Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Ayreen a Fromilid 250

Vanesa . 7.2.2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli antibiotika Fromilid 250 ovlivňují účinky antikoncepce Ayreen. A jestli je riziko těhotenství, když jsem měla přerušovaný pohlavní styk pátý den po dobrání antibiotik. Děkuji předem za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Antibiotika ovlivňují antikoncepci méně než se traduje pokud chcete mít jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom. 5 den po dobrání ATB se gravidity nemusíte obávat. Příjemný den

Související dotazy

Antikoncepce YAZ a Fromilid 250
Dobrý den, týden jsem brala antibiotika Gyrablock na...
Fromilid
Dobrý den. Po občasném pálení při močení, občasném...
Alergie na Fromilid (?)
Dobrý den, měla jsem týden angínu, kterou jsem léčila...
Fromilid v těhotenství
Dobrý den, jsem ve 2.trimestru a mám angínu. Dostala...
Fromilid 500
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat : Když beru antibiotika...
Antikoncepce Ayreen uzivana s topiramatem
Dobry den, chtela bych se zeptat. Uz pres rok uzivam...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Avamys - zánět dutin

Dobrý den, celý červenec jsem měla rýmu a kašel, tak jsem si po 3 týdnech došla...

Avulze báze V.MTT - sádra či ortéza?

Po výše uvedeném rentgenovém nálezu mi byla na úrazové ambulanci nasazena ortéza...

Axiál pravé kyčle

Dobrý den, prosím Vás, mohl byste mi popsat rtg. pravé kyčle (axiál)? Jinak...

Axonální léze

Dobrý den, byla jsem na EMG vyšetření levé ruky, kterou mám po ošklivéé zlomenině...

Axonální léze

Dobrý den, neměla jsem ještě neurologické vyšetření a tak jsem nemohla rozepsat...

Axonální polyneuropatie

Dobrý den .Mám dotaz zjistili my senzomotorickou prevazne axonalni polyneuropatii...

Axonální polyneuropatie


Axonální polyneuropatie

Dobrý den, předtím, než mi byla na EMG potvrzena diagnoza axonální polyneuopatie...

AYREEN - ANTIBIOTIKA TRIPIM

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli antibiotika Tripim 200 snižují účinky...

Ayreen a antibiotika Augmentin

Dobrý den, chtěla bych se zeptát ohledně snížení účinnosti antikoncepce pri...

Az hrozive rudnuti

Dobry den, mam vetsi dotaz.Je mi 32 a sama za sebe se kolikrat stydim,,at mluvim...

Azalia

Dobrý den, lékař mi po porodu předepsal antikoncepci Azalia, protože jsem kojila....

Azalia

Dobrý den,antikoncepci Azalia beru asi 3 roky,ze začátku sem měla menstruaci...

Azalia

Dobrý den, již třetí den beru pilulky azalia, všimla jsem si ovšem na malém,...

Azalia

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jak mám brát antikoncepci Azalia? První den...

Azalia

Chtěla jsem se zeptat,jsem 8týden po porodu včera my doktor předepsal azalia...

Azalia

Dobrý den, před deseti dny jsem začala užívat antikoncepci Azalia a poslední...

AZALIA

Dobrý den, mám začít brát HA AZALIA , ale čtu o ní nehezké komentáře typu, že...

Azalia

Dobrý den,jsem 11 týdnů po porodu.Nedavno mi můj gynekolog napsal Azalii,neboť...

Azalia - možnost otěhotnění

Dobrý den, přecházela jsem z kombinované antikoncepce na pilulku Azalia, ale...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×