Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Antikoncepce a vynechání dávky

Gynekologie Lucie 22.3.2017

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat ohledně braní antikoncepčních pilulek. Beru antikoncepci Bonadea. Jinak ji beru pravidelně, ale tenhle měsíc jsem dvakrát zapomněla vzít prášek. První prášek jsem zapomněla vzít v druhém týdnu užívání. Bohužel jsem pak ale zapomněla ještě jeden prášek a to 15.tý den v platíčku. Nepodívala jsem se do příbalového letáku a i přes to jsem prášky dobrala. Jsem si bohužel až teď vědoma, že jsem to neměla dělat. Po celou dobu jsem měla pohlavní styk chráněný kondomem. Po dobrání platíčka jsem ale nedostala menstruaci. Pouze slabé špinění první dva dny. Nyní je to čtvrtý den po dobrání a menstruace stále nikde. Dělala jsem si pro jistotu těhotenský test třetí den po dobrání platíčka, který vyšel negativně. Chtěla bych se zeptat, jestli je tento test v tomto období validní? Mohla bych být těhotná? A jestli mám začít brát další platíčko po sedmidenní pauze i když se menstruace nejspíš nedostaví?

Mnohokrát děkuji za zodpovězení mého dotazu.
Hezký den,
Lucie

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Lucie,
samozřejmě žádný test v medicíně není stoprocentní, ale pokud sečteme všechny pro...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Vynechání antikoncepce
Hezký den, měla bych dotaz ohledně hormonální antikoncepce....
Antikoncepce vynechání
Dobrý den paní doktorko , chtěla jsem se zeptat používám...
Vynechání antikoncepce
Dobry den chtela bych radu asi pred pul rokem jsem...
Vynechání tablety antikoncepce Diecyclen
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Beru už rok antikoncepci...
Vynechání antikoncepce a krvácení
Dobrý den. Beru již několik let antikoncepci Lyndinette,...
Vynechání dávky HAC
Dobrý den. Chtela bych se zeptat.Mam brat antikoncepci...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a vitaminy

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda spolu s antikoncepcí (Jangee) mohu brát...

Antikoncepce a vliv na játra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký dlouhodobý vliv má HA Mercilon na játra....

Antikoncepce a vliv na svaly

Dobrý den, měla bych dotaz. Chodím už dva roky do posilovny a mám intenzivní...

Antikoncepce a vodnatá stolice

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Vzala jsem si první pilulku po sedmidenní...

Antikoncepce a vodní dýmka

Dobrý den, beru antikoncepci Cleodette a přibližně tak jednou týdně si dávám...

Antikoncepce a vstřebávání

Dobrý den, užívám HA Minisiston, ráno v 8:00. Při první pilulce a dále při...

Antikoncepce a vynechaná menstruace

Dobrý den, chci se zeptat. Brala jsem antibiotika OSPEN 1500. Dobrala jsem je...

Antikoncepce a vynechaná pilulka

Dobrý den, prosím o radu. Brala jsem dvě platíčka antikoncepce Yadine dohromady...

Antikoncepce a vynechání

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné vysadit antikoncepci, 2 měsíce...

Antikoncepce a vynechání dávky

Dobrý den, již půl roku používám antikoncepci ASUMATE. Tohle jsem zapomněla...

Antikoncepce a vynechání krvácení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat...Beru pravidelně antikoncepci Diane 35. Pohlavní...

Antikoncepce a vynechání menstruace

Dobrý den, beru sedmým měsícem antikoncepci Mercilon, tento měsíc se mi ale...

Antikoncepce a vynechání tablety

Dobrý den, již skoro 5 let beru antikoncepci Daylette bez potíží. Minulý měsíc...

Antikoncepce a vyrážka na obličeji

Dobry den je mi 26let a v 18 letech jsem zacla brat antikoncepci .Pred tim ani...

Antikoncepce a vysoký krevní tlak

Dobrý den, můžete mně prosím sdělit, zda je možné, aby hormonální antikoncepce...

Antikoncepce a vysoký krevní tlak

Dobrý den, je mi 24 let...beru od svých 16 let antikoncepci, nyní Lindynette...

Antikoncepce a výtok

Dobrý den, když beru prvně antikoncepci, ale po ukončení MS mám neustále hnědý,...

Antikoncepce a výtoky

Dobry den, jiz pet let pouzivam antikoncepci, v soucasne dobe je to Nuvaring....

Antikoncepce a výtoky

Dobrý den, zajímalo by mě, zda antikoncepce může mít vliv na mé gynekologické...

Antikoncepce a výtoky

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně antikoncepce. Beru antikoncepci Regulon...