Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce a průjem

Antikoncepce Jana 23.8.2011

Dobrý den,
obracím se na Vás s prosbou. Dnes ráno jsem pravidelně, jako vždy ve stejnou hodinu vzala pilulku (7:00), ráno první stolice normální, ale o dvě hodiny později se dostavila stolice řidší, ale jen jednou. Chtěla bych se zeptat, zda to může ovlivnit účinnost hormonální antikoncepce. Předem moc děkuji za odpověď. Hejduková

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, neměla by být ovlivněna účinnost antikoncepce.

Související dotazy

Antikoncepce a průjem
Dobrý den, první týden po menstruaci jsem měla dva...
Antikoncepce průjem
Dobrý den, měla jsem průjem první den, kdy jsem začala...
Antikoncepce a průjem
Dobrý den, v 7denní pauze jsem měla menší průjem, je...
Průjem a antikoncepce
Dobrý den, dnes jsem měla cca po 3 a pul hodině 2x...
Antikoncepce a průjem
Dobrý den, půl hodiny po spolknutí HA Lindynette jsem...
Prujem a antikoncepce
Ve třetím týdnu jsem měla těžký průjem, šla jsem asi...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a průjem

Dobrý den Chci se zeptat beru antikoncepci v půl 7 ráno a v půl 11 jsem měla...

Antikoncepce a průjem


Antikoncepce a průjem

Dobrý den, chtěla bych se lépe informovat o preblematice antikoncepce a průjmu....

Antikoncepce a průjem


Antikoncepce a průjem

Dobrý den, už asi 14 dní mám průjmy. Ne nijak silné, asi tak 3 za den, většinou...

Antikoncepce a průjem

Dobry den, dnes rano jsem kolem 7:00 užila HA (Tri-regol), jedna se o prasek...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, můj dotaz se týká spolehlivosti antikoncepce při průjmu. Beru antikoncepci...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, beru antikoncepci pravidělně ve 20:00 hodin. V 1. týdnu po pauze...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jedna průjmová stolice cca 20 minut po...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, vzala jsem si pilulku antikoncepce a hned na to jsem mělasilný průjem,...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, užívám Lindynette 20. 8.5 jsem si zapomněla vzít pilulku v 18:00...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, ráda bych Vas poprosila o radu v této situaci. Užívám HA Mirelle...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou. Včera jsem začala 1.týden užívání...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, dnes jsem v 5 ráno a 10 dopoledne měla průjem, okolo 4 odpoledne...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, v 7denní pauze jsem měla menší průjem, je možné, aby se snížila účinnost...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké/jestli je riziko snížení účinku hormonální...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, v sobotu v 18 hodin jsem si vzala prášek a ráno jsem měla trošku...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, dnes ráno jsem měla před užitím antikoncepce vodnatou stolici. Prášek...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, chtěla sem se zeptat když večer (v 19:00) beru antikoncepci Lindynette...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, první měsíc užívám HA Bonadea, poslední týden z platíčka se u mě...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Jak mam pribrat?

dobry den, mam takovej problem ze nemuzu pribrat. je mi 28 let, vzdy jsem byla...

Páska TVT

Dobrý den, pře 6ti lety voperována páska TOT.Od té doby se léčím na záněty...

Bílý povlak pochvy

Dobrý den, před tydnem se mi na pochvě objevila takovy bily povlak, ktery po...

Přenos viru planých neštovic

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho přežívá virus neštovic v uzavřeném...

M511-onemocnění lumbálních a j. meziobratl.plotének s radikulopa

Dobrý den, je mi 30 let a moje diagnóza je: náhle vzniklá lev.LI s vert.blokem....

Folikulitida


Zvětšená krční mandle

Dobrý den , Dcera má na jedné straně krku zvětšenou mandli/uzlinu ?! Dcera...

Přerušení nervu

Dobrý den Gartner, mám dotaz, měl jsem úraz před 5 lety levé horní končetiny,...

Bolest varlete šířící se k ledvinám


Oddálení menstruace

Dobrý den, bych oddálit ms mám ji dostat pristi tyden a bohužel se mi to nehodí...

Bolest leveho kotniku prechazejici az do paty

Dobry den, uz 7 let me trapi bolest leveho kotniku. Pri vetsi namaze na...

Bulka v ústech


Extrakce kovů

Dobrý den pane doktore, v dubnu 2014 jsem se ve Švýcarsku podrobil operaci...

Morbus Scheuermann

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat co znamena tato diagnoza,díky moc za info

Nosní sliznice


Bolest konečníku a podbřišku

Dobrý den, Chtěla bych poradit. Mam bolesti konečniku a pod bříška. Vyšetření...

Cirhóza

Dobrý večer, dá se vyléčit cirhóza jater u alkoholika? děkuji

Tlak a bolesti v podbřišku, nucení na močení

Dobrý večer,trápí mne tři dny tupá bolest a tlak v podbřišku,nucení na močení.Přesto...

Bílý výtok

Dobrý den, Už asi 3 roky mám takový bílý výtok, který vždy před mentruací zesílí...

Žlučníkové kameny

Dobrý den, chci se zeptat, kdy se operují žlučníkové kameny. Mám je 2 roky potvrzené...

Reklama
Zavřít