Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Chlamydie

Gynekologie Pavel 21.7.2014

Dobrý den, pane doktore,
bral jsem pro Chlamydie 10 dní atb Doxymykoin. Na stěru mi po třech týdnech nic nenašli. Myslíte, že je to skoro jisté? Jestli je nemám někde zapouzdřené a spící a tudíž neaktivní a nemohli je najít.
Ještě bych se rád pozeptal, jestli je kondom dostatečně spolehlivou ochranou před přenosem.
Děkuji za Váš čas.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Po vybrání antibiotik a negativních stěrech můžete být bez obav a kondom když je neporušený je dostatečná ochrana.
Příjemný den

Související dotazy

Chlamydie
Ahoj, co jsou to ty chlamydie. Děkuji
Chlamydie
Dobrý den , chtěl bych se zeptat. Patřím mezi "šťastlivce"...
Chlamydie
Dobry den, v lednu 2016 mi byly zjisteny chlamydie...
Chlamydie
Dobry den, chtela jsem se zeptat jak je mozne, ze...
Chlamydie
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li metoda PCR...
Chlamydie
Dobrý den, prosím Vás měl bych na Vás dotaz, nedávno...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Chlamydie

Dobrý den, má na Vás dotaz ohledně chlamydie. V minulém roce v prosinci jsem...

Chlamydie

Dobrý den pane doktore, přítelkyně, se kterou jsme spolu cca rok a půl prodělala...

Chlamýdie

Dobrý den, dnes mi napsala bývalá přítelkyně s tím, že zjistila tuto nemoc....

Chlamydie

Dobrý den, 9. černa jsem by l u obvodní lékařky, na podezření na cukrovku, tu...

Chlamydie

Dobrý den, před půl rokem mi byly zjištěny pohlavní chlamydie, můj gynekolog...

Chlamydie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakou podobou má chlamydiový vřed a také,...

Chlamydie

Dobrý den Prosím o radu, zhruba od prosince 2011 mám zdravotní potíže, po...

Chlamýdie

Dobrý den, z krve mi byly zjištěni antiChlam IgA slabě pozitivní, anti Chlam....

Chlamydie

Dobrý den, cca před půl rokem byli u mne zjištěny chlamydie. Léčba začala Doxyklicinem...

Chlamydie

Dobrý den, pane doktore, bral jsem pro Chlamydie 10 dní atb Doxymykoin. Na...

Chlamydie

Když čtu příznaky chlamydií, říkám si, že je musím asi mít. Jak mám postupovat,...

Chlamydie

Dobrý den, paní doktorko, bral jsem pro Chlamydie 10 dní atb Doxymykoin. Na...

Chlamydie

Dobrý den, přečetla jsem zde i jinde spousty příspěvků ohledně chlamydií, ale...

Chlamydie

Dobrý den, ráda bych se zeptala na následující- měla jsme (mám..........) nového...

Chlamydie

Dobrý den, moc děkuji za odpověď na dotaz, který byl dne 6. 1. zveřejněn (HPV,...

Chlamydie

Dobrý den, ráda bych se informovala na hodnoty Chlamydii. V minulosti jsem...

Chlamydie

Dobrý den, zhruba před týdnem jsem měl cca 5 dní problém s pálením při močení,...

Chlamydie

Dobrý den, Co znamenají při testech na plicní chlamydie IgG ,IgM IgA ? V...

Chlamydie

Dobrý den, poradíte mi prosím odborníka na chlamydie ze západu Čech nebo lépe...

Chlamydie

Dobrý den, již nějákou dobu mám zaznamenávám uzliny v pravém třísle (sonografie...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dnes sme s partnerom spozorovali zápach mojej pošvy po rybacine

Dobrý deň. Dnes sme s partnerom spozorovali zápach mojej pošvy po rybacine (bola...

Cysta na vaječníku, léčba thiaminem

Dobrý den chtěla bych se zeptat byla jsem na gynekologii a doktora mi našla...

PH moči


Stav po pádu s úderem do hlavy

Dobrý den, včera jsem spadl a hlavou se silně praštil o roh obrubníku do hlavy(konkrétně...

Zvětšená pravá krční mandle.

Dobrý den, již nějakou dobu mám zvětšenou krční mandli na pravé straně, na angíny...

Hydrokéla


Vysoké CRP


Potíže se zuby, zánět pod plombou


Bulka konečníku


Zánět ledvin - ofloxin, bolest

Milá paní doktorko, nejprve bych chtěla poděkovat za existenci tohoto portálu...

Zapomínání

Dobrý den, chci se zeptat. Už déle mě trápí časté zapomínání...jdu třeba pro...

Jak dlouho je průkazné THC v krvi a moči


Nechráněný sex

V pondělí jsem měla nechráněný sex. Přítel se udělal mě na břicho a trochu na...

Bolest čelistního kloubu


Bolesti zad a pálení v oblasti ramen a lopatek

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat co to je, když třeba sedím u PC nebo jen tak...

Očkování proti hpv

Dobrý den, uvažuji o očkování vakcínou Cervarix. Pokud je žena již infikována...

Drobné krvácení z konečníku


Extrakce ulomeného zubu

Dobrý den, mám ulomenou korunku na silně zkaženém zubu, jen 2 milimetry mně...

Chronická (autoimunitní) tyreoiditida

dobrý den, je to už několik let co mi byla po porodu zjištěna snížená funkce...

Krvavá boulička v místě po abscesu

Zdravím. Před půl rokem jsem byl na operaci s abcesem konečníku v místě kde...

Reklama
Zavřít