Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Borelioza a CRP

Žaneta . 9.3.2016

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat pokud by člověk měl podezření na boreliozu má to vliv na hodnoty CRP? Mohou být zvýšené? A při jakých hodnotách? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jana Moravcová


Při rozhodování, zda se jedná o boreliózu či nikoliv, hodnoty CRP nemají vliv. Vždy je třeba brát v úvahu klinický obraz (potíže nemocného a objektivní vyšetření lékařem) a výsledky krevních testů na boreliózu.

Související dotazy

Borelioza
Dobry den, mam dotaz ohledne boreliozy. Minuly ctvrtek...
Borelióza?
Dobry den, vcera se objevil cerveny flicek na noze....
Borelióza
Dobrý den pane doktore,můj problém začal cca před půl...
Borelióza
Borelioza. Dobrý den, nad kotníkem pravé dolní končetiny...
Borelioza
Dobrý den, vloni jsem měla klíště. Po objevení skvrny...
Borelióza
Dobry den,chtel jsem se zeptat jestli je uz vakcina...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Borelióza - negativní testy a stále zhoršující se potíže

Dobrý den, asi před dvěma měsíci jsem po dvou dnech po přisátí zjistila na hrudníku...

Borelioza - přenos

Dobrý den, ráda bych se ujistila jak je to s přenosem l. boreliozy z člověka...

Borelioza - reakce na antibiotika

Dobrý den. Po 4 měsících, kdy po měsíci jsem začala mít teploty a lehkou chřipku,...

Borelioza - správná volba antibiotik?

Lékař mi předepsal antibiotika xorimax cefuroxime na 14 dní s tím, že mám časné...

Borelioza - tuhnutí svalu

Dobrý den, Dobrý den, mám diagnostikovaný relaps boreliózy, pocitově to vypadá,...

Borelioza - ztuhlý sval

Dobrý den, mám diagnostikovaný relaps boreliózy, pocitově to vypadá, že třítýdenní...

Borelioza ?

Dobrý den, chtěl bych se informovat ohledně fleku co se mi udělal na noze. Přítelkyně...

Borelioza + přenos?

Dobrý den, mám dva dotazy. Nedávno mi při náhodném testování našli boreliózu,...

Borelióza + tetování

Dobrý den, nedávno byla přítelkyni(21let) testy potvrzena borelióza (po štípnutí...

Borelioza 1.stupne x ATB Ospen x sluníčko

Dobry den, u syna 6 let je podezření na Boreliozu 1. stupne /flek po stipnutí...

Borelióza a červené fleky

Dobrý den, před třemi lety jsem se léčila z boreliozy. Měla jsem nasazené dvoje...

Borelioza a encefalititda

Dobrý den, zhruba před 5ti týdny jsem měla 3 klíšťata, po pár dnech mě začla...

Borelióza a její léčba, ikdyž nezaberou jedny antibiotika

Dobrý den, mám dotaz o prázdninách mámu cosi kouslo a měla fialovej kotník,...

Borelioza a její léčba.

Protilátky IgM ukazují, že mám v současnosti aktivní formu borelie. Zdá se,...

Borelioza a její léčba.

Na téma borelioza jsem si přečetl ve vaší veřejné poradně dost dotazů a odpovědí...

Borelioza a krevní testy

Dobrý den, dne 11. 9. mě zřejmě štípnul komár a hned druhý den se štípanec začal...

Borelióza a mateřství

Dobrý den, mám dotaz ohledně syna. Seankovi je 5 let a po roce pozorování dostal...

Borelióza a mononukleóza

Dobrý den!Asi v 10 letech jsem prodělala zároveň boreliozu a mononukleozu.Z...

Borelióza a neštovice

Dobrý den, dcera má podezření na borelióza. Má třetí den ATB. Asi před 15 dny...

Borelióza a neštovice

Dobrý den, dcera má podezření na borelióza. Má třetí den ATB. Asi před 15 dny...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest páteře

Manželka pracuje dlouhodobě v masném průmyslu. Prostředí a zátěž na záda je...

MUDr. Radim Burda

Praktický lékař gynekolog

Rozbor krve

Dobry den,co to znamena pri rozboru krve hodnoty biochemie.S_TSH 0,00. S_fT3...

Vazy levého kotníku

dobrý den,mám artozu 2 stuně /kotníkupoužívám bandáž/ mám neustálé bolesti...

MUDr. Dana Račanová

Privátní oční ordinace

MUDr. Irena Stiehlová

Ordinace PL pro dospělé a rehabilitace

MUDr. Jan Reml

Odborný lékař neurologie

Varikokela

1.Pri kazdy varikokele se znizi testosteron ? 2.Po operaci varikokely se dostane...

Nemohu zhubnout

Dobrý den, mám dotaz, jsem 157-158 cm vysoká a vážím 60-62kg...máma mi pořád...

MUDr. Hana Kotěrová

Ordinace praktického lékaře

Bílé bulky na pyscích

Dobrý den, už delší dobu mám jeden problém. Tím jsou bílé pupínky na pyscích(viz....

Bolesti zad

Bolest zad v okoli beterni patere a ledvin. Dobry den ...cca pred mesicem...

Zápal plic


MUDr. Jan Šrom

Odborný lékař ortopedie

Kouření marihuany

Dobry den, V pondeli jse si dala asi 5 sluku marihuany a v patek mam jit...

Zánět kolene

Dobrý den, Minulou sobotu jsem upadla na schodech na koleno koleno bylo velmi...

Bolest zápestí


ACC

Dobrý den, chci se zeptat za jak dlouho po skončení užívání ACC long mohu pít...

Otázka

Dobrý deň. Chcela by som sa opytať Som epileptička a bola som na kontrolnom...

Může být těhotná?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×