Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antibiotika a antikoncepce

Kristýna . 23.12.2015 redakce uLékaře

dobrý den, je možné, že po dobrání antibiotik Klacid 500 a poté Klacid 250, že se mi menstruace opozdí či posune? Pohlavní styk jsem během braní antibiotik neměla a předtím jsem brala antikoncepci normálně (yosefine). Dnes je středa a menstruace měla přijít v pondělí a začínám být nervózní. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Antikoncepce by na délku cyklu neměla mít vliv. Příjemný den

Související dotazy

Antibiotika a antikoncepce
Mám dotaz. Beru antibiotika Ospen 1000 a antikoncepci...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den. Ve středu mi doktorka napsala antibiotika...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, již 3 roky beru antikoncepci Sidretella...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Softine a již 9ty den...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antibiotika a alkohol

Dobrý den, v pátek v 9 hodin ráno jsem dobral antibiotika Penbene 1500000.Chtěl...

Antibiotika a alkohol

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli můžu na antibiotika Klaritromycin Mylan...

Antibiotiká a alkohol


Antibiotika a alkohol

Dobrý den, mám zánět ve tváří a zítra dobírám druhé balení DEOXYMYKOINU. Kožařka...

ANtibiotika a alkohol


Antibiotika a alkohol

Dobrý den potřebuji se poradit. (potřebuji vynechat ATB)Mám antibiotika Doxybene....

Antibiotika a alkohol

Dobrý den, beru antibiotika Doxybene (100 mg), mohu se optat, zda je mohu míchat...

Antibiotika a alkohol

Dobry den, beru antibiotika Amoksiklav 1g a chtel bych se zeptat, zda si muzu...

Antibiotika a alkohol

Dobrý den, paní doktorko, užívám již 9. den doxybene 100mg na boreliozu....

Antibiotika a alkohol

Užívam antibiotiká Klacid SR 500mg uz viac ako dva týždne. O dva dni mam ist...

Antibiotika a antikoncepce

Dobry den, asi dva tydny dozadu jsem prodelala infekci mocovych cest a dostala...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den! Chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Klacid snižuje ochranu antikoncepce...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, moje přítelkyně měla během braní antikoncepce antibiotika skrz angínu...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Lunafem (skoro rok) a teď mám antibiotika Enhancin...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den prosím mám dotaz od 8.1.2016 jsem užívala antibiotika Duracef a 15.1.2016...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, dnes jsem dostala antibiotika Penbene 1500 000 na 10 dní a zároveň...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, v úterý doberu antibiotika Doxybene a v pátek začnu brát nové platíčko...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, beru pravidelně antikoncepci Mercilon, v den, kdy jsem si brala první...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, již třetím měsícem beru třífázovou antikoncepci Qlaira. Nyní jsem...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, chci se optat. V pondělí jsem dobrala antibiotika Augmentin. V pátek...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×