Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Candida

Jan . 26.1.2016

Dobrý den, již podruhé se mi stalo, že když jsem jedl jídlo, ve kterém bylo větší množství droždí, objevil se mi na kůži žaludu penisu zánět. Předpokládám, že jde o kvasinkový zánět. Je to indikace toho, že mám zánět v těle trvale a jen vždy vyléčím příznak mastí? Jak se toho zbavit trvale? Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Silvie Rafčíková MBA

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Centrum estetické medicíny

Dobrý večer , je nepravděpodobné , že byste dostal kvasinkový zánět z droždí v jídle. Myslím , že musíte pátrat po jiné příčině. Léčba mastí je nejjednodušší a pokud pomáhá , je to jen dobře. S pozdravem

Související dotazy

Candida
Dobrý den, na netu jsem narazil na odkaz(viz nize),...
Candida
Dobrý den, přenáší se candida v ústech líbáním? děkuji
Candida
Dobrý deň.Chcela by som sa vás opýtať ako sa prenáša...
Candida
Dobrý deň prajem. Chcela by som sa Vás opýtať na pár...
Candida?
Dobrý den, již jeden dotaz jsem Vám psala. Odpověděla...
Candida species
Dobry den,chci se zeptat jestli se candida species...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Canalis sacralis apertus

Dobrý den je mi 23 let a chtěla bych se zeptat, když mám canalis sacralis apertus...

Canavanova choroba

Dobrý den.Dozvěděla jsem se o těchto stránkách dneska v televizi. Můj dotaz...

Candibene

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda mají tablety Candibene snižují účinek antikoncepce(Jeanine).Děkuji...

Candibene

Chtěla bych se zeptat, začala jsem užívat lék Candibene...S manželem se snažíme...

Candibene 100mg

Dobrý den, dostala jsem na zánět Candibene, který se nesmí brát s menstruací....

Candibene 200mg a doxyhexal

Dobry den, chtela bych se zeptat zda muzu uzivat soucasne candibene 200mg s...

Candibene 200mg a doxyhexal

Dobry den, chtela bych se zeptat zda muzu uzivat soucasne candibene 200mg s...

Candibene 200mg a doxyhexal

Dobry den, chtela bych se zeptat zda muzu uzivat soucasne candibene 200mg s...

Candibene a menstruace

Dobrý den, včera jsem aplikovala první ze tří tablet Candibene, ale dnes jsem...

Candibene a případné těhotenství

Dobrý den, už několik dní mě pobolívá pod bříšek a od pondělí 26.1. slaboulince...

Candida

Dobrý den, již několik měsíců trpím zažívacími obtížemi-průjmem, zácpou, plynatostí,...

Candida

Dobrý den, na netu jsem narazil na odkaz(viz nize), ve kterém se autor zcela...

Candida

Dobrý den, manželka má již delší dobu candidu a již delší dobu se léčí, bohužel...

Candida

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda problémy s pálením v krku,polikáním,střevními...

Candida

-Cca 4. roky zpět začala dušnost a lupenka. -Půl roku na to zažívací potíže....

Candida

Dobrý deň prajem. Chcela by som sa Vás opýtať na pár vecí ohľadom Candida glabrata...

Candida

Dobrý deň prajem. Chcela by som sa Vás opýtať na pár vecí ohľadom Candida glabrata...

Candida

Dobrý deň.Chcela by som sa vás opýtať ako sa prenáša candita.Našli mi po výteroch...

Candida

Dobrý den.Už 4 roky mám povlak na jazyku.Na zubním mi poradili Listerin,ktarý...

Candida

Dobrý den, byla mě zjištěna candida a s přítelem jsme brali antibiotika, držíme...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×