Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce a Alerid

Kožní obtíže Kateřina . 22.4.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda prášky Alerid nějak ovlivňují účinky hormonální antikoncepce. Mám jej užívat půl roku. Děkuji. Kateřina

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Ne, tyto léky antikoncepční účinek neovlivní.

Související dotazy

Půlrok trvající rýma
Dobrý den, je mi 24let.Už přes 6měsíců mám rýmu a...
Alergie na ananas
Dobrý den, předevčírem se mi udělal otok u krku, jakoby...
Svědivé kuličky na kůži
Dobry vecer moje mamka by jse chtela informovat. Proc...
Svědění kůže
Zdravim ...už asi pul roku me svědi cele telo i oblicej,hlavně...
Alerid a Tinkair
Dobrý den, mám půlroční dceru, kterou nadále kojím....
Alerid a Oilatum v těhotenství
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli můžu užívat...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a 7 denní pauza

Dobrý Den mám dotaz ohledně antikoncepce dočetla jsem se , že je těžké poznat...

Antikoncepce a akne

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli pomáhá HA Artizia při akné. Tuto HA...

Antikoncepce a akné

Dobrý den, asi 3/4 roku užívám HA Logest a posleních 14 dní se mi znenadání...

Antikoncepce a akné

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, na Váš názor. Již kdysi jsem navštěvovala...

Antikoncepce a akne

Dobrý den, od 16 let jsem brala antikoncepci Vreya, měla jsem vždy problémy...

Antikoncepce a akné

Dobrý den paní doktorko, již delší dobu se trápím s problémem, zda užívat...

Antikoncepce a akne

Dobrý den, mám antikoncepční tělísko Mirenu, ale nejsem s nim moc spokojena...

Antikoncepce a akné

Dobrý den, užívám antikoncepci Yadine - hlavně tedy kvůli pleti. Chtěla jsem...

Antikoncepce a Aktivní uhlí

Dobrý den,četla jsem že Aktivní uhlí může ovlivňovat vstřebávání orální antikoncepce.Pokud...

Antikoncepce a alergie

Dobrý den Pane doktore, chtěla jsem se zeptat: je mi 34let mám 2 děti a užívám...

Antikoncepce a alkohol


Antikoncepce a alkohol


Antikoncepce a alkohol


Antikoncepce a alkohol

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaký vliv má alkohol na účinost antikoncepce....

Antikoncepce a alkohol

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli má vliv na účinnost HA alkohol? Myslím...

Antikoncepce a aloe vera - snížený účinek?


Antikoncepce a Amoksiklav


Antikoncepce a Amoksiklav


Antikoncepce a Amoksiklav


Antikoncepce a anbiotika


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hořko v puse


Podezření na condylomata


Bolest břicha a plynatost


MUDr. Miroslav Havrlant

H&H Medica s.r.o.

Projevy infekce po revizi dělohy


Injekcia suplasyn


Mám nejspíš vaginálni mykozu


Angína, streptokok


Hýžďové svaly


MUDr. Evženie Bartáková

Ordinace všeobecného lékařství

Mravenčení palce u nohy


Výsledky krví


Lokren a Betamed

Dobrý den, je nějaký rozdíl mezi léky Lokren a Betamed. Děkuji.

Možné příznaky těhotenství


Červený výrustek na penisu


Bolesti nohou


Unikání stolice


Zánět v zápěstí


Oligozoospermie a erektilní disfunkce


Výsledky krve - zvýšené červené krvinky


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×