Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Čaj SERAFIN

Dieta Michaela . 6.4.2012 redakce uLékaře

Dobrý den chtěla bych si koupit čaj SERAFIN na štíhlou linii. Myslíte,že by mohl pomoci? píšou,že zrychluje metabolismus,mírně odvodňuje a zlepšuje funkci štítné žlázi? myslíte,že by mohl pomoci? a je návykový nebo se může brát dllouhodobě? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


Tento čaj pít můžete, ale pokud ho chcete pít dlouhodobě, je vhodné ho občas vystřídat s jiným čajem nebo nápojem.

Související dotazy

Čaj z Vilcacory
Dobrý den,může matka užívat čaj z Vilcacory,když nemá...
Marjánkový čaj,
Dobrý den, vážená poradno, Od rodinného přítele...
Ospen a čaj s citrónem
Chtěla bych se zeptat včera mi paní doktorka předepsala...
Čaj na spaní pro epileptiky
Dobrý den! Ráda bych se zeptala, zda není nebezpečné,...
Migréna a zelený čaj
Dobry den, trpim migrenami. Zajimalo by me, zda zeleny...
Čaj
Dobrý den, od 6 měsíce dávám svému synovy k pití...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Cytomegalovirus

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velké je pro mě riziko nakažení cytomegalovirem...

Cytomegalovirus

Dobrý den, mám dotaz ohledně infekce cytomegalovirem. Očekáváme 2. potomka a...

Cytomegalovirus

Dobrý den, zajímá mě, jestli je pravda, že se během kojení může reaktivovat...

Cytomegalovirus a otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na můj stále se opakovatelný problém s infekcí...

Cyty na vaječnících

dobry den chtela by jsem se zeptat jestli bych mohla otehotnet ??... když...

Čaj

Dobrý den, od 6 měsíce dávám svému synovy k pití čaj bylinný lerbos (žlutá...

Čaj a vitaminy

Dobrý den, rád piji čaj značky Biogena, pro jeho nezaměnitelnou chuť. Všiml...

Čaj na pálení žáhy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li máte nějaké zkušenosti s čajem na pálení...

Čaj na spaní pro epileptiky

Dobrý den! Ráda bych se zeptala, zda není nebezpečné, podat ochutnávku čajové...

Čaj na zrychlení metabolismu

Dobrý den chtěla bych aby se mi zrychlil metabolismus.existuje nějaký čaj,po...

Čaj u měsíčního dítěte

Dobrý den, mám měsíčního syna, kterého jsem z nedostatku mléka přestala kojit...

Čaj z Vilcacory

Dobrý den,může matka užívat čaj z Vilcacory,když nemá štítnou žlázu a bere Letrox?

Čaj, nechuť k jídlu, opruzeniny

 Kolik čaje má za den vypít roční díte? Dcerka vypije cca litr denne je to v...

Čaje na hubnutí

Dobrý den,četla jsem,že po některých čajích se hubne nebo pomáhá při hubnutí....

Čaje na hubnutí

a JAKÝ ČAJ JE NELPŠÍ NA HUBNUTÍ? Zelený,bílý nebo Puerh?a kolik šálků můžu denně...

Čaje na uklidnění

Dobrý den, mám starosti s maminkou, která si se mnou strašně přidělává starosti....

Čaje nebo tablety?

Dobrý den, kromě klasické lékařské pomoci bych ráda podpořila léčbu třeba bylinkovým...

Čaje pro kojence

dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu pokud plně kojím, podávat kojenci...

Čápy v hrdle

dobrý deň.už vyše troch mesiacov ma trápia čapy v hrdlie a v mandliach.všetko...

Čára na břiše v netěhotenství

Dobrý den, vždycky jsem si všimla, že těhotné matky mají v pozdějším stadiu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Brnění těla


Možnost těhotenství


Furunkl šourku

Dobry den chtela bych se zeptat manzel ma na levem varleti bouli vypadalo to...

Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle


Zapíchnutý střípek skleněný


Porucha erekce


Vyhřezlá plotýnka


Tlak v tříslech


Migréna a bolesti kloubů


Nestárnou vaše cévy příliš rychle? Nechte si zjistit jejich věk!


MUDr. Marie Rajmonová

Praktický lékař pro dospělé

5 potravin, díky kterým se z vaší imunity stane nedobytný hrad


Úhel penisu


MUDr. Marie Nestrojová

Praktický zubní lékař

MUDr. Ludmila Ošťádalová

Praktický lékař stomatolog

Boule pod hrudním košem


Artrodéza levého zápěstí


Hydrokéla


Kožní vyrážky


MUDr. Jana Posltová

Ordinace PL pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×