Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Azitromycin a alkohol

Martina L. 15.6.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat užívám Azitromycin SANDOZ 500 MG 6 tabletek po 24h i můj přítel. Začala jsem v úterý večer a v sobotu máme rodinnou oslavu. Mohu si dát skleničku vína na přípitek nebo radši na tyto prášky nemám nic pít? Nevím, zda by jejich účinek pak neklesl? Prvotní je pro mě se uzdravit, tak se raději ptám. Děkuji moc za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie Pracoviště: Fresenius Medical Care - DS, Praha

Vážená slečno/paní Martino, výrobce Azitromycinu neuvádí žádné informace týkající se možné interakce mezi léčivým přípravkem a alkoholem. S pozdravem, MH.

Související dotazy

Azitromycin a alkohol
Dobrý den, beru Azitromycin 500 mg. Mám dvě balení,...
Azitromycin a mléko
Z plicního mám od pátku napsaný Azitromycin Sandoz...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Azbest, skelná vlákna a jiné hrůzy :)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat- předesílám, že jsem hypochondr a asi se...

Azbestové desky

Pěkný den, jsem docela znepokojená... na zahrádce, kterou jsme si koupili ve...

Azbestové desky

Dobrý den, na chatě máme okolo kamen azbestové desky. Mám strach, že jsou pro...

Azibiot 500 potahované tablety a alkohol

Dobrý den, dnes ráno jsem dostala antibiotika azibiot 500 potahované tablety....

Azibiot 500, Mucosolvan long effekt tbl., orofar pastilky

Dobrý den, chtěla bych se optat, týden od 18.-24.6 mě trápil suchý dráždivý-štěkavý,...

Azibiot 500mg - začít dávkovat ráno nebo večer

Dobrý den, mohu tyto antibiotika začít brát např. večer v 19:00 nebo je lepší...

Azibiot a slunce

Dobry den, dostala jsem tridenni antibiotika azibiot 500. Chtela bych se zeptat,...

Azithromycin Actavis 500 mg

Dobrý den, začala jsem brát antibiotika Azithromycin Actavis, na příbal. letáku...

Azithromycin Sandoz 500mg a alkohol

Dobrý deň, rád by som vás požiadal o radu. 5.4. som doužíval antibiotiká Azithromycin...

Azitromycin 250mg


Azitromycin a alkohol

Dobrý den, beru Azitromycin 500 mg. Mám dvě balení, druhé balení budu užívat...

Azitromycin a mléko


Azitromycin mylan

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné kombinovat Azitromycin Mylan 500...

AZITROMYCIN MYLAN - KLÍŠTĚ

Dobrý den, dnes jsem našla klíště, které mi chirurgicky odstranili. Za 10 dnů...

Azitromycin Sandoz

Dobrý den, mám problémy s akné. Kožní lékařka mi předepsala antibiotika Azitromycin...

Azitromycin Sandoz

Dobrý den,je mi 18 let a poslední 4 měsíce mě trápí akné.Nikdy jindy jsem s...

AZITROMYCIN SANDOZ 500 MG

Dobrý den,paní doktorka mi předepsala AZITROMYCIN SANDOZ 500 MG na bolest v...

Azitromycin Sandoz 500 mg

Dobrý den, dnes mi byly předepsány antibiotika Azitromycin Sandoz 500 mg. V...

Azitromycin sandoz 500 mg a plod dlouhá doba užívání

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, můžu užívat tyhle antibiotikum v 22 týdnu...

Azitromycin Sandoz 500mg - alkohol


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost HIV


Dysfuknce kyčlí od dětství


Bolest bradavek

je mi 53 let a poslední dobou mě bolí bradavky,jako bych kojila,co je...

„Zlatá horečka“ v léčbě revmatoidní artritidy je už minulostí


HAK v graviditě


Nadýchání se plynu ze sporáku


Brnění obličeje a uší


Bolest ramene a lokte

Dobry den Asi tri mesice me boli prave rameno a trosku i loket, zejmena po...

MUDr. Jarmila Zapletálková

ordinace lékaře specialisty - psychiatrie

Podzimní trendy v oblékání punčoch


Cytologie a její stupnice


MUDr. Soňa Šípková

Ambulance pro choroby kožní a pohlavní

MUDr. Jiří Sombota

Ordinace PL pro dospělé

Rozvoj astmatu souvisí s výskytem atopického ekzému


Těhotenství


Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění


Sladká chuť v ústech


TBC nákaza


Proč se homosexuálové rozvádějí?


Cysty na vaječníku; vysoká děložní sliznice


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×