Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Biseptol u dítěte

Urologie Jana Ježíková . 15.8.2008 redakce uLékaře

Dobrý deň. aké množstvo biseptolu mám dať 4 roč. dieťaťu pri zapale moč. ciest. Ďakujem

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Děti do 6 let vůbec Biseptol nesmějí dostat.Je nutné zvolit jiné antibiotikum - nejlépe penicilinové řady.

Související dotazy

Biseptol
Dobrý den , dnes jsem dostal od lékaře BISEPTOL 480...
Biseptol a antikoncepce Dienille
Dobrý den Beru antibiotika BIOSEPTOL 480 může to mít...
Salmonelóza
Dobry den,dcera mela salmonelozu,mela tyden biseptol,nyni...
Antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Leverette uz přes 5 měsíců....
Antibiotika a slunce
Dobrý den, v pondělí večer jsem byla na pohotovosti...
Biseptol
Dobrý den, mám zánět močového měchýře a na pohotovosti...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Biseptol a kyselé potraviny


Biseptol a pramino 21

Dobrý den,mám trochu obavy protože jsem dostala na zánět močového měchýře biseptol...

Biseptol a slunce

Dobrý den, měla bych jednu otázku. Mám zánět močového měchýře na který jsem...

Biseptol a sunya

Dobrý den, má biseptol vliv na HA Sunya?

Biseptol a sunya

Dobrý den, má biseptol vliv na HA Sunya?

Biseptol a sunya

Dobrý den, má biseptol vliv na HA Sunya?

Biseptol alebo Doxybene

Dobry den, uz piaty tyzden ma trapi ranne kaslanie, zelene hlieny z nosa a...

Biseptol davkovanie

Pekný večer, Chcela by som sa opýtať . Z výteru z nosa mi vyšiel stafylokok....

BISEPTOL l a ACC

Dobrý den, 15letá dcera si dnes od lékaře přivezla léky Biseptol a ACC-hodně...

Biseptol při kojení

Dobrý den, Asi 14 dní mě trápí potíže při močení. Zkusila jsem čaj i volně...

Biseptol x Antikoncepce

Dobrý den , doktorka mi předepsala Biseptol 480.Užívám antikoncepci Mercilon...

Biseptol+Spolehlivost antikoncepce

Dobrý den, chtĕla bych se zeptat, na zánĕt močové trubice jsem dostala Biseptol...

Bisesptol x jiná antibiotika

Otázka: Dobrý den, 3 roky po TURP, přes rok strádám po ureterovém stentu (kvuli...

Bisexalita?

Dobrý den, je mi 15 let. Nevím jestli jsem bi,hetero nebo gay. Prosím vás poraďte...

Bisexualita

Dobrý den , chtěl bych se zeptat na otázku , když je člověk bisexuál , tak jestli...

Bisexualita

DObrý den , jsem krátce bisexuál a nevím jak to chodí ? Mastrubaci musím vykonávat...

Bisexualita?

Dobrý den , už delší dobu mám jistý problém. Při masturbaci se mi někdy ve...

Bitemporalni hemianopsie

Dobry den, muj otec, 60 let, trpi v dusledku nadoru na mozku bitemporalni hemianopsii....

BKS

Prosím co znamená v těhotenské průkazce zkratka BKS pozitivní? Děkuji

Blanka na oku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co muže znamenat blanka průhledná , je malá...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Fordyce's spot


Bolest v podkolenní jamce


Stav po operaci slepého střeva


Křupnutí v zádech


Radiofrekvenční sonda si s křečovými žilami poradí hravě


Kapky vigantol a kanavit


Zmizely příznaky


Chrápání může brzdit růst vašeho dítěte


Genitální bradavice


Preventivní prohlídka


Bolest ve vnějším kotníku




Augmentin nebo Amoksiklav. Jaká antibiotika vybrat?


Problém s menstuací


Zlomenina klíčku


Léčba hemofilie je v České republice velmi bezpečná


Pomůže růstový hormon v boji proti stárnutí?


Neštovice


Astma a imunita


"rozdvojená osobnost"


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×