Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Borelioza

Trávení lukas 10.8.2009

Dobrý den.Prosim o radu.Asi pred mesicem sem se dolecil na boreliozu uzival jsem 4tydny antibiotika doxybene od te doby mam neustale divne pocity od zaludku a divny pocit v ustech .myslite ze to muze byt stoho.Dekuji za odpoved

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Lukáši,
velmi pravděpodobně je to z antibiotik - jsou širokospektrá, to znamená, že kromě zlých borelií zabíjejí i normální mikrofloru, kterou máte ve střevech a v ústech. V ústech se pak mohou namnožit kvasinky a ve střevech přerůst jiné bakterie, než které tam byly dříve. Zajděte za praktickým lékařem pro posouzení, jestli v krku je skutečně kvasinka a na bolení břicha si kupte v lékárně kapsle s laktobacilem.

Související dotazy

Borelioza
Dobry den, mam dotaz ohledne boreliozy. Minuly ctvrtek...
Borelióza
Dobrý den, brala jsem antibiotika kvůli podezření...
Borelióza?
Dobry den, vcera se objevil cerveny flicek na noze....
Borelióza
Borelioza. Dobrý den, nad kotníkem pravé dolní končetiny...
Lymeská borelióza
Dobry den, brat bol necely mesiac lieceny antibiotikami...
Borelióza
Dobrý den, prosím o radu. Mé dceři ( 11 let ) byla...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Borelióza


Borelioza


Borelioza


Borelióza


Borelióza

Dobrý den, prosím vás o radu ohledně mého stavu. Od února 2017 mám problémy...

Borelióza


Borelioza


Borelioza


Borelioza

Dobrý den, již několikrát jsem byl nakažen Boreliózou. Vždy to doprovázela zimnice...

Borelióza

Před 3-4 měsíci mi diagnostikovali boreliozu.V době Vánoc (2010) se mi na boku...

Borelioza

dobrý den za jak dlouho po dobrání antibiotik pri lecbě boreliozi se delají...

Borelioza

Prosím o informaci, po jak dlouhou dobu po infekci lze z krve zjistit nákazu...

Borelióza

Dobrý den, mé 16-ti měsíční dceři se udělal flek po kousnutí hmyzem. Asi za...

Borelioza

Dobrý den, v roce 2004 mi byla zjištěna borelioza a přeléčena antibiotiky....

Borelioza

Pred 3-mi rokmi som prerobila boreliozu bez preliečenia.Teraz sa mi vrátila.Po...

Borelioza

Dobrý den. Byla mi diagnostikována pomocí EMG latentní tetanie, ale přijde mi,...

Borelióza

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat ,zda by mohla dvouletá dcera onemocnět boreliozou,...

Borelioza

Dobry vecer. Mam dotaz ohledne sveho 2-leteho syna. Syn ma silnou rymu, bez...

Borelioza

Zdravím, nedávno jsem našel klíště u kotníků a po vytažení se mi neustále dělají...

Borelioza

Dobrý den, před dvěma týdny jsem měla klíště,asi po týdnu mě začala bolet hlava...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolesti podbřišku

Asi 14 dni mam mirne bolesti v podbrisku, ktere doprovazi neuplna stolice. Vetsinu...

Motání hlavy, malátnost a teplota

Dobrý den, ráda bych se informovala ohledně svého stavu. Již 12 dní mi není...

Rakovina prsu

Dobrý den.Moji mamce ( 55 let ) ted v lednu zjistili, že má rakovinu prsu -...

Gynekologie


Strava v těhotenství

Dobrý den, jsem v 6tt a prodělávám táhlou virozu. Navíc jsem těžký alergik...

Velikost penisu

dobrý den jmenuji se michael jemi 24let a mám 5cm penis nevíte co stím

KAšel


Bolest na průduškách a kašel


Vysoký krevní tlak

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda moje maminka může chodit na Lymfodrenáže...

Brnění v uchu

Dobrý den, již pár dní mě občasně brní v pravém uchu a převážně když si lehnu...

Barevná změna mateřského znaménka

Dobrý den, mám již od dětství větší mateřské znaménko teď jsem si všimla že...

Zápach dechu nebo potu

Dobrý den,prosím jestli můžete poradit.Již cca měsíc je v místnosti kde spí...

Brnění jazyka

Dobrý den. Zhruba tři roky mně silně pulzuje v hlavě. Absolvovala jsem řadu...

Tetanovka


Zápach


CYsta vaječníku a zpoždění menstruace


Svědění

Dobrý den.Je mi 14 let a nějakou tu dobu mě svědí pochva (jakoby zevnitř.Na...

Můžu si vzít ibalgin pokud užívám antibiotika?


Muze se jednat o klasicke nachlazeni ci promoinfekce hiv?

Dobrý den chci se zeptat pred mesicem sem mela rizikovy pohlavni styk a tento...

Červi ve stolici - riziko u malého miminka

dobrý den ukazal se mi ve stolici malinky bylí červík. Mám dvou a pul měsíční...

Reklama
Zavřít