Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Chlamydie

Gynekologie Michal 31.3.2016

Dobrý den , měl bych dotaz u urologa mi zjistili chlamydie v moči .Nasadili mi doxyhexal 200 tabs.Na 8 dní po dobrání jsem potíže měl pořád, ale jelikož to bylo mezi svátky a bál jsem se být 3 dny bez ATB .Vydal jsem se na pohotovost kde mi dali Ciprinol 500 a řekli mi ať si zajdu k obvodní lékařce .Ta mi ještě napsala zase doxyhexal 200 na 10 dní.
Chci se zeptat jestli je to správnéj postup .Bojím se aby nebyli chlamydie na ATB odolné. V lékárně mi řekli ,že se to tak dělá. Děkuji za odpověď .

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Postup je v pořádku po dobrán antibiotik by se měla udělat kontrola zda léčba byla již dokončena úspěšně.
Příjemný den

Související dotazy

Chlamydie
Ahoj, co jsou to ty chlamydie. Děkuji
Chlamydie
Dobrý den , chtěl bych se zeptat. Patřím mezi "šťastlivce"...
Chlamydie
Dobry den, v lednu 2016 mi byly zjisteny chlamydie...
Chlamydie
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li metoda PCR...
Chlamydie
Dobry den, chtela jsem se zeptat jak je mozne, ze...
Chlamydie
Dobrý den, prosím Vás měl bych na Vás dotaz, nedávno...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Chlamydie

Dobrý den, když bral přítel 12 dní Doxymykoin a po dobrání šel po cca 14 dnech...

Chlamydie

Dobrý den, v květnu 2010 jsem byl vyšetřen na přítomnost chlamydií z močové...

Chlamydie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda si myslíte, že toto mohou být příznaky...

Chlamydie

Dobrý den před 2 měsíci jsem měla nechráněný pohlavní styk po kterém po 14ti...

Chlamydie

Dobrý den, můj dotaz se týká manžela. V létě začal být hodně unavený, nemohl...

Chlamydie

Dobrý den, omlouvám se, ale ještě mě napadla jedna otázka ohledně chlamydiové...

Chlamydie

Dobrý den, v roce 2006 by byly z výtěrů oka zjištěny chlamydie pss.a přeléčeny...

Chlamydie

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu. Mé mamince byly zjištěny Chlamydie...

Chlamydie

Dobrý den, se svým přítelem jsem již 5 let, cca. 4 roky mám problémy se záněty...

Chlamýdie

Dobrý den, je součástí vyšetření na pohl. choroby ( stěr z pochvy ) těch několik...

Chlamydie

Dobrý den,při krevním vyšetření jsem měl překročené hodnoty:Chl.trach.IgA 1,89...

Chlamydie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, již asi od půlky května trpím bolestí v podbříšku,...

Chlamydie

Dobry den, v minulosti jsem trpel na chlamydie trachomatis, ktere me potkavaji...

Chlamydie

Dobrý den, loni jsem se léčila na chlamydie trachomatis. Po přeléčení opakované...

Chlamydie

Počátkem tohoto roku byl jsem léčen praktickým lékařem na zánět horních cest...

Chlamydie

Dobrý den, abych to shrnula. Před 4 lety jsem měla nález v obouch očích chlamydie...

Chlamydie

Dobrý den byla mi zjištěna nákaza chlamidyemi ,kapenkami( bolest a zánět v krku...

Chlamydie

Dobrý den, včera jsem Vám zaslala dotaz ohledně výsledků testů, které mi dělal...

Chlamydie

Dobrý den, přítelovi byly cca před měsícem diagnostikovány plicní chlamydie....

Chlamydie

paní doktorko, nechávala jsem si dělat sérologický test na chlamýdie pneumoniae...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

PSA

PSA mám 100 jinak jsem celkem v pohodě

Léčba boreliózy


Azitrox 500

Dd, mám vmezeřený bubínek z rýmy, dr. mi předepsala Azitrox 500 - 3 tablety...

Zvýšená teplota, únava, knedlík v krku, brnění končetin

Dobrý den paní doktorko, již druhým měsícem mne trápí následující obtíže, se...

Azitrox

dobrý den,chtěla bych se ještě zeptat na účinek azitroxu při požití alkoholu.já...

Bolesti v oblasti trojúhelníku pod hrudním košem


Léčba boreliózy

Dobrý den, na začátku července jsem měl klíště. Pak se dlouho nic nedělo, ale...

Azitrox

Dobrý den,ptal jsem se Vás na antibiotika z předchozího dotazu,na který jste...

Bolest po vytrhnutí osmičky

Dobrý den, týden po vytrhnutí pravé spodní osmičky mě začala bolet pravá strana...

Piercing v pupíku

Dobrý den, chtěla bych si nechat udělat piercing do pupíku, ale mamka tvrdí...

Nespavost v noci spavost před den

Dobrý den, můj přítel má problém s nespavostí v noci, ale zase den by celý prospal...

Azitrox

Dobrý den, udělal se mi na ruce pupínek a okolo takový flek, který byl nejdříve...

Sy rotátorové manžety a kalcifikát v subakrom burse

Dobrý den.Od r.2006 kdy mi byla diagnostikován sy rotátorové manžety v pravém...

Migréna

Zdravém Vás, po jedné zkoušce soborní zkoušce mi nebylo nejlépe, tedy to čekání...

Parapelvické cysty pravé ledviny

Paní doktorko,mám takový dotaz,co znamená parapelvické cysty a pak,mívala jsem...

Azitrox

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat.Byl jsem zhruba před 3 týdny lecen proti chlamidiim...

Azitromycin- chlamydie

Dobrý den, chtěla bych se prosím poradit o problému, dostala jsem od svého gynekologa...

Nespavost v noci a spavost přes den

Dobrý den, chtěla bych se na Vás obrátit s prosbou o radu. Moje babička celý...

Písek v ledvinách

Dobry den, je mi 18 let a uz jednou jsem mela pisek v ledvinach, vcera me zase...

Svědění konečníku a hubnutí
