Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce

Gynekologie Tereza 27.5.2017

Dobry den, uz 3 roky uzivam HA Yosefinne a doktor mi predepsal antibiotika Klacid. Muzou tato antibiotika snizit účinnost antikoncepce?

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Ne, při běžném užívání antibiotika nedojde ke snížení funkce antikoncepce. Musela byste být dlouhodobě nemocná a užívat několik balení antibiotika po sobě. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
ANTIKONCEPCE
Dobrý den, minulý týden jsem dokončila poslední balení...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je pravda, že...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych -Vás požádat o radu. Užívala...
Antikoncepce
Dobrý den, užívám antikoncepci Sirmya, je to má první...
Antikoncepce
Dobrý den, již před rokem jsem si zašla pro antikoncepci,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce

Dobrý den paní doktorko, mám takový probém, brala jsem antikoncepci Yadine,...

Antikoncepce

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, zda by mi mohla selhat antikoncepce v případě,...

Antikoncepce

Dobrý den, obracím se na Vas s prosbou o radu. Na začátek bych ráda napsala,...

Antikoncepce

Dobrý den Chtěla by jsem se zeptat jestli mi můj gynekolog vysvětlil správně...

Antikoncepce

Dobrý den jsem po interupci a právě jsem dobrala antikoncepci azalia hned po...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda bych mohla užívat antikoncepci Daylette...

Antikoncepce

Dobrý den,chtela bych se zeptat,jestli opravdu po nějake antikoncepci narostou...

Antikoncepce

Chci se zeptat cca před 4dny jsem vysadila antikoncepci s přítelem chceme miminko...

Antikoncepce

Dobrý den chtěla by jsem se zeptat . Za jakou dobu mohu být stoprocebtně chráněna...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem oddálit menstruaci tak jsem načala nové platíčko a začala...

Antikoncepce

dobrý den.... mám složitější problém... v září jsem podstoupila mini interupci...

Antikoncepce

Když jsem v pondělí zacala brát antikoncepci a v pátek jsem spala s pritelem...

Antikoncepce

Dobrý den, během tří let jsem vyzkoušela již několik druhů antikoncepce. U všech...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, beru hormonální antikoncepci a teď...

Antikoncepce

Dobrý den, zapomněla jsem užít jednu pilulku při užívání antikoncepce Minisiston...

Antikoncepce

Dobry den beru prvni mesic antikoncepci ebelya 150/30 a dneska jsem si vzala...

Antikoncepce

Dobrý den mám dotaz je mi 21 let jsem skoro 4 měsíce po porodu a beru antikoncepci...

Antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Yasminelle. Chtěla jsem se zeptat jak dlouho...

Antikoncepce

Dobry den, od patku beru antibiotika Duomox 500. Vcera (sobota) jsem dostala...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné otěhotnění. HA beru už asi...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zpoždění menstruace

Dobry den. Chtela jsem SE zeptat, UZ 15 den mam zpozdeni Menstruace. Prsa bolestive.......

Bolest paty


Únava


Bolest podbříšku a pálení při močení


Píštěl - hojení po operaci

Dobrý den, pane doktore, před měsícem jsem podstoupila operaci perianální píštěle...

Cotrimoxazol Al forte

Dobrý den, na zánět moč. měchýře jsem dostala cotrimoxazol al forte. Může se...

Zvýšené jaterní testy

Byla jsem na sono břicha kvůli opakovaně zvýšeným jaterním testům. Paní dr....

Bolesti svalů, bolesti kloubů

Dobry den, chci se zeptat zda je mozne si nejak zazadat o test western blot?...

Přenos angíny


Problémy s vyprazdňováním

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jakým způsobem lze řešit problémy s vyprazdňováním....

Bolest nohou

Dobrý večer, prosím Vás o radu, v poslední době mne strašně moc bolí dolní končetiny,...

Tmave hnedy hlenovity vytok

Dobry den, nejakou dobu pozoruji, ze pred dobranim HA mam tmavy hlenovity vytok..nic...

Fialové pupínky na noze

Dobrý den, na pravé noze se mi udělali velké pupínky, které jsou lehce do fialova...

Ranní průjmy


Brnění rukou v noci


Časté zívání a tlak na hrudi, bušení srdce

Dobrý den mám takový dotaz. Poslední dobou cca6 měsíců pořád zívám neni to jen...

Nález na ultrazvuku břicha

Už mě asi zdejší lékaři zahluší a já se vám omlouvám, ale mé předchozí dotazy...

Bolesti břicha


Nedostatek draslíku

Dobrý den.minulý týden v sobotu jsem byl v nemocnici. Po kapačkách jsem byl...

Výtok ??

Dobrý den, Už od mých 17 let mám několikrát do týdne takový čirý až někdy sytě...

Reklama
Zavřít