Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Biologická léčba ACP plasmou

Ortopedie Eva 20.11.2015

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda by nepomohla biologická léčba ACP plasmou na rameno při trhlině na labru místo artroskopie? Jde o vozíčkáře (kvadruplegika), který vrcholově sportuje. Hledáme, jestli neexistuje něco jiného, co by pomohlo místo artroskopie? Jelikož si nedovedeme představit, jak by fungoval po operaci, když má mít 6 týdnů znehybněnou ruku. Jak by se strojil, přesunoval z vozíku apod. Děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil


Samozřejmě záleží na tom o jakou chorobnou změnu se v rameni jedná. Pokud je porušena záva...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Kondylomana, roztroušná skleróza a biologická léčba
Dobrý den, byly mi diagnostikovány kondylomata. Zároveň...
Léčba metodou ACP
Dobrý den pane doktore, v dětství jsem byla léčena...
Biologická léčba
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na jaký druh nádoru...
Biologická léčba
Dobrý den. Jsem po operaci prsu a po ozařování. Nyní...
Biologicka lečba
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, zda-li je biologicka...
Biologická léčba
Dobrý den, moje babička dostalarakovinu slinivky břišní....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Biologická léčba

Dobrý den, od roku 2008 jezdím na biologickou léčbu,kvůli Crohnovi nemoci,a...

Biologická léčba

Dočetla jsem se na vašich stránkách, že u Bechtěrevovy nemoci je nová biologická...

Biologická léčba

Dobrý den, > chci se Vás zeptat, zda by pomohla biologická léčba u systémové...

Biologická léčba

Dobrý den. Zajímalo by mě, zda je vhodná a účinná biologická léčba- kmenové...

Biologicka léčba - Slinivka

Dobrý večer, mám tatínka po operaci slinivky Diagnoza C250 ZN hlava slinivky...

Biologická léčba a imunoterapie


Biologická léčba a infekce

Dobrý den: Mám crohnovu chorobu a 2 měsíce mám biologickou léčbu a prednison...

Biologická léčba a její vliv na plodnost

Dobrý den, můj partner trpí revmatoidní artritidou, nyní mu byla schválena biologická...

Biologická léčba a koronavirová infekce

Dobrý den, můj dotaz se týká koronaviru vs. biologické léčby (Remsima). Očekává...

Biologická léčba a návrat do práce

Dobrý den paní doktorko, loni v červnu mi byla diagnostikována rakovina prsu....

Biologická léčba karcinomu.

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na možnost aplikování biologické léčby...

Biologická léčba migrén

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na možnost biologické léčby migrény. Je...

Biologická léčba migrén

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na možnost biologické léčby migrény. Je tato...

Biologická léčba NSCLC

Dobrý den, jaké znaky musí splňovat nádorová buňka pro biologickou léčbu,v...

Biologická léčba osteroporozy

Dobrý den, můžete mi prosím sdělit v čem spočívá biologická léčba osteroporozi....

Biologická léčba při rakovině prostaty

Dobrý den, můj otec (72 let,VZP) je po operaci rakoviny prostaty a měl by...

Biologická léčba psoriázy

Dobrý den, je mi 60 let a tři roky mám Palmoplantární psoriazu a trápí mě tři...

Biologická léčba psoriázy při HBs Ag+

Prosím o odpověď,zda centrum bilologické léčby v Plzni - FN povolí biologickou...

Biologická léčba rakoviny

Dobrý den, přibližně před rokem jsem začala s léčbou rakoviny která způsobila...

Biologická léčba revmatoidní artritidy

Dobrý den, manželce byla v roce 2020 diagnostikována revmatoidní artritida....