Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Bývalý přítel

Psychika Marie 1.10.2014

Dobrý den,chtěla bych Váš názor na bývalého přítele.Jsem přesvědčena že má duševní poruchu či nemoc. Seznamili jsme se po internetu,vyhledal mě tam protože se kamarádil s bývalým, povídal mu o mě.8 měsíců jsme si jen psali,nechtěla jsem jít ven.Až v dubnu tohoto roku.První setkání bylo hezký.A hned druhém jsme se dali dohromady.Ale na tom dalším už to dobré nebylo.Dozvěděla jsem se že už 6 let miluje bývalou.Chodil s ní od patnacti do 16-ti let.Podvadela ho a pak se rozesli,on se pokusil podrezat a spachat sebevrazdu.Skoncil v lecebne,pak se vratil domu a dál žádného doktora nevyhledával.S bývalou byl v kontaktu cele roky,vracela se k nemu kvuli sexu a on se stal promiskuitnim.Pote vždy když měl s nějakou styk měl pak obrovský vztek na ženy.Já jsem byla jeho druhá.Začala jsem zjištovat že verejne mezi prateli a na socialni siti o sobe mluvi ze je vsechno spatne a ze se pta sam sebe jestli je vubec zdravy,ze ma kvuli byvale- nadvahu,je chladny a ze stratil stud a zabrany a je promistuitni.Je hodně vznětlivý,agresivní(dostal záchvat a chtěl zbít svého bratra když byl opilý),sebestředný,musí mít navrch,negativní,neumí se radovat,bez životních cilu a nazory typu: nikdy nebudu moct mit rodinu a nemam pro co zit.Rikal ze chyba je jen v nem,ze jsem uzasna a chtel by me milovat a prenest myslenky jen na me.Vztah jsme skoncily a zacali byt kamaradi.Kdyz jsme se videli naposled byl mily a choval se ke me hezky jako by ke mě začal něco citít.Ale ja se potom dozvedela ze co jsme se rozesli,zacal chodit zase do klubu,pit alkohol každý vikend,že má dámské doprovody.Rekla jsem mu ze uz na to nemam a nebudu s nim dale v kontaktu,že mě zklamal.Toto pondeli mi psal a byl na me sprosty.Duvod byl protože jsem psala slecne která chodila s jeho kamarádem a on se k ni zachoval zle,napsala jsem ji at neni smutna,ze jsou oba stejni a pokud se nesnazi at na toho kluka kasle.Napsal mi at si jeho jmeno neberu do huby-ja ale psala o tom klukovi ne o nem a ze jsem posahana at ho s nikym neresim kdyz jsem s nim skoncila.Takze je ted na me nastvany.Chtela bych znat vas nazor,je takový člověk nemocný?Já sama mám zkušenost s kamarádem který byl podobný a až po letech svou podivnost začal řešit a dnes je těžký schyzofrenik s poruchou osobnosti-řekl si o pomoc pozdě.A poradit pokud by mě kontaktoval že by chtěl být kamarád,jak si s ním o tom promluvit.

Odpovídá lékař:

PhDr. Sylvie Navarová

Specializace: Psychologie, Psychoterapie Pracoviště: PhDr. Sylvie Navarová

Dobrý den, Marie,

nemohu Vám říci svůj názor dle Vašeho popisu - pro určení či vyvráce...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Bývalý mi nedá pokoj
Dobrý den, mám problém se svým bývalým klukem, a vážně...
Muj pritel
Dobry den muj pritel ma nad konecnikem podivne dirky!Nevime...
Sobecký přítel
Dobrý den chtěla bych se zeptat zda je normální když...
Nevzrušuje mě přítel, ale ...
Vážený pane doktore, paní doktorko ... můj problém...
Můj přítel má moc velký penis
Dobrý den. Už rok žiji sexuálním životem a s mým bývalým...
Přítel má problémy s erekcí
Dobrý večer. Můj přítel Theo má problémy s erekcí....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bylý vytok , svědění

Dobrý den, je mi 18 let a už delší dobu mám nepříjemné svědění pochvy a bylý,...

Bypass

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co znamená dobře fungující bypassy LIMa-RIA...

Bypass cév dolních končetin

Dobrý den, můj přítel se už delší dobu léčí na ucpávání tepny v levé noze. Dnes...

Bypass po 10 letech

Dobrý den, již delší dobu mě trápí otázka ohledně bypassu(dvojitý), který byl...

Bypass žaludku

Dobrý den, mám po operaci žal. Baypass a mám porad žlutou stolici, žlučníku...

Byseptol

dobrý den, přítelkyně me poprosila abych se zeptal na to, jestli Byseptol na...

Bývá mi špatně

Zajímalo by mě, co by to mohlo být a kam se mám obrátit? Mívám pocity slabosti,...

Bývalá přítelkyně

Dobrý den, je mi 18 let. S bývalou přítelkyní jsem byl 2 roky v listopadu mě...

Byvala som casto hakliva na hrdlo

Dobry den prajem, chcela by som sa spytat na Vas nazor, byvala som casto hakliva...

Bývalý mi nedá pokoj

Dobrý den, mám problém se svým bývalým klukem, a vážně si už nevím vůbec rady....

Bzučení v hlavě

Dobrý den paní doktorko, již 15 let trpím neuropatií z boreliozy. Také mi 15...

Bzučení v hlavě

Dobrý den, prosím pěkně o radu, stává se mi že najednou slyším vyloženě jako...

C

Dobrý deň môžem sa spýtať koľko stoja špeciálne testy na zistenie thc v krvi...

C pater

dobry den chtel bych se zeptat na par veci pred nekolika mesici jsem byl na...

C páteř

Dobrý den, pane doktore mám po vyšetření CT mám o 4-5mm vychýlené plotýnky a...

C páteř

Dobrý den, už asi týden pociťují zvláštní pocity. Nejdříve mě začalo mravenčení...

C pateř

Dobrý den Pane doktore nebo doktorko Potřeboval bych přeložit do lidské řeči...

C.R.I.O.N

Dobrý den, prosím o info co obnáší výše uvedená diagnoza - prognoza apod....

Ca 125

Dobry den, pri laparoskopii mi nebyla potvrzena endometriosa ani nalezen jiny...

CA 125 s výsledkem 50, na kontrole hodnota CA 125 stoupla na 70

Dobrý den, v květnu jsem byla na laparoskopické operaci - endometrioza (v rozmezí...