Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Bylinky v těhotenství

Mateřství Marcela Augustinová . 7.11.2007 redakce uLékaře

Dobrý den, jsem čerstvě těhotná, 4.týden. Mohli byste mi prosím poslat seznam bylinek, kterých se těhotná má vyvarovat? Myslím tím v čaji, koření, sylice v aromaterapii. Vadí také např. gingo v zeleném čaji? Ne všude se uvádí více bylinek. Mockrát děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Protože neexistují studie o škodlivosti bylinek u žen v těhotenství, je lepší se jim v těhotenství vyhnout. Pokud bez nich nevydržíte, používejte jen ty opravdu hodně známé ( heřmánek, kopřiva, atd.).

Související dotazy

Bylinky
Dobry den, muzu na zvyseni kondice kotvicnik, macu...
Bylinky proti stresu
Studuji při zaměstníní vysokou školu, a před každou...
Vícečetné těhotenství
Dobry den. Je mi 25 let a jsem 6 let po 1 porodu, vse...
Tehotenstvi a bylinky
Dobry den chtela jsem se prosim zeptat jestli se pri...
Bylinky v těhotenství
Dobrý den, pane doktore, jsem ve 4 týdnu těhotenství...
Těhotenství a bylinky
Dobrý den, prosím o radu, jsem v 17týdnu těhotenství...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Byla jsem těhotná?


Byla mi diagnostikována pupeční kýla

Dobrý den, byla mi diagnostikována pupeční kýla cca.2cm v průměru, branka kýlní...

Byla mně zjistena subklinicka hypotyreoza

Dobry den, mam recidivujici aftosni stomatitidu, kdy se mi velmi dobre dari...

Byla na laserovem zákroku odstranění kondylomat v oblasti genitalii

Dobrý den, vcera jsem byla na laserovem zákroku odstranění kondylomat v oblasti...

Byli jsme velmi spálení

Dobrý den, mám problém s kůží. Před pár týdny jsem byla na Kanárských ostrovech....

BYLINA BRAHMI

DOBRÝ DEN, CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT JESTLI ČAJ NEBO JINÉ PŘÍPRAVKY Z INDICKÉ BYLINY...

Byliné čaje

Dobrý den! Mám silné klimakterické potíže, HT není možná způsobovala mi problémy.Mám...

Bylinkový stimul mozku

Za nedlouho budeme psát zápočtový test ze zbraní (zákony, ale i technickou stránku...

Bylinky

Dobry den, muzu na zvyseni kondice kotvicnik, macu a ženšen, pak jeste sorbifer...

Bylinky proti stresu

Studuji při zaměstníní vysokou školu, a před každou zkouškou mám průjem, kdy...

Bylinky v těhotenství

DOBRÝ DEN JSEM VE 14TT A BOLÍ MĚ ČASTO ŽALUDEK KOUPILA JSEM SI BYLINNÝ ČAJ KTERÝ...

Bylinky v těhotenství

Dobrý den, pane doktore, jsem ve 4 týdnu těhotenství a v bylinkářství jsem dostala...

Bylinky x léky

Chtěla bych se zeptat,když beru bylinky (tinkturu) Rhodioly a šišáku a současně...

Bylinné čaje a antikoncepce

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli bylinné čaje podávané v nálevových sáčcích...

Bylinné čaje a gynek. problémy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat vyčetla jsem, že na gynek. záněty pomáhá bylinný...

Byliny

Dobrý den. Prosím, může mít pravidelné pítí čaje z listů pampelišky, kořeny...

Byliny - Podběl lékařský

Prosím o sdělení, zda je podběl lékařský stále považován za léčivou bylinu.Při...

Byliny a Warfarin

Dobrý den.Užívám Warfarin a chci se zeptat,jestli můžu pít čaj z kořene pampelišky...

Byliny a Warfarin

Dobrý den.Chci se zeptat,jestli můžu pít heřmánkový čaj když užívám Warfarin...

Byliny v těhotenství

Dobrý den, prosím vás, které druhy bylin se v těhotenství nesmí užívat ? A je...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×