Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Ataky

Mozek a nervy šárka . 10.6.2010

dobrý den již po duhé hsem měla hypersenzitivní atak jak mi bylo zděleno...jak často se to může opakovat?je to vážné?stavy u toho jsou fakt hrozný...a jak tomu předejít?léčí se to?děkuji poláková (stres nemam..)

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Možná máte na mysli panické ataky, dají se léčit nejlépe kombinací léků a dlouhodobé psychoterapie, která vás naučí zvládat tyto velmi nepříjemné stavy.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně klíšťové encefalitidy

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Asymetrie velikosti prsou

Dobrý den, chci se zeptat na to, když mám levé prso větší než druhé. Přisuzovala...

Asymptomatická bakteriurie

Dobrý den, měla jsem asymptomatickou bakteriurii - střevní bakterie v moči bez...

Asymptomatická bakteriurie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co může asymptomatická bakteriurie ( konkrétně...

Asymptomatická bakteriurie - opakování?

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli se může asymptomatická bakteriurie opakovat....

Asymptomatická bakteriurie v těhotenství

Dobrý den,nemám žádné problémy jako pálení při močení, střevní kmeny v moči...

Asymptomatická hematurie

Dobrý den.Prosím o radu.Mému bratrovi /roč.1970/zjistili na preventivní prohlídce...

ATA


Atak těla, krční bod a zavolání sanitky

Zdravím vás, potřeboval bych vědět a rozlousknout další můj problém a pro mě...

Ataka nebo úzkost

Dobrý den,před půl rokem (4/2015) jsme byli s manželkou propuštěny z práce z...

Ataka RS? (Kontrastní látka)

Dobrý den, před měsícem jsem byla vyšetřována v nemocnici na neurologii pro...

Ataky bolestí břicha

Dobrý deň, Chcem sa informovať na môj problém, mám 22r. - študent, nefajčím,...

Ataky svědění žaludu

Nedávno jsem se ukvapil a měl nechráněný styk s poněkud svéráznou dámou. Asi...

Atarax


Atarax


Atb


ATB


ATB


ATB


Atb


ATB


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět močového měchýře


Těhotenství - kdy nejdříve se zjistí z moči


Velikost uzlin


Motání hlavy, bolest hlavy


Biologická léčka Juvenilní idiopatické artritídy


Zduření na krku u štítné žlázy


Krvácení při orgasmu


Zanet mandli


Hnisavá ložiska v krku


Pigmentové skvrny a Solárium


Petechie?


Problém


Lékypřed operací


Zdravá strava a odpočinek léčí. I rakovinu prsu


Odchlíplá dáseň po extrakci zubu


Krční pateř a zavrať


Pásový opar


Opary


PhDr. Ludmila Weinholdová

Klinická psychologie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×