Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce a antibiotika

Antikoncepce Kristýna . 1.5.2012

Dobrý den, mám takový dotaz. Měla jsem zánět močových cest, na který jsem užívala antibiotika Nitrofurantoin-ratiopharm. Už jsem v pořádku, ale stále beru 1 tobolku na noc. Chtěla jsem se zeptat jak v tuto chvíli antibiotika ovlivňují antikoncepci YAZ? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Nitrofurantoin nezpůsobí snížení účinku užívané hormonální antikoncepce.

Související dotazy

Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Softine a již 9ty den...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den. Ve středu mi doktorka napsala antibiotika...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, již 3 roky beru antikoncepci Sidretella...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, už nějakou dobu užívám antikoncepci Minervu...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a alkohol


Antikoncepce a alkohol


Antikoncepce a alkohol


Antikoncepce a aloe vera - snížený účinek?


Antikoncepce a Amoksiklav


Antikoncepce a Amoksiklav


Antikoncepce a Amoksiklav


Antikoncepce a anbiotika


Antikoncepce a anestezie


Antikoncepce a antibiltika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a Antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, prosim Vas, jak ovlivnuji atb Ciphin 500 hormonalni antikoncepci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Erekce v létě: 13 vlivů, které ji zaručeně zničí


Zvětšený podbřišek


Bolest Achillovy šlachy


Svědění kůže


Pivo po dobrání Doxybene

Dobry den chci ze zeptat,vcera ve 23:00 jsem dobral posledni prasek Doxybene...

Hnědé skvrny na zádech a rukou


Bulka na krku


MUDr. Jiří Růžička

Praktický lékař pro dospělé

Autotrakční lehátko - srdce a koagulční léčba


Zvětšený brzlík


Bušení srdce


Jednodenní zvracení - nakažlivost


Tehotenstvi


Borelioza?


Šetřící léky na bolesti


EBV virosa + gyn. problém


Antibiotika a alkohol


Odstranění krčních mandlí

Dobry den, prosim Vas chtela jsem se zeptat na operaci krcnich mandlich, zda...

Zvýšená tvorba modřin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×