Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Atak těla, krční bod a zavolání sanitky

Psychiatrie lary . 14.5.2010 redakce uLékaře

Zdravím vás, potřeboval bych vědět a rozlousknout další můj problém a pro mě docela záhadnou záležitost. Mívám někdy stav, že se mi začne třepat celé tělo a nevím ani proč. Prodělal jsem už sedmý takový atak, je to vždy velmi nepříjemný pocit, vypadá to, jako kdyby mě vždy přepadla mrtvice, dochází totiž k tomu, že mívám necitlivost v obou rukou, občas se do toho míchá i brnění tvaře, někdy dokonce má mysl nefunguje tak, jak by měla, je to jako by se mi ztrácely z hlavy myšlenky, které chci zrovna někomu říct, je to, jako že si nemohu rozpomenout, i když mám vyšetřené ct mozku, krční tepny, ekg 2X, které byly zcela v pořádku, tak jak je možné, i když jsem podstoupil tolik vyšetření, obzvlašt ct, že k těmto stavům u mě dochází. Mám už velké obavy, že není něco v pořádku. S mozkem všechna vyšetření proběhla hlavně kvůli tomu, že jsem si neštastnou nahodou šahl na nejaky krční bod při holení, který mi vyvolal silnou prudkou bolest do hrudi, od té doby mám strach, i když proběhlo vše dobře, nemohla se mi tam přece do mozku dostat embolizace ze srdce, z mírného tisku na krční tepnu nemohlo to ct vyšetření něco přehlédnout? Nejsem zase v obraze, co tyhle vyšetření dokažou všechno odhalit, takže nevím, jestli mi tam nemohl uvíznout z tak banální situace malý trombus, který by tenhle přístroj na ct neodhalil. Taky bych chtěl vědět, jestli takový stav je na zavolání sanitky, protože někdy to trvá, než mi tenhle atak odezní i půl hodiny, nebo nejde o nic závažného? Chtěl bych znát všechny odpovědi na mé otázky stručně a jasně. Předem vám velmi děkuji za vaši odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, doporučoval bych znovu konzultaci na neurologii a celkovou lékařskou prohlídku. Vaše obtíže jsou pravděpodobně psychosomatické, doporučoval bych proto i konzultaci u psychologa. Hezký den.

Související dotazy

Blokáda krční páteře
Dobrý den, chtěla bych se poradit jak postupovat při...
Ataky
dobrý den již po duhé hsem měla hypersenzitivní atak...
Pálení těla, říhání a průjem
dobrý den, mám již delší dobu tyto nepříjemné stavy...
Boulička nad krční mandlí
Dobry den. Posilam 2x fotografii s dotazem: nad pravou...
Brnění těla, svědění ruky
Přeji dobrý den. Na hřbetu ruky mě začne svědit, pomalu...
Zvětšené krční uzliny
Dobrý den, mám mírně bolestivé a zvětšené krční uzliny,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Asymetrie v obličeji

Dobrý den, mám kamarádku, která prodělala v prenatálním stádiu ontogeneze významný...

Asymetrie varlat

dobrý den, mám dvouletého syna, občas při přebalování pozoruji,že se pravá část...

Asymetrie varlat;

Mám zvětšené pravé varle,oproti levému je asi 3krát větší.Nenašel jsem žádné...

Asymetrie velikosti prsou

Dobrý den, chci se zeptat na to, když mám levé prso větší než druhé. Přisuzovala...

Asymptomatická bakteriurie

Dobrý den, měla jsem asymptomatickou bakteriurii - střevní bakterie v moči bez...

Asymptomatická bakteriurie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co může asymptomatická bakteriurie ( konkrétně...

Asymptomatická bakteriurie - opakování?

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli se může asymptomatická bakteriurie opakovat....

Asymptomatická bakteriurie v těhotenství

Dobrý den,nemám žádné problémy jako pálení při močení, střevní kmeny v moči...

Asymptomatická hematurie

Dobrý den.Prosím o radu.Mému bratrovi /roč.1970/zjistili na preventivní prohlídce...

ATA


Ataka nebo úzkost

Dobrý den,před půl rokem (4/2015) jsme byli s manželkou propuštěny z práce z...

Ataka RS? (Kontrastní látka)

Dobrý den, před měsícem jsem byla vyšetřována v nemocnici na neurologii pro...

Ataky

dobrý den již po duhé hsem měla hypersenzitivní atak jak mi bylo zděleno...jak...

Ataky bolestí břicha

Dobrý deň, Chcem sa informovať na môj problém, mám 22r. - študent, nefajčím,...

Ataky svědění žaludu

Nedávno jsem se ukvapil a měl nechráněný styk s poněkud svéráznou dámou. Asi...

Atarax


Atarax


Atb


ATB


ATB


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mast Elocom v těhotenství


Přibírání po antikoncepci


MUDr. Anna Valášková

Praktický lékař pro dospělé

Bolest v podbříšku


MUDr. Eva Dogoši

Veramedica s.r.o. - korektivní dermatologie, kožní chirurgie, kosmetologie

Odřeniny mohou být zdrojem tetanové infekce

Ne s každou ránou je nutné hned pospíchat k lékaři. Povrchové odřeniny obvykle...

Čepy v krku

Dobrý den, cca před dvěma týdny jsem měla náběh na rýmu - trochu škrábání v...

Boles v krku

Dobrý den,asi 2 měsíce mě bolí v krku a mám pocit cizího tělesa v krku.A tvoří...

Coxsackie a zánět nosohltanu koncem října?


MUDr. Stanislava Polášková

Ordinace kožní lékařky

Bolest - obecně

BOLEST je nepříjemný smyslový nebo emoční zážitek spojený s přímým nebo hrozícím...

Angína


Rakovina kůže

Rakovina kůže je souhrnné označení pro nádorová onemocnění postihující kožní...

Dyshidrotický ekzém, vodnaté pupínky kůže


Colprobioticaps (finclub) při Crohnově chorobě


Netrpíte alergickou vaskulitidou?

Jde o skupinu onemocnění charakterizovaných zánětem pojiva, drobných žil, cév...

Leidenova mutace

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli při laidenově mutaci homogenní a heterogenní...

Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání


Červené skvrny na penisu

Dobrý deň spravili sa mi na zaludi červené fľaky a občas to svrbí

Krevní obraz

Dobrý den, už po druhé jsem byla rozboru krve. Poprvé se to paní doktorce vůbec...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×