Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce a nolicin

Gynekologie sarka 2.1.2014

Dobry den, mam antikoncepci minisiston a nyní jsem dostala antibiotika nolicin, chtěla bych se tedy zeptat, zda nolicin snižuje účinky me antikoncepce. Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Nolicin by neměl účinek antikoncepce nijak ovlivnit.
Příjemný den

Související dotazy

Antibiotika a vaginální infekce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. V nynější době užívám...
Nolicin a Softinelle
Dobrý den, chtěl bych se nutně zeptat, zda antibiotika...
Nolicin a Minerva
Přeji hezký den, chtěla bych se zeptat ohledně účinků...
Nolicin
Dobry den, chci se zeptat proc se pri lecich nolicin...
Antikoncepce
Dobrý den, užívám antikoncepci jménem Minerva, momentálně...
Nolicin x HAK
Vážená paní doktorko, všude na internetu čtu sporné...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a nechraneny se

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda kdyz beru hormonalni antikoncepci pravidelne...

Antikoncepce a nechráněný styk

Dobrý den, beru asi rok antikoncepci Softinelle, ale teď jsem ji musela na měsíc...

Antikoncepce a nechráněný styk

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Jake je riziko otěhotnění. Když jsem měla...

Antikoncepce a nemoci

Dobrý den, mohu se prosím zeptat jaké nemoci snižují účinost antikoncepce?...

Antikoncepce a nepravidelné krvácení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat beru několik let pravidelně antikoncepci a...

Antikoncepce a nepravidelný cyklus

Dobrý den, mám malí dotaz . Brala jsem 5 roků antikoncepci, vystřídala jsem...

Antikoncepce a nespavost??

Chtěla bych se zeptat, zda užívání antikoncepce Jangee, může způsobit problémy...

Antikoncepce a nevolnost

Dobry den, je mi 16 let a vyuzivam antikoncepci Bonadea .. predtim jsem mela...

Antikoncepce a Nimesil

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli přípravek na bolest Nimesil ovlivňuje...

Antikoncepce a nízkomolekulární heparin

Dobry den, chtela bych se zeptat, uzivam novou antikoncepci Omisson. Zacalo...

Antikoncepce a normix

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda střevní antibiotikum Normix ovlivňuje...

Antikoncepce a nutkání na wc

Dobrý den, chtěla bych se zeptat..v 0.00 jsem si vzala 5. prášek v prvním týdnu....

Antikoncepce a oddálení menstruace

Dobry den chci se zeptat .chci vynechat menstruaci,a mam zacinat brat poprve...

Antikoncepce a oddálení menstruace

Dobry den .Chtěla jsem se zeptat : beru pramino28 a chtěla jsem lék na oddálení...

Antikoncepce a odstranění bradavice vypálením - má vliv?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda odstranění bradavice metodou zmražením...

Antikoncepce a odsun krvácení

Dobrý den, beru antikoncepci Sunya a nejsem si jistá, zda jsem při 7 denní pauze...

Antikoncepce a onem.štítné žlázy

Dobrý den chtěla bych se vás zeptat .Já beru antikoncepci už 4a půl roku..Za...

Antikoncepce a opakovana stolice

(HA=hormonalni antikoncepce Minisiston) Dobrý den pane doktore. Užívám svou...

Antikoncepce a operace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mám vysazovat hormonální antikoncepci,...

Antikoncepce a orofar

Dobrý den, snižuje účinnost HA přípravek orofar na bolest v krku? Děkuji za...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Fimoza v dospelosti

Dobry den, jsem 35lety panic, mam zuzenou a pomerne dlouhou predkozku (i pri...

Angína

Měl bych dotaz. Moje sestra má vysoké horečky(ani brufen nepomáhá ke snižování...

Vyklenuti meziobratlove plotenky L5 S1

Dobrý den, mam 2 měsíce palpační bolest na levé straně bederni pateře, vystřelující...

Bílý povlak jazyka


Bolest žaludku v noci


Akne a padání vlasů

Dobrý den, mám několik příznaků:akne,občasné padání vlasů,v minulosti v těhotenství...

Angína

Dobry den,ve ctvrtek mi doktor zjistil zanet mandli a dal mi antibiotika.Dnes...

Krecove zily,Bolest,paleni,stipani,krece nohou i rukou,bolest ledvin zad atd

Dobry den Pane doktore,uz pres mesic me trapi bolest,krece,stipani,horkost,v...

Bolesti v krku, nasazená antibiotika

Dobrý den, Mám od včerejška 16.5 nasazeny antibiotika - bolelo mě v krku, neměl...

Chybějící menstruace, negativní test

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. S manželem se, už déle jak rok pokoušíme...

Vykašlávání tuhého a dlouhého hlenu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám dlouhodobý problém s vykašláváním hlenu....

Pobolívání v krku

dobrý den, prosím Vás o radu. Již několik měsíců mě nepravidelně, vždy pár...

Angína

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda lze nějakým způsobem zjistit, zda nasazena...

Bolesti nohou

Dobrý večer,mám dotaz,Mého tatínka trápí již delší dobu velké bolesti nohou...

Předčasné prasknutí folikulu po cvičení

Dobrý den, dnes jsem byla na měření folikulu a paní doktorka mi našla jeden...

Angina

Dobrý den, opakovaně mi zlatý stafylokok napadá mandle, způsobuje až 40 stupňové...

Vypadávaní vlasů z kouření a nikotin v těle

Dobrý večer chtěla bych se vás zeptat v říjnu minulého roku jsem se stala občasným...

Bílý povlak na žaludu

Dobrý den, poslední dobou se mi na penisu objevuje bílý povlak a konec žaludu...

Angina

Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho je nutné užívat amoksiklav 1g. Naordinoval...

Vykašlávání průhledného hlenu

Dobry den, uz asi 2 roky me trapi caste vykaslavani bezbarvych hlenu a zvlastni...

Reklama
Zavřít