Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce Yaz a antibiotika Azithromycin Sandoz

Antikoncepce Mariella . 20.1.2011

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dlouho po užití poslední pilulky antibiotik Azithromycin Sandoz 500mg jsem nechráněna antikoncepcí Yaz. A kdy už se mohu opět spolehnout jen na antikoncepci? Děkuji, Mariella

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Doporučuji po celou dobu užívání antibiotik a pak až do konce tohoto cyklu používat doplňkovou antikoncepci.

Související dotazy

Antibiotika a antikoncepce
Dobry den, 4. Mesic užívám Antikoncepci Yaz, celou...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den chtěla bych se zeptat na ovlivňování antikoncepce...
Antikoncepce YAZ
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné abych...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, mám takový dotaz. Měla jsem zánět močových...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli antibiotika...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce Yaz

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. Přes půl roku užívám HA Yaz, ale zapomněla...

Antikoncepce YAZ

Dobrý večer. Beru Yaz třetím měsícem bez požití neaktivních pilulek. Nyní jsem...

Antikoncepce YAZ

Dobrý den, mám dotaz. Beru antikoncepci YAZ. Jelikož mám varixy v děloze a dost...

Antikoncepce YAZ

Dobrý den! Obracím se na Vás s dotazem ohledně antikoncepce Yaz. Nedopatřením...

Antikoncepce Yaz

Dobrý den ,užívám HA Yaz a mám takoví menší problém .Ve středu ve 20hod jsem...

Antikoncepce Yaz

Dobry den chtela jsem se zeptat na antikoncepci Yaz. Chtela bych se o ni vic...

Antikoncepce YAZ

Dobrý den,užívám antikoncepci YAZ už 4 měsíc, a nejdřív jsem mela menstruaci...

Antikoncepce YAZ

Dobrý den, beru již dva roky antikoncepci YAZ, mimořádně jsem potřebovala vzít...

Antikoncepce YAZ

Dobrý den, ráda bych se poradila, již čtvrtý měsíc beru antikoncepci YAZ. Antikoncepci...

Antikoncepce Yaz

Dobrý den, pravidelně již delší dobu užívám antikoncepci Yaz. Ovšem teď jsem...

Antikoncepce Yaz a bylinky

Dobrý den, dva roky užívám antikoncepci YAZ, se kterou jsem spokojená. Od letošního...

Antikoncepce YAZ a Fromilid 250

Dobrý den, týden jsem brala antibiotika Gyrablock na zánět moč. měchýře, 4 dny...

Antikoncepce YAZ a škodlivost

Dobrý den, právě jsem přišla z prohlídky od svého gynekologa. Celé roky jsem...

Antikoncepce Yaz, Bisil plus a mořské řady od Swiss

Dobrý den, poprvé budu užívat antikoncepci Yaz. Pravidelně užívám i potravinové...

Antikoncepce Yosefinne

Dobrý den , užívám antikoncepci Yosefinne a dnes sem měla mít poslední růžovou...

Antikoncepce Yosefinne

Dobrý den , užívám antikoncepci Yosefinne a dnes sem měla mít poslední...

Antikoncepce Yosefinne

Dobrý den , užívám antikoncepci Yosefinne a dnes sem měla mít...

Antikoncepce Yosephinne

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli se snižuje účinnost antikoncepce Yosephinne,...

Antikoncepce změna

Dobrý den, chtěla bych jen zkonzultovat výměnu antikoncepce. Nedávno jsem...

Antikoncepce změna

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat na jeden dulezitý dotaz. Brala jsem antikoncepci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×