Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Capsaicin

Jiný problém Michal 20.7.2018

Dobrý den,
chci se zeptat, zda-li je pro mě bezpečné požití omáčky s velmi vysokým obsahem capsaicinu.
Přikládám lékařskou zprávu popisující můj stav.
Předem děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová


Dobrý den pane Michale, nevidím souvislost mezi přiloženými lékařskými zprávami a požitím dané omáčky, jedině se vyhněte kontaktu poraněné kůže s omáčkou, způsobilo by to velmi nepříjemné pálení. Pokud nejste alergik na danou látku capsaicin, pak omáčku požít můžete. S pozdravem.

Související dotazy

Prostata
V reportáži o prevenci nemoce prostaty jsem slyšel,...
Vliv spalovače tuku na hladinu bilirubinu
Dobrý, den chtěl bych se zeptat jestli má spalovač...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Canesten a gynocaps

Dobrý den, před dvěma dny jsem dopoužívala jenamazol vaginální krém. Nyní se...

Canesten a Nuvaring

Dobry den. Chcela by som sa spytat, ci moze Canesten vaginalna tableta ovplyvnit...

Canesten a oči

Dobrý den, pokud se mi trochu krému Canesten dostane do očí (protření očí) a...

Canesten combi

Zdravím Moja priateľka užíva canesten combi a chcel som sa spýtať či je bezpečné...

Canesten combi krém v ranem těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda může canesten combi krém nějak ublížit...

Canesten gyn + candistop

Dobrý den, zajímalo by mě jestli mohu používat Canesten Gyn 1 den s tabletkami...

Canesten gyn 1 den a menstruace

Dobrý den, včera večer jsem si zavedla do pochvy tabletu Canesten gyn 1 den,...

Canesten GYN 3 dny

Dobrý den, je nějaké omezení ohledně sexu, když teď beru Canesten GYN 3 dny...

Canesten pro 4 měsíční dítě?

Dobrý den,dětská lékařka předepsala naší dceři (4 měsíce) canesten krém na vyrážku...

Canesten vag.tablety a výtok

Dobrý deň, gynekológ mi predpísal canesten 500 vag. tabletu. Tú som s aplikátorom...

CAR- úspěšnost

Dobrý den pane doktore, ještě bych se chtěla zeptat, zda jsou na CARu schopni...

Carbo medicinalis a antikoncepce

Dobry den, od pondeli mam 7 denni pauzu mezi branim HA Lindynette dneska(patek)...

CarboMax a jine leky

Dobry den, proč se musi CarboMax aktivní uhlí užívat dve hodiny od ostatnich...

CARBOSORB A ANTIKONCEPCE

Dobrý den, jak jsem tu asi včera psala, že jsem měla problémy s průjmem a...

Carcinom čípku dělohy

Dobrý den, prosím o rady. 1,5 roku od porodu mám nález na děložním čípku HSIL-CIN3...

Carcinom prostaty

Po biopsii prostaty mě bylo diagnostikováno: Adeno Ca GS 3+3. PSA 1/16 8,8 Nevím...

Carcinom prostaty

Prosím o informaci: > V roce 2001 jsem podstoupil totální odstranění prostaty...

Carcinom slinivky

Mohu znát názor na používání MMS při onemocnění rakoviny slinivky? Děkuji

Cardilan a alkohol

Dobrý den, byl mi předepsán Cardilan na srdeční arytmie na 3 měsíce 1x denně....

Carnitin

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda mohu občas užívat karnitin. Před 4mi lety...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest zubu

Dobrý den, mám takový problém, bolí mě často zub. Spíš dásně poblíž zubu, ale...

Cysta na prostate

Dobry den prajem chcela by som sa s vami poradit moj partner (29r.) mu pred...

Petechie

Dobrý den, už pár měsíců mam na rukou malé červené tečky. Byla jsem u kožní,...

Točení hlavy, brnění končetin

Dobrý den, chci se zeptat na mé bolesti hlavy doprovázené motáním a mírně mlživím...

Cystoidní útvar

Prosím o vysvětlení MR : SIK vlevo s rozvinutou subchondrální sklerosou zejména...

Brnění DK

dobry den, chci se zeptat na dva problemy. 1) je mozne, aby se dostavilo...

Zánět v těle pomocí CRP

Dobrý den..Dnes byla přítelkyně 24tt. u obvodního lékaře kvůli píchání v pravé...

Warfarin a vitamíny a léky na bolest


Antidepresiva a byliny

Dobry den, beru kombinaci antidepresiv Cipralex a Brintellix. Mame doma kocku,...

Bolest,nepříjemný pocit, strach

Dobrý den paní doktorko . Prosím můžete mi přiblížit co asi by mě mohlo trápit...

Panna

Ahoj, pozná muž že žena je ještě panna pokud se s ní seznámí. Myslím jako z...

Neustaly pocit vycerpani

Dobry den, již asi rok jsem velice emocionálně nestabilní a nevim kam se s dotazem...

Panická porucha a Neurol

Dobry den, asi pred mesicem, jsem zacal mit neobvykly stav, kdy se mi přes...

Noční motání hlavy a a bušení srdce

Dobry den, je mi 24 let a dělám v kuchyni...poslední týden se nemůžu vyspat...

Xarelto


Lek Dona

Dobry den, pane doktore. Chtel bych se optat, zda lze v CR sehnat pry velice...

Návštěva odborného lékaře bez příchodu k praktickému lékaři

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, jestli vadí, když navštívím odborného lákaře...

Bolest zad vystřelující k uchu

Dobrý den, chtěla bych od vás radu ohledně mého zdravotního stavu. V poslední...

Berodual

dobri den pani doktorko mam otazku dcera ma skoror 3 royk trpi častym kašlem...

Bolest achilovy paty

Dobrý den. Přes měsíc mě bolí achilova pata. Leduju si to, používám různé mastě...

Reklama
Zavřít