pít alkohol? Nemyslím...

Zalehlé ucho při rýmě


Zvýšené CRP a nižší tepová frekvence


Růst penisu


Ischias, vyhřezlá ploténka


Bolest v oblasti ledviny

Dobry den pane doktore/pani doktorko. Nedavno jsem prodelala nemoc. Byla to...

Vnitřní křečové žíly


Léky antidepresiva

Dobrý den, zjistily jsme, že babičce 84 let po operaci zlomené nohy, která je...

Zvětšené tvrdé uzliny pod uchem


Vysoké CRP


Antikoncepce a menstruace

Dobrý den, 22.4. jsem dostala menstruaci v sedmidenní pauze se slabším špiněním...

Růst penisu

chtěl bych se zeptat do kolika let roste penis je mi 15 a můj penis ma v klidu...

Přetrvává zvýšená teplota a bolesti v podbřišku.

Dobrý den, v červenci 2017 jsem prodělala komplikovaný zánět slepého střeva,...

Reklama
Zavřít