Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nolicin a Minerva

Antikoncepce Lucish . 23.2.2011 redakce uLékaře

Přeji hezký den, chtěla bych se zeptat ohledně účinků dvou léčiv. Už asi 3 roky užívám HA Minerva a dnes mi doktor předepsal na močové potíže Nolicin 20/400mg. Chci se zeptat, jestli může užívání Nolicinu snížit účinek mé hormonální antikoncepce?? Předem děkuji za odpověď a přeji krásný den.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, přípravek by neměl snižovat účinnost antikoncepce:)mějte fajnový den

Související dotazy

Antibiotika a vaginální infekce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. V nynější době užívám...
Nolicin
Dobry den, chci se zeptat proc se pri lecich nolicin...
Účinek léků Nolicin
Dobrý den, chci se zeptat na dotaz ohledně léků. Ve...
Nolicin
Je nutné dobrat lék Nolicin? Beru ho již 10 den, ale...
Nolicin
Chtěla jsem se zeptat zda, když užívám přípravek Nolicin,...
Nolicin
Dobrý den, Užívám antibiotikum Nolicin na zanet mocoveho...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nohy do X, ploché nohy

Potřeboval bych zjistit, jak se zbavit nohou do X a plochých nohou. Ještě...

Nohy začínajú mať čiernu farbu

Dobrý deň. Som 72 ročná žena a už mnohé roky trpím a liečim sa na ischemickú...

Nolicin

Chtěla jsem se zeptat zda, když užívám přípravek Nolicin, mohu si dávat nějaký...

Nolicin

Dobry den, chci se zeptat proc se pri lecich nolicin nesmim zatezovat? A zda...

Nolicin

Je nutné dobrat lék Nolicin? Beru ho již 10 den, ale pouze po 1 tabletě denně. Děkuji

Nolicin

Dobrý den, od lékaře jsem dostala na zánět močových cest nolicin.Po dobrání...

Nolicin

Dobrý den, Užívám antibiotikum Nolicin na zanet mocoveho mechyre. V sobotu...

Nolicin + Lindynette

Dobrý den, osmým dnem užívám antibiotika Nolicin na zánět močových cest společně...

Nolicin a "snažení se" o miminko

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Přítel byl na kontrolní spermiogram, kde...

Nolicin a Daylette

Dobrý den, dnes jsem dobrala antibiotika Nolicin, která jsem měla na zánět močového...

Nolicin a Softinelle

Dobrý den, chtěl bych se nutně zeptat, zda antibiotika Nolicin snižují účinek...

Nolicin a Urinal akut

Zdravím a mám dotaz, lékařka z urologie mi předepsala lék na moč.cesty Nolicin....

Nolicin pro dite

Dobry den, chtela bych se zeptat na lek Nolicin, ktery mi predepsl detsky doktor...

Nolicin pro kojící ženu

Dobrý den rád bych se zeptal na užívání nolicinu /zánět moč.cest/ v případě...

Nolicin x HAK

Vážená paní doktorko, všude na internetu čtu sporné věci o účinku HAK s antibiotiky. Prosím...

NOLICIV vs. YAZ

Dobrý den, Přítelkyně užívá HA Yaz a zároveň bere proti zánětu ledvin antibiotika...

Nolpaza - pálení žáhy

Dobrý den, rád bych mě zajímal Váš odborný náhled na mou problematiku. Je...

Non IgE alergie na mleko

Dobry den, doktorka mi zjistila, ze mam intoleranci mleka, presneji non ige...

Non-hodginský lymfom

Dobrý den, pracuji na rehabilitaci a momentálně mám pacienta s touto diagnozou.K...

Noní třes/zimnice/ a bolest kloubů a svalů

Je mi 35let v poslední době se mi stavá to,že se v noci probudím a mám zimnici.Po...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×