Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce Nyssiela

Antikoncepce Saku 22.9.2015

Dobrý den, před pár dny jsem měla pohlavní styk, můj muž neměl ochranu a dal to do mě ale už dva měsíce beru antikoncepci Nyssiela, ale od doby co jí beru jsem ji párkrát vynechala, dobrála jsem opožděně tablety třeba za den až 3 tablety, proto chtěla bych se zeptat mohu být těhotná ? Protože po našem styku jsem trochu začala krvácet.

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, otěhotnět můžete, pokud neberete antikoncepci pravidelně. test udělejte až v době cca 5 dní po začátku menstruace.

Související dotazy

Antikoncepce Nyssiela
Dobrý den, dva měsíce jsem nyní kvůli pobytu u vody...
Ospen 1500 a HA Nyssiela
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, pravidelně bez vynechání...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu užívat antikoncepci...
Spojení antikoncepce
Dobrý den, mám takový dotaz, potřebovala bych si oddálit...
Antikoncepce a Amoksiklav
Dobrý den, chci se zeptat, pokud si nasadím ATB Amoksiklav...
HA Nyssiela - braní více plat bez pauzy
Dobrý den, HA beru již delší dobu. Nejprve jsem užívala...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce Natalya a penicilin

Dobrý den. Užívala jsem na angínu antibiotika Penicilin 750, má vliv na HA Natalya?...

Antikoncepce nebo léčba Curacné ?

Dobrý den, mám dotaz na problém s akné. Chtěla jsem se zeptat jestli mám raději...

Antikoncepce nebo leky na bolest?

Dobry den, po nekolika letech neberu horm.antikoncepci, krome silneho krvaceni...

Antikoncepce nebo prášky na zvětšení poprsí

Dobrý den, mám takový dotaz je mi 18náct mám malá prsa nejspíš jedničky. CHtěla...

Antikoncepce nebo problemy se stitnou zlazi?

dobrý den, mám tak posledni pulrok problemy se zavrati, obcasnymi navaly-poceni,...

Antikoncepce Nelya

DOBRY DEN CHCI SE ZEPTAT UŽIVAM ANTIKO-NELYA UŽ ASI PUL ROKU TEDKA BEZ PAUZY...

Antikoncepce Nelya v 54 letech

dobry den chci se zeptat beru nelyu už asi pul roku je možne abych pořad po...

Antikoncepce Novynette a kapky Algifen neo

Dobrý den, chtěla jsem zeptat ohledně ovlivnění antikoncepce kapkami Algifen...

Antikoncepce Nuvarinq

Dobrý den pane doktore/ paní doktorko, asi před rokem jsem užívala antikoncepci...

Antikoncepce Nyssiela

Dobrý den, dva měsíce jsem nyní kvůli pobytu u vody vysadila pouze neaktivní...

Antikoncepce Nyssiela

Dobrý den, prášky beru pravidelně. A chtěla bych se zeptat jest-li mohu mít...

Antikoncepce o den drive

Psala jsem dnes dotaz tykajici se tohoto problemu. Nerozumim vsak Vasi odpovedi."Dobrý...

Antikoncepce o den dřív

Dobrý den, pilulku po pauze jsem si vzala o den dřív a po 5 dnech užívání měla...

Antikoncepce o den dříve

Dobrý den pane doktore. Beru antikoncepci každý den v 9 ráno, což jsem i včera...

Antikoncepce od kdy funguje?

Dobrý den, ráda bych se zeptala na možné otěhotnění.Brala jsem v listopadu...

Antikoncepce Omisson

Dobrý den, jsem po dvou porodech cís.řezem a když jsem přestala kojit, nabídla...

Antikoncepce ovlivnění

Dobrý den, chci se zeptat pokud beru HA Belara a souběžně přípravek Fermalac...

Antikoncepce pauza

Dobrý den, pokud vezmu HA o den později po sedmi denní pauze, než mám kdy jsem...

Antikoncepce po 45 letech věku

Dobrý den, je mi 47 let, doposud jsem brala antikoncepci Minulet na 3 cykly....

Antikoncepce po 50 roce věku

Dobrý den, 12 let užívám hormonální přípravek Mirelle. Jsem s ním spokojena,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Menstruace bez krvácení


Bolest dolních končetin


Tmavá barva stolice a užívání preparátu s obsahem železa

Dobrý den, jsem ve 34tt těhotenství a chtěla bych se zeptat zda je normální...

Velká vagína

Dobrý den. Mám takový problém- když se miluji, často se stává že partner nemůže...

Dávkování léku na štítnou žlázu

Dobrý den, prosím Vás - cca dva měsíce se léčím se štítnou žlázou, byla mi zjištěna...

Pervitin

Dobrý večer, před 5 dny jsem experimentoval (asi po po čtvrté) s pervitinem....

Condrosulf

Dobrý den, chtěla bych se prosím Vás zeptat na lék Condrosulf. Můj lékař mi...

Žlutý jazyk


Bolest a otok prsu


Těhotenství - kdy nejdříve se zjistí z moči


Palgotal

Dobrý den. Asi půl roku beru dvakrát denně palgotal, který mi byl předepsán...

Chlamydie

Dobrý den, zajímá mne informace na koho se mám obrátit ohledně vyšetření na...

Vyrážka mezi prsy

Dobrý den, už tak dva týdny mám mezi prsy takovou vyrážku, připomíná akné. Nesvědí,...

Bolest na hrudi

Dobrý den, také mě bolí na hrudi už asi druhý měsíc.Bolest je uprostřed hrudi...

Pití okeny

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,co se děje s člověkem /i v něm-vnitřnosti/,když...

Sy neklidných nohou

: Dobrý den. Je mi 38 let. Poslední týden jsem s dítětem (6 let) doma na očr....

Vystouplé kosti ,nemohu téměř sedět

Zdravím, Je mi 18 let jsem štíhlý řekl bych ale mám problém s vystouplými...

Bolest zad, píchání u srdce


Neléčená skolióza

Dobrý den, asi ve 13-ti letech mi bylo řečeno, že trpím skoliózou (dnes je...

Vysvětlení giagnózy

Dobrý den pane doktore.prosím,mohl by jste mi prosím vysvětlit diagnózu. Byla...

Reklama
Zavřít