Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce

Gynekologie Kateřina 26.3.2017

Dobrý den,
užívám HA Jeanine . Ráda bych se krátkým dotazem zeptala, zdali je narušena účinost ochrany, když jsem si pilulku vzala o hodinu až 2 hodiny dříve, a pak měla nechráněný styk.

Děkuji a přeji pěkná den. :-)

MUDr. Aleš Ducháček
Odpovídá lékař:

MUDr. Aleš Ducháček


Dobrý den, antikoncepce by se měla brát pokud možno přesně ve stejnou dobu, 2-hodinové zpoždění ale není významné. Takže nelze předpokládat, že by po dobu tohoto cyklu byla účinnost narušena.

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je pravda, že...
Antikoncepce
Dobrý den, Beru antikoncepci lyndinette a brala jsem...
Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den, užívám antikoncepci Sirmya, je to má první...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce

dobrý den.... mám složitější problém... v září jsem podstoupila mini interupci...

Antikoncepce

Když jsem v pondělí zacala brát antikoncepci a v pátek jsem spala s pritelem...

Antikoncepce

Dobrý den, během tří let jsem vyzkoušela již několik druhů antikoncepce. U všech...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, beru hormonální antikoncepci a teď...

Antikoncepce

Dobrý den, zapomněla jsem užít jednu pilulku při užívání antikoncepce Minisiston...

Antikoncepce

Dobry den beru prvni mesic antikoncepci ebelya 150/30 a dneska jsem si vzala...

Antikoncepce

Dobrý den mám dotaz je mi 21 let jsem skoro 4 měsíce po porodu a beru antikoncepci...

Antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Yasminelle. Chtěla jsem se zeptat jak dlouho...

Antikoncepce

Dobry den, od patku beru antibiotika Duomox 500. Vcera (sobota) jsem dostala...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné otěhotnění. HA beru už asi...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, která forma antikoncepce by pro mě byla nejvhodnější....

Antikoncepce

Dobry den, včera jsem si zapomněla vzít tabletku antikoncepce.. Beru je jinak...

Antikoncepce

Dobrý den, několik let jsem užívala hormonální antikoncepci Katya (cca 8...

Antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci MISTRA dobrala jsem 21 tablet a z druhé pláta...

Antikoncepce

Dobry den.Chci se zeptat jak dlouho působí antikoncepce po vysazení.A jestli...

Antikoncepce

Dobrý den, zbývaji mi v platíčku HA yadine ještě 3 prášky,ale už jsem to dostala....

Antikoncepce

Dobrý den, Je možný otěhotnět po vysazení HA, kdy mi do konce další menstruace...

Antikoncepce

Mám gynekologický problém.5 měsíců jsem užívala HA Lunofem,pátý měsíc-týden...

Antikoncepce

Dobrý den paní doktorko, na internetu se to hemží případy, kdy žena otěhotněla...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, zda-li je možné otěhotnět, když jsem po...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolesti břicha, slinivky, malabsorpce


Hrb na zádech

Dobry den, Je mi 23 let. Mám dost velký problém, dříve jsem nechodil zrovna...

Rakovina spodiny ústní

Dobrý den ,příteli zjistili rakovinu spodiny ustni a krku. Spodiny ústní cT1cN0M0...

Vysoká sedimentace, nádor ?

Dobrý den, prosím poraďte mi mám vysokou sedimentaci 120 zjištěna bakterie v...

Pískání v uších, zavratě, bolest v podžebří

Dobrý den. Mám více problémů a tak bych se Vás prosím zeptal, jak mám postupovat....

Extrakce kovů


Brnění pravé strany obličeje, umrtvovací vložka zubu

Dobrý den, mám od konce prosince v zubu umrtvovaci vložku s kortikoidy, bohužel...

Paréza hlasivek, infekční onemocnění

Pareza Hlasivky. V poslednim kvetnovem tydnu me postihla drobna virozka, kterou...

Rakovina stydké kosti

Dobrý den, má maminka 60 let, se starala o umírajícího manžela a už pociťovala...

Magneticka rezonance

Dobry den, da se podstoupit toto vysetreni (MR) s rovnatkama ci nikoliv???

Vdechnutí mouchy


Káva po obědě

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně kávy po obědě. Nedržím žádnou dietu, ale...

Pupínky kůže varlat a penisu


Zánět močových cest a průjem

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mám nyní zánět močových cest a doprovází ho...

Rakovina tlusteho streva

Dobry den, Lecim se s crhnovou chorobou v term. Ileu (nyni v klidove fazi)...

Rakovina tlustého střeva

Dobrý den, posledních 14 dní mě trápily průjmy sice jsem chodil na záchod...

Přeříkávání a ALS

Dotaz na neurologa. Dobrý den, chtěla bych se zeptat, na stránkách Alsa.cz,...

Patnáctiletá preventivní prohlídka


Koleno po artroskopii


Ředění krve a Alkohol


Reklama