Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Bolesti zad

Anesteziologie Lenka 6.7.2016

Dobrý den, prosím o radu, před 2 týdny jsem rodila císařem se spinální anestezií. Je možné, aby bolesti zad - bolest vystřeluje od páteře pod pravou lopatku, byly způsobené vpichy? Nemohu dlouho stát nebo sedět, když si lehnu tak cítím úlevu. Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

Dobrý den. Ano, může to být následek spinální anestezie. Je to problém poměrně málo známý, méně než například bolesti hlavy po spinální anestezii, ale reálný. Doporučil bych Vám Ledum palustre 15CH 2xdenně 5 granulí a k tomu Hypericum perforatum 30CH 2xdenně 5 granulí. Obojí alespoň na 14 dní až 3 týdny.

Související dotazy

Bolest zad
Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat, již delší dobu...
Bolest zad
Dobrý den, mám celkem velkou bolest zad při ležení...
Bolest zad
Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor. Cca...
Bolest zad
Dobrý den, už nějakou dobu, zhruba půl roku mě trápí...
Bolesti břicha a zad
Dobrý den mám řezavé bolesti ve spodní části hrudníku...
Bolesti zad
Bolest zad v okoli beterni patere a ledvin. Dobry...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bolesti zad

Dobrý den jelikož už jsem jednou požádala o informace magnetické rezonance...

Bolesti zad

Dobrý den už delší dobu mně trápí bolesti zad,vystrelujici do dolni leve koncetiny,podstoupila...

Bolesti zad

Dobrý den, prosím o radu, manžel,30let si cca před měsícem začal stěžovat na...

Bolesti zad

Dobrý večer, chtěla bych Vás požádat o radu. Mám silné bolesti zad v oblasti...

Bolesti zad

PŘED 6 LETY JSEM MĚL BOLEST KRČNÍ PÁTEŘE PO INJEKCÍCH A CVIČENÍ JSEM BYL DO...

Bolesti zad

Prosím koho můžu požádat o MRI páteře, když neurolog odmítá toto vyšetření ?Děkuji...

Bolesti zad

Dobrý den,delší dobu mám pálení mezi lopatkama a teď se přidaly bolesti hrudní...

Bolesti zad

Dobrý den, již několik měsíců mě bolí záda v kříži, bolest vystřeluje do hýždí,...

Bolesti zad

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení tohoto nálezu. I při mírnější...

Bolesti zad

Dobrý den,mám velké bolesti do nohy z bederní páteře a trvá to už dlouho.MR-primárně...

Bolesti zad

Dobry den,jiz 2roky si stezuji na oboustranou bolest zeber .konce poslednicq...

Bolesti zad

Dobrý den,při obstřiku bederní páteře pod CT mi byl patrně podrážděn nerv (to...

Bolesti zad

Dobrý den, mám bolesti v oblasti hrudní páteře, při masáži mi masérka sdělila,...

Bolesti zad

Dobrý den.Již minimálně 20 let mám problémy a bolesti páteře,jak krční tak bederní.Před...

Bolesti zad

Dobrý den,jsem po operaci bederní páteře v únoru 2010,ale bolesti mám stále...

Bolesti zad

Dobrý den, v roce 2013 se mi stal úraz při zvedání těžkých břemen. Ruplo mi...

Bolesti zad

Dobrý den ,již skoro měsíc mám bolesti zad,nejdříve mi to šlo jen do pravé strany,jako...

Bolesti zad

Dobry den ,vedeli by ste mi popisat moj problem s chrbticou , neviem lezat ani...

Bolesti zad

Dobrý den, asi 2 roky mě okolo čtvrté hodiny ranní budí bolest v oblasti nalevo...

Bolesti zad

Dobrý den, na RTG nálezu mám : spondylosa bederní páteře,. hrubé blokové postavení...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyšetření hormonálního profilu

Dobrý den, je možno si nechat udělat vyšetření hormonálního profilu bez doporučení...

Svědění palce

Dobrý den, už více než týden mě silně svědí palec na pravé noze. Vím, že to...

Odebrání řidičského průkazu

Zdravím Vás, koncem roku jsem párkrát upadla, kdy jsem pár sekund o sobě...

Bolesti svalů a ztuhlost

Dobrý den, již rok mě trápí silná únava, bolest hlavy, svalů hlavně nohou, rukou,...

Necitlivost po výzřezu ploténky

Dobrý den, od února mám výhřez na 3 ploténkách bederní páteře (3-5 mm). Absolvovala...

Výrustek u kloubu palce nohy

Dobrý den, mamku (55let) už několik let trápí bolest nohou, z boku ze strany...

Stav po kompresivní fraktuře Th 12

Dobrý den, jsem rok a půl po úrazu, kdy došlo ke kompresní zlomenině Th12 snížené...

Můžu si vzít ibalgin pokud užívám antibiotika?


Rtg popis

Dobrý den, manžel byl na rtg hrudníku a sestřička nám to moc nevysvětlila..doktorka...

Černé tečky na sliznicích v ústech

Dobrý den, Ráda bych se zeptala. Začali se mi dělat taková, jakoby mateřská...

Červená skvrna v oku

Dobrý den, prosím Vás chtěla bych se zeptat, u dcerky 2 leté se na oku v bělmu...

Kancerofobie


Sexuální chování

Dobrý den,chci se zeptat.Měl jsem sex s přítelkyní a,když jsem si nasazoval...

Condyloma acuminata

Dobrý den, mám na konci kůžičky u žaludu takovýhle ošklivé pupínky prosím o...

Koupání po operaci

Dobrý den 11.Dubna jsem podstoupila zákrok odstranění septa v pochvě pouštěly...

Možnost otěhotnění, přerušení užívání antikoncepce


Kancerofobie


Pocit hlenu v krku a krvavy hlen

Přeji Vám dobrý den . Asi týden pozoruji lidsky řečeno pocit knedlíku v krku...

Vysoký tlak po jídle

Dobrý den, už cca půl roku mám čas od času zvýšený tlak a zrychlenou srdeční...

Kašel a dušnost

Dobry den Uz tak dva mesice možná dele kaslu az se dusim a nemuzu popadnout...

Reklama
Zavřít