Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Ashermanův syndrom

Ela . 12.4.2016

Dobrý den, Způsobuje prosím chlamýdie trachomatis a kapavka Ashermanův syndrom (tedy srůstaní dělohy)? Tyto infekce mi byly zjištěny až po roce od nákazy a já se nyní obávám následků.

Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, kapavka i chlamydiová infekce mohou bohužel vznik srůstů v děloze vyvolat (ale nemusejí). Pozn. Ashermanův syndrom se spojuje nikoli s infekcemi, ale s chirurgickými zákroky na děložní sliznici.

Související dotazy

Ashermanův syndrom
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké komplikace...
Ashermanův syndrom
Dobrý den paní doktorko, již jsem zde pokládala dotaz...
Ashermannův syndrom
Ashermannův syndrom a nízká děložní sliznice - chtěli...
Anemický syndrom
Dobry den preji. Mela bych takovy dotaz. Mam anemicky...
Nefrotický syndrom
Dobrý den mám nefroticky syndrom ktery se lečíl s kortikoidy...
Hypotonický syndrom u dítěte
Dobrý den, můj dotaz se týká centrálního hypotonickeho...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Asentra PP GAD

Dobrý den paní doktorko,již 3 měsíce užívám Asentru,teď 3 týden 100 mg.Dávka...

Asentra při panické poruše

Dobrý den, od 10. listopadu uzivam na pan. poruchu asentru 50 , bylo mi po 3...

ASENTRA vs. poruchy sexuálních funkcí

Dobrý den, Bohužel jsem musel začít brát Asentru 50 kvůli depresivní poruše......

Aseptická nekrosa hlavice stehenní kosti

Dobry den,13.4.16 jsem byl na RTG vyšetření ,tam my našli aseptickou nekrozu...

Aseptická nekróza hlavice kyčelního kloubu

Dobrý den. Zjistili mi aseptickou nekrozu hlavice kyčelního kloubu. Asi po...

Aseptická nekroza kyčelniho kloubu

Dobrý den Je mi 45 mám aseptickou nekrozu kyčel.kloubu,zajímá mě jak bude nemoc...

Asexualita

Dobrý den, pane doktore, hledám pomoc v oblasti sexu, protože v manželství...

Asexualita

Dobrý den, půl roku mám mladšího přítele, který se považuje za asexuála. Přede...

Asexualita a somatická erektilní dysfunkce

Máme s přítelem problém. Nikdy jsem neměla moc zájem o sex, po nuceném sexu...

Ashermannův syndrom

Ashermannův syndrom a nízká děložní sliznice - chtěli bychom druhé dítě. Dobrý...

Ashermanův syndrom

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké komplikace a jaká je léčba Ashermanova...

Ashermanův syndrom

Dobrý den paní doktorko, již jsem zde pokládala dotaz na tohle téma. Po dalším...

Asi ) boulička v prsu

dobrý den , prosím o radu již cca 2 roky zpet sem si všimla že mam menší bouličku...

Asi 4 roky zpět postupně začala hrubnout vnitřní sliznice stydkých pysků.

Dobrý den, už několik let jsem po operaci změně pohlaví FM to M. Beru již více...

Asi absces..

Dobrý den, mám takový problém v třísle u levé nohy se mi udělala taková uzlina-tuhá...

Asi alergicka reakce

Dobry den mam mensi dotaz. Vcera jsem mela s pritelem pohl. Styk pri nemz se...

Asi alergické reakce

Jsem abstinující kuřák, ne 100%, nejsem alkoholik a nejsem léčen na žádnou chronickou...

Asi alergie na ořechy?

Dobrý den, mám takový problém, včera jsem snědla jednu řádku čokolády s ořechy....

Asi alergie,nevím?

Již asi půl roku se v noci od 12 00 začnu drbat po horní části těla včetně hlavy...

Asi bronchitida

Dobrý den, je mi 28 let. Před třemi týdny jsem onemocněl, byl jsem u doktorky,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×