Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antibiotika a Kofein

Léky Miloš . 28.6.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, může se při užívání antibiotik (Ospen 1500) pít kofein? děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství Pracoviště: Klinika nefrologie VFN a Klatovská nemocnice, a.s., interní oddělení

Ano, dbejte však i na dostatečný přívod tekutin i bez kofeinu,

Související dotazy

Kofein
Dobrý den,již asi dva měsíce mě bolí pod levým žebrem...
Antibiotika
Dobrý den, opakovaně mi byl ve vagině zjištěn Staphylococcus...
Antibiotika
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli by se...
Antibiotika
Dobrý den. Mám zánět středního ucha a beru na to antibiotika...
Alergie na kofein
Dobrý den, v rozmezí 2 let se mi cca 5x opakoval...
Antibiotika
Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho zůstávají v těle...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antibiotika a HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli antibiotika azithromycin ovlivňují...

Antibiotika a HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velká je riziko, že bych mohla otěhotnět,...

Antibiotika a ha

Dobrý den chtěla bych se zeptat na ovlivňování antikoncepce antibiotiky. Beru...

Antibiotika a HAK

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Užívala jsem antibiotika Augmentin 1g á 8...

Antibiotika a helicobacter pylori

Dobrý den, dostala jsem na přeléčení helicobacter pylori troje léky. Chtěla...

Antibiotika a hormonální antikoncepce


Antibiotika a chodění ven?

Dobrý večer, měl bych dotaz, mám menší infekci a beru antibiotika (14dní je...

Antibiotika a ibalgin

Dobrý den, na angínu mi bylo naordinováno antibiotikum - Ospamox 1000 mg. Chtěl...

Antibiotika a káva

Dobrý den, mám předepsaná antibiotika Fromilid 500. Mohu na tyto léky...

Antibiotika a klid

Dobrý den, dcera brala cca 7 dní antibiotika (Ospamox). Ráda bych věděla, jak...

Antibiotika a kofein

Dobrý den, Před třemi dny jsem dostala antibiotika Penbene 1500000 na angínu....

Antibiotika a kojení

Vážený pane doktore, mám sedmiměsíčního syna, kterého neustále kojím. Nyní...

Antibiotika a kojení

Dobrý den, prosím o radu, vysvětlení, snad i o ujištění. Mám 6týdnů starého...

Antibiotika a kulturistika

Dobrý den, paní doktorka mi předepsala užívat 3x děnně antb. Ospen 1500 a Entizol...

Antibiotika a kvasinková infekce

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně problému s kvasinkovou infekcí....

Antibiotika a Kvasinky

Dobrý den, již po druhé za 5 měsíců potřebuji kvůli zánětu uzlin a hrtanu antibiotika....

Antibiotika a lactobacilli

dostala jsem antibiotika na streptokoka a v lékárně mě poradili používání lactobacillu.Při...

Antibiotika a Laktobacily

Dobrý den, před již asi 10 dny jsem brala antibiotika (angina) a asi u 4 dne...

Antibiotika a léky na žaludek

Dobrý den, beru při potíž´ich se zǎludkem prášky Kinito nebo si nakapu kapky...

ANTIBIOTIKA A MARIHUANA


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×