Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Antibiotika a antikoncepce

Jiný problém Eliška 15.2.2013

Potřebuji vědět jak moc ovlivní moji antikoncepci (Lindynette 20) antibiotikum Ospen 1500. Antikoncepci za týden doberu a antibiotika bych měla dobrat za 4 dny. Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, ospen antikoncepci ovlivňuje, ještě během pauzy užívejte kondom. Od dalšího platíčka budete chráněná.

Související dotazy

Antibiotika a antikoncepce
Mám dotaz. Beru antibiotika Ospen 1000 a antikoncepci...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den. Ve středu mi doktorka napsala antibiotika...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, již 3 roky beru antikoncepci Sidretella...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Softine a již 9ty den...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý večer chci se zeptat jestli mají vlv antibiotika ROVAMYCINE na antikoncepci...

Antibiotika a antikoncepce

Ovlivňuje užívání antibiotik u partnera účinnost hormonální antikoncepce?

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Brala jsem antibiotika Doxybene. Minulé úterý...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, mám dotaz ohledně vlivu antibiotik a antikoncepce YAZ. Bylo mi řečeno,...

Antibiotika a antikoncepce

Chtěla bych se zeptat jestli antibiotika Amoksiklav ovlivňují antikoncepční...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Klacid SR snižují účinnost...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, začínám brát antibiotika Nitrofurantoin-ratiopharm na infekci močových...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, dostala jsem od svého gynekologa Nolicin na cysty na vaječníku. Nyní...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mohou antibiotika Nitrofurainton ratiopham...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala používat antikoncepci ale...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, před 2 týdny jsem brala antibiotika Penbene, poté jsem hned začala...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, prosím Vás o radu. před tydnem jsem jsem začala brát antibiotika...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, měla jsem zánět močového měchýře a brala sem antibiotika ciplox...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, již pátý den užívám antibiotika doxybene a ačkoli mi menstruace měla...

Antibiotika a antikoncepce

Mám dotaz. Beru antibiotika Ospen 1000 a antikoncepci Sidretella. Mají antibiotika...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den. Dneska mi byla předepsána antibiotika Amoksiklav jako prevence zánětu...

Antibiotika a antikoncepce

dobrý den, je možné, že po dobrání antibiotik Klacid 500 a poté Klacid 250,...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den. Ve středu mi doktorka napsala antibiotika Azitromycin na zánět...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den mám takový dotaz beru antikoncepci Logest a od středy mam antibiotika...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, 14dni beru antibiotika Klacid 500, po 12ti hodinách. Zároveň beru...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Chronický zánět slepého střeva


Přenos angíny


Neuroborelioza

Dobry den pani doktorko, pred mesicem mi byla diagnostikovana neuroborelioza...

Úbytek bílých krvinek

Dobrý den, koncem prosince jsem byl na krevním obrazu a vše jsem měl v pořádku,...

Crohnova choroba,kortikoidy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s hubnutím po kortikoidech. V lednu...

Bolest kolene

Dobrý den už delší dobu mě bolí koleno pod češkou. Když na něj došlápnu tak...

Bolest břicha

Dobrý den, musím vám opět napsat a prosím o radu. 21 Let 93 kg. Ve středu 29.3.2017...

Bolest v pravém podbřišku

Dobrý den, už asi třetí den mě bolí v pravém podbřišku, bolest není stála, je...

Vyrážka pod znamienkom

Dobry den, dnes sa mi stala hrozna vec, som prestraseny a bojim sa. Na brade...

E.coli ve vyteru z ucha

dobry den pane doktore, chtel bych se vas zeptat na postup lecby pri nalezu...

Strava po operaci refluxu jícnu a hiát kýly

Dobrý den, jsem po operaci refluxu jícnu a hiát. kýly. Vím, že nemám koření...

Autovakcína na akné

Dobrý den, prosím, za jak dlouho zhruba začne působit autovakcína na akné?...

Aplikace injekce bez aspirace

Dobrý den.Mám specifický dotaz a nikde se nelze dopátrat odpovědi.Jsem v procesu...

Zarudlý penis

Dobrý den uz nejakou dobu pozoruju na penisu zarudnuti nekdy min nekdy vic jen...

Marihuana v moči


Bolest ruky po odběru krve

Dobrý den, v Pondělí jsem byl na odběru krve. Při v Pichu jehly do levé ruky,...

Průjem

Dobrý den je mi 23 let a uz asi cca tyden mam úplně vodovy průjem zkousel sem.dietu...

Chlamydie pneumoniae

Dobrý den. V roce 2002 po toxické reakci na narkozu mi byly na infekčním odd.(kde...

Bolest bradavek

je mi 53 let a poslední dobou mě bolí bradavky,jako bych kojila,co je...