Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Antidepresiva, erekce

Praktické lékařství bad 18.10.2016

Dobrý den,
je mi 17 let a beru antidepresiva už 4 měsíce Itekam 10 mg
mám takový problém často je vysazju a zase beru.
Když jsem s kamaradama tak se mi někdy stane že mám takový divný pocit u penisu vzrušení to neni ale něco to je
hrozně moc nad tím přemýšlím a pak to zase odejde nevím co stím.Vyhledávám sex s holkama a přitahují mě a zamilovávám se před týdnem sem měl po dlouhé době sex s holkou a tenhle problém uplně odešel a pak se zase vrátil stačí mi jen když chytnu holku za nohy a stojí mi nebo když vydim holčičí zadek nevím co to je a potřeboval bych se toho zbavit nevíte co s tím ?
Kluci se mi nelíbí a ani mě nevzrušují

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, pane bade. Problémy s erekcí (nechtěná, příliš dlouho trvající, ale i horší) ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Antidepresiva
Dobry den spolykala jsem pred 15 minutami 6 antidepresiv...
Erekce
Chtěl bych se na něco zeptat co mě trápí několik měsíců....
Antidepresiva
Dobry den ,chtěla bych se informovat jaky je rozdíl...
Antidepresiva
Dobrý den, obrátila jsem se na Vás ještě s jednou prosbou....
Antidepresiva
dobry den ,děkuji za odpověd ,užívám cipralex a předtím...
Erekce
27.4.2016 operace mozku.nádoru, nezhoubne, kontrola...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antidepresiva v tehotenstvi

Dobrý den již rok a půl mám úzkosti a nezvladatelne strachy. Ani na minutku...

Antidepresiva v těhotenství

Dobrý den, je mi 41 let, léčím se od 20 let /s malými přestávkami/ na psychiatrii....

Antidepresiva v těhotenství

Dobrý den, ráda bych věděla, jaké následky pro vývoj plodu jsou a můžou nastat,...

Antidepresiva v těhotenství

Dobrý den, dlouhodobě beru olwexya 75 mg., plánuji těhotenství, chci se zeptat...

Antidepresiva vedlejší účinky

Dobrý den, užívám cca 5 let antidepresiva Arketis 20 mg (tapletu denně) na...

Antidepresiva vs erektilní dysfunkce

Dobrý den, velice zkráceně - léčím se na úzkostně-depresivní poruchu, anxiózní...

Antidepresiva vs. třezalka

Dobrý den, zajímal by mě přesný důvod, proč se nedoporučuje kombinovat antidepresiva...

Antidepresiva-L-tryptofan

chtěla jsem vás poprosit o radu užívám L-Tryptofan je možné k tomu užívat bud...

Antidepresiva-Mirzaten

Dobrý den brala jsem mirzaten 15,tabletu večer psych.mi to zvýšila na na 2...

Antidepresiva, astma, tachykardie

Dobrý den, chci se zeptat trpím úzkostně depresivní poruchou dřív jsem na to...

Antidepresiva,sex

Dobrý den,mám takový problém asi týden beru antidepresiva na seratonin bohuzel...

Antidepresivum

Dobrý den chtěla bych se zeptat ..Asi před rokem jsem měla takovou příhodu ,...

Antidepresivum Deprex

Dobrý den, mám problémy se záchvatovým přejídáním/bulímií. Včera mi byl předepsán...

Antidepresivum v době kojení

Dobrý den, prosím o radu zda je vhodné brát v době kojení antidepresivum -...

Antidepresívum Zoloft

Dobrý deň p.Doktorka Chcel by som sa Vás opýtať.Mám diagnostikovaú OCD poruchu.Užival...

Antiepileptická léčba

Dobrý den, mám dotaz na antiepileptickou léčbu. Konkrétně preparáty s účinnou...

Antiepileptika

Dobrý den, mám neprokázanou epilepsii s psychickou nádstavbou a záchvaty plně...

Antiepileptika a antikoncepce

Dobrý den,na migrény mi neuroložka předepsala lék Topiramat 25mg,ptala jsem...

Antiepileptika?

Dobrý den je mi 20 let a v pátek mi bylo oznámeno od neurologa,že trpím epilepsií.Jenže...

Antifosfilipidový syndrom a léčba

Dobrý den, čekám na druhé výsledky antifosfolipidivého syndromu.Prosím Vás...